- 25 Temmuz 2017
- 370
- 243
- 53
- 35
canım benim anlıyorum zor bir süreç ama kendini yıpratmamaya çalış. yorulmuşsundur ama umudumuzu yitirmememiz gerekiyor. bak burda bunca insan hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor. kendini biran önce toparla. bazen bitti dediğimiz yerden başlar herşey. üzülme morelini yüksek tutmaya çalış ve sabret olur mu.Geçen ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullanmistim ama işe yaramadi bu ay kendi haline bıraktım hiç bir şey kullanmiyorum çünkü içimden gelmiyor yıprandım ..
Sağol canim insallah bu ay olur ikimizin de ben spontan takılıyorum bu ay yine haberleselimcanım benim anlıyorum zor bir süreç ama kendini yıpratmamaya çalış. yorulmuşsundur ama umudumuzu yitirmememiz gerekiyor. bak burda bunca insan hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor. kendini biran önce toparla. bazen bitti dediğimiz yerden başlar herşey. üzülme morelini yüksek tutmaya çalış ve sabret olur mu.
Tamam canım haberleşelim tabiki dikkat et kendineSağol canim insallah bu ay olur ikimizin de ben spontan takılıyorum bu ay yine haberleselim
Bugün bir test daha yaptım. 15.gündeyim ve hcg 263 çıktı. Duanızı alırımmmmm.Merhaba Bayanlar;
Klomen vb. ilaçlar sonrasında uygulanan Ovitrelle veya türevleri çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Anketimize katılmanız, elimizdeki verileri yüzdeleştirip hamileliği bekleyen bizlerin fikir sahibi olmasını sağlayacaktır.
Katılımınız için şimdiden teşekkürler, hayırlı doğumlar
Ayrıca Beta HCG sonuçlarınızı ve gününü de mesajlarsanız bizler için mükemmel olur
merhaba ben ovitrelle ile gebe kalanlardanım bu topiği baştan sona okumuş biriyim :)
merak ettiklerinizi de cevaplamaya hazırım. bu topiğe çok minnettarım çünkü :)
teşekkür ederim :)Tebriklerrr sağlıcakla alın kucağınıza :))
Sürecinizi anlatabilir misiniz? Değerleriniz? Probleminiz? Kaçıncı denemenizdi? Yaşınız?merhaba ben ovitrelle ile gebe kalanlardanım bu topiği baştan sona okumuş biriyim :)
merak ettiklerinizi de cevaplamaya hazırım. bu topiğe çok minnettarım çünkü :)
benim en büyük problemim hemen anne olmak istemekti sanırım :) döngülerim uzun 30-31 günde bşr düzenli adet olurum o yüzden yumurtlamayı yakalaymıyordum. sadece çatlatma iğnesi vuruldum. 18 mm idi yumurta. 34. ve 36. saat ve ertesi sabah-akşam ilişki oldu.Sürecinizi anlatabilir misiniz? Değerleriniz? Probleminiz? Kaçıncı denemenizdi? Yaşınız?
ve ilk denememdi.Sürecinizi anlatabilir misiniz? Değerleriniz? Probleminiz? Kaçıncı denemenizdi? Yaşınız?
Benümde bu ay öyle oldu. Çok garip bi aydı. E2 düşüktğ benim o yüzden mi diye düşündüm.fsh da yüksek tabi ama fsh ım yüksek olduğu dönemlerde böyle olmamıştı yine deGeçen ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım tutmadı zaten hiç akinti gelmedi yani yumurtlama olmadı diye düşündüm bu ay hiç bir şey kullanmadım ama yine akinti yok bugün 15. Günüm siz de de böyle oldu mu kızlar bütün günlerim kupkuru geçiyor eskiden adein 14.günü yumurta akinda akintim gelirdi
benim en büyük problemim hemen anne olmak istemekti sanırım :) döngülerim uzun 30-31 günde bşr düzenli adet olurum o yüzden yumurtlamayı yakalaymıyordum. sadece çatlatma iğnesi vuruldum. 18 mm idi yumurta. 34. ve 36. saat ve ertesi sabah-akşam ilişki oldu.
İğne sonrası hep silik çizgi idrar testlerim vardı.
9. gün kanda değerim 6.59
11. gün kanda değerim 1.80 çıktı. Düştü yani
Sonra nasıl olduysa adet günü yoğun bel ağrısı yüzünden (adet olurken belim ağrımaz) br kere daha kan vereyim deim ve 42 çıktı.
29 yaşındayım bu arada.
evet olabilir yani benim yaşadığım buydu.Aaaaaa canım benim bu ay yaşadığım her şeyi yaşamışsın. Yaşımızda aynı bu arada. Bende hemen anne olmak için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay. Benimde idrar testim hep silik çıktı ve iğneden 7 gün sonra kan verdim 7.50 çıktı. 2 gün sonra tekraladım yani 9. gün 3 çıktı.Adetime 2 gün var. Yani hamile olma ihtimalim olabilir öyle mi?
evet olabilir yani benim yaşadığım buydu.
Doktora dedim ki bu ne demek oluyor. Nasıl düşüp iniyor. O iğneydi bu gerçek değer dedi. Bende hala şoktaym
inanılmaz bir bel ağrısıCanım belirtilerin nelerdi adet belirtilerinden farklı. Benim göbek deliğimin çevresinde batmalar oluyo. Birde dün sağ kasığımda aniden düğümlenir gibi oldu bayağı kötü oldum.
inanılmaz bir bel ağrısı
Bir de benim aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu o kadar.
O batmalar yeni başladı bende.
Merhaba kızlar bende çatlama iğnemi olalı 15 gün oldu. Bu sabah ilk idrarimla hamilelik testi yaptım. Başta hemen çizgi çıkmadı sonra ikinci çizgi silik bi şekilde belirdi. O sırada ağlıyordum olmadı diye iknci çizgiyi görünce şok oldum. Adetime henüz 4 5 gün var. Sizce hamile olabilir miyim. Ignenin etkisi hala devam ediyor olabilir mi[/QUOTE hamilesin canım hayır devam etmez iğnenin etkisi 12 güne kadar sürüyor . Benim bugün 11 gün koyulastı düne göre 13.gün tekrar yapacagım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?