uraya atarmısın testini degerlendireyim kendi yaptgm ileMerhaba kızlar bende çatlama iğnemi olalı 15 gün oldu. Bu sabah ilk idrarimla hamilelik testi yaptım. Başta hemen çizgi çıkmadı sonra ikinci çizgi silik bi şekilde belirdi. O sırada ağlıyordum olmadı diye iknci çizgiyi görünce şok oldum. Adetime henüz 4 5 gün var. Sizce hamile olabilir miyim. Ignenin etkisi hala devam ediyor olabilir mi
Benim e2 1300 du ama öyle oldu malesef bu ay da olcturmedim hiç tık yokBenümde bu ay öyle oldu. Çok garip bi aydı. E2 düşüktğ benim o yüzden mi diye düşündüm.fsh da yüksek tabi ama fsh ım yüksek olduğu dönemlerde böyle olmamıştı yine de
Kizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.
Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.
Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor
umutlandırmış gibi olmayayımda bende iğneden beri bel ağrısı çektim. İnşallah hayıra alamettir .Kizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.
Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.
Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor
Idrar mi kan da mi gördünüz.Ewt sonunda oylamak nasip oldu. 12. günde pozitifi gördüm
Selam canim benim de geçen ay ovirlle kullanmamdan dolayi bel ve sırt ağrım çoktu bu iğnenin yan etkisi olabilir 5 gün daha bekle test yapmak için canjm ınsallah sonuç pozitiftirselam kızlar.. 29 ocakta ovitrelle vuruldum bugün 10. günüm oluyor ama bende hiçbir belirti yok. sadece 2 gündür biraz belim ağrıyor. geçen ay daha fazla çekmiştim bel ağrısını. bu ay umudum hiç yok test bile yapmak istemiyorum.
Akinti durumun nasilselam kızlar.. 29 ocakta ovitrelle vuruldum bugün 10. günüm oluyor ama bende hiçbir belirti yok. sadece 2 gündür biraz belim ağrıyor. geçen ay daha fazla çekmiştim bel ağrısını. bu ay umudum hiç yok test bile yapmak istemiyorum.
Idrar mi kan da mi gördünüz.
Hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallahAynı gün hem idrarda hemde kanda
Selam canim benim de geçen ay ovirlle kullanmamdan dolayi bel ve sırt ağrım çoktu bu iğnenin yan etkisi olabilir 5 gün daha bekle test yapmak için canjm ınsallah sonuç pozitiftir
Akinti durumun nasil
hayırlı olsun cnm darısı başımızaEwt sonunda oylamak nasip oldu. 12. günde pozitifi gördüm
hayırlı olsun cnm darısı başımıza
[/QUOTE
Hamilemiy missin:) ben korkudan kan veremedim daha yoksa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?