Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kuzu benimde böyleydi ben her gün yaptı. Koyulugu takip ettim ve hamileymişim allahın izniyle
ayy çok sevindim kuzum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben bilemedim baktım kaldım teste. geçen ay silik çizgi bile yoktu bu zamanlar yaptığımda ben bu zamana kadar hiç silik bile olsa çizgi görmedim çünkü o yüzden yorum yapamadım kaldım öyle

C
anım günlük takip et koyulugu. İlk idrar ile yap testi

ayyy kuzum saol ama ben sevinemiyorum hala içimde bir korku var
Boşuna korkuyorsun çok araştırdım iğnenin etkisi en çok 10 gün de gidiyormus o test 20 hcg üstünü gösteriyor yani kanda da 20 en fazla çıkar bu arada aşılama ya gerek de kalmadı çok güzel olmuş tebrikler

inşallah bebeğim yaa inşallahhh en çok da seni merak ediyorum biz süreci hep aynı yaşadık ya seninle o yüzden. hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah . gidip test yaptırabilirsem gidicem haber veririm.

Adetine kaç gun var. Bende test yaptırdım o yüzden soruyorum. Benim 4 gün var doktorumu aradim salak asistanı çıktı değeriniz çok yüksek değil falan dedi bana moralimi bozdu ya
Senin kaç bnmde 4 gün var cnm adetime .

inşallah bebeğim yaa inşallahhh en çok da seni merak ediyorum biz süreci hep aynı yaşadık ya seninle o yüzden. hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah . gidip test yaptırabilirsem gidicem haber veririm.
Canım sonucu bekliyorum merakla ve bize yaşadığın süreci de güzelce anlat hadi hayırlısı

108.88 çıkmış. Ama asistan neden öyle söyledi yarın gelin bi daha yapalim testi falan dedi bana. Bu arada testi başka bi klinikte yaptırdım.
Benim adeti 1 gun geçtiğinde 375 çıkmıştı yanj bu değer gayet güzel için rahat olsun önemli olan 2 günde 2 katına çıkması en az

Gercekten mi cnm ya.Inşallah öyledir. Işte adetime 4 gün var henüz. Nasıl kafaya taktım ya sevinemiyorum bile şu an.

Canim sacmalamasin o asistan. Gayet guzel degerin. Benim arkadasimin adetten gunlee sonra 56 cikmisti. Ablaminda tam adet gununde 5000 lerdeydi. Herkesin ayrı ayrı oluyor. Kızlarında dedigi gibi onemli olan duzenli artis. Hic takma kafana.

Tebrik ederim bu arada. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…