Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
B
uraya atarmısın testini degerlendireyim kendi yaptgm ile

Kızlar bu ay bir şey kullanmadım ama bugun 16.gün adetten sonraki ve son 3 gündür ilişki sonrası kasiklarim 2 saat zonkluyor sizliyor umutlanmak istemiyorum acaba diyorum

Yaa gercektenmi inşallah öyledir. Eğer Hamile kalmışsam buraya tekrar yazicam.

12.gun ki idrar testim daha silikti bu daha belli gibiydi.Yine de rabbimiz bilir. Inşallah sizin de testiniz olumlu olur paylaşın mutlaka

Kizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.

Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.

Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor

iğneden 14-16 gün sonra genel olarak adet olunuyor. O yüzden 15. günden önce lütfen test yapmayın yanılma payı çok yüksek. iğne olduğunuz günü saymıyoruz

umutlandırmış gibi olmayayımda bende iğneden beri bel ağrısı çektim. İnşallah hayıra alamettir .

selam kızlar.. 29 ocakta ovitrelle vuruldum bugün 10. günüm oluyor ama bende hiçbir belirti yok. sadece 2 gündür biraz belim ağrıyor. geçen ay daha fazla çekmiştim bel ağrısını. bu ay umudum hiç yok test bile yapmak istemiyorum.

Selam canim benim de geçen ay ovirlle kullanmamdan dolayi bel ve sırt ağrım çoktu bu iğnenin yan etkisi olabilir 5 gün daha bekle test yapmak için canjm ınsallah sonuç pozitiftir

Akinti durumun nasil

Kızlarrr bana yardım edin bugün test yaptım sabah sonuç bu. İğnenin 11. Günü bugün sizce nedir?

Eklentiler

• 20180208_110941.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…