Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Geçen ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullanmistim ama işe yaramadi bu ay kendi haline bıraktım hiç bir şey kullanmiyorum çünkü içimden gelmiyor yıprandım ..
canım benim anlıyorum zor bir süreç ama kendini yıpratmamaya çalış. yorulmuşsundur ama umudumuzu yitirmememiz gerekiyor. bak burda bunca insan hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor. kendini biran önce toparla. bazen bitti dediğimiz yerden başlar herşey. üzülme morelini yüksek tutmaya çalış ve sabret olur mu.

Sağol canim insallah bu ay olur ikimizin de ben spontan takılıyorum bu ay yine haberleselim

Bugün bir test daha yaptım. 15.gündeyim ve hcg 263 çıktı. Duanızı alırımmmmm.

merhaba ben ovitrelle ile gebe kalanlardanım bu topiği baştan sona okumuş biriyim :)
merak ettiklerinizi de cevaplamaya hazırım. bu topiğe çok minnettarım çünkü :)
Sürecinizi anlatabilir misiniz? Değerleriniz? Probleminiz? Kaçıncı denemenizdi? Yaşınız?

Geçen ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım tutmadı zaten hiç akinti gelmedi yani yumurtlama olmadı diye düşündüm bu ay hiç bir şey kullanmadım ama yine akinti yok bugün 15. Günüm siz de de böyle oldu mu kızlar bütün günlerim kupkuru geçiyor eskiden adein 14.günü yumurta akinda akintim gelirdi

Sürecinizi anlatabilir misiniz? Değerleriniz? Probleminiz? Kaçıncı denemenizdi? Yaşınız?
benim en büyük problemim hemen anne olmak istemekti sanırım :) döngülerim uzun 30-31 günde bşr düzenli adet olurum o yüzden yumurtlamayı yakalaymıyordum. sadece çatlatma iğnesi vuruldum. 18 mm idi yumurta. 34. ve 36. saat ve ertesi sabah-akşam ilişki oldu.
İğne sonrası hep silik çizgi idrar testlerim vardı.
9. gün kanda değerim 6.59
11. gün kanda değerim 1.80 çıktı. Düştü yani

Sonra nasıl olduysa adet günü yoğun bel ağrısı yüzünden (adet olurken belim ağrımaz) br kere daha kan vereyim deim ve 42 çıktı.

29 yaşındayım bu arada.

Benümde bu ay öyle oldu. Çok garip bi aydı. E2 düşüktğ benim o yüzden mi diye düşündüm.fsh da yüksek tabi ama fsh ım yüksek olduğu dönemlerde böyle olmamıştı yine de

Aaaaaa canım benim bu ay yaşadığım her şeyi yaşamışsın. Yaşımızda aynı bu arada. Bende hemen anne olmak için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay. Benimde idrar testim hep silik çıktı ve iğneden 7 gün sonra kan verdim 7.50 çıktı. 2 gün sonra tekraladım yani 9. gün 3 çıktı.Adetime 2 gün var. Yani hamile olma ihtimalim olabilir öyle mi?

evet olabilir yani benim yaşadığım buydu.
Doktora dedim ki bu ne demek oluyor. Nasıl düşüp iniyor. O iğneydi bu gerçek değer dedi. Bende hala şoktaym

evet olabilir yani benim yaşadığım buydu.
Doktora dedim ki bu ne demek oluyor. Nasıl düşüp iniyor. O iğneydi bu gerçek değer dedi. Bende hala şoktaym

Canım belirtilerin nelerdi adet belirtilerinden farklı. Benim göbek deliğimin çevresinde batmalar oluyo. Birde dün sağ kasığımda aniden düğümlenir gibi oldu bayağı kötü oldum.

Canım belirtilerin nelerdi adet belirtilerinden farklı. Benim göbek deliğimin çevresinde batmalar oluyo. Birde dün sağ kasığımda aniden düğümlenir gibi oldu bayağı kötü oldum.
inanılmaz bir bel ağrısı
Bir de benim aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu o kadar.
O batmalar yeni başladı bende.

Benim 11.günüm düne göre koyulastı testim var mı sizce de hamilelik

Eklentiler

• 004162D8-F71A-42D9-9E5B-FC421AD6EE59.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 84
inanılmaz bir bel ağrısı
Bir de benim aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu o kadar.
O batmalar yeni başladı bende.

Bende de bel ağrısı var ama normal adet olmaya yakın da ağrır. Akıntımda yoğunlaştı bayağı.

Merhaba kızlar bende çatlama iğnemi olalı 15 gün oldu. Bu sabah ilk idrarimla hamilelik testi yaptım. Başta hemen çizgi çıkmadı sonra ikinci çizgi silik bi şekilde belirdi. O sırada ağlıyordum olmadı diye iknci çizgiyi görünce şok oldum. Adetime henüz 4 5 gün var. Sizce hamile olabilir miyim. Ignenin etkisi hala devam ediyor olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…