Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benimde ilk denemem Bende de pko var. Deneme sayısıyla ilgili bişey demedi ama doktor bana
Merhaba kizlar bende ilk defa bu hafta yumurta catlatma ignesi olucam bende bi problem gormediler esim varikoselden ameliyat oldu 3.5 ay once tahlil verdik gecen hafta tamamen duzelme olmus sayisinda ve hareketliliginde cok sevindik Allah'im insallah hepimize en kisa zamanda bu duyguyu tattirsin

Benim az önce kahverengi akıntı geldi köyü biçeymidir ya iğne olalı 10. Günüm kaşığım ve belimde ağrıyor bir düşük ve dış gebelikten sonra korkuyorum

Benim az önce kahverengi akıntı geldi köyü biçeymidir ya iğne olalı 10. Günüm kaşığım ve belimde ağrıyor bir düşük ve dış gebelikten sonra korkuyorum
Hadi hayırlısı canim ya o yerleşme kanamasidir büyük ihtimalle hamissin yarın testini yap artık kanda cikar

kuzum ben oncift cizgu gormek icin dune kadar test yaptum :)gordum rahatladim ama bugun bisey cikmadi ignesinin etkisi gitti bundan sonra cikaraa bebektir insaallah cikar
Ay insallah canim geçen gün arkadaş paylasmisti ya hcg yavaş ca azalıp sifirlaniyor hamilelik olursa tekrar ariyormus hadi bakalim

Yok canim perşembe ya da cuma yapıcam ama benim hiç umudum yok hiç akinti yok sadece ara sıra kasik ağrım var okadar
Canımm bünyeden bünyeye değişiyordur bak benim ilk gebelikte ( düşük oldu ama ) hiç öyle kahverengi akıntı yada normal akıntınyoktı sadece adet ağrısı öektim

Canımm bünyeden bünyeye değişiyordur bak benim ilk gebelikte ( düşük oldu ama ) hiç öyle kahverengi akıntı yada normal akıntınyoktı sadece adet ağrısı öektim
Ben de 2 dusuk yasadim adet sancısı hassasiyet akinti sislik çok yasamistim şu an hiç biri yok bir şeyi isteyince olmuyor malesef

Aynen canım haklısın ben diyorum sınavımız bu şekilde demekki hayırlısını versin rabbim genetik test fln yaptırdınmı sen ?
Yaptırdım canim iki gebelikte istediğim ay oldu masallah ama malesef pıhtılaşmadan dolayı dusuk oldu doktorlar önemsiz deyip bakmadikları için. . Hsg cektirdiniz aralık ayında herhangi bi sorun yok hormonlar a gayet güzel masallah ama bu defa hazirlikliyim bekliyorum ya olmuyor senin dusuk neden olmustu

Canım nasibi ne zamansa ozaman geliyor biz ne kadar çabalasalar istesekte zamanı var demekki zor ama sabrediyoruz işte ... Benimde pıhtılaşma çıktı canım oyüzdrn şuan aspirin kullanıyorum gebelik olursa iğne başlayacaklar 2. Düşükten sonramı baktırdın

Ozaman en erken zamanda öğrenip igneye baslaman tavsiye ederim evet 2 dusukten sonra mthfr 1298 heterozigot olduğumu öğrendim senin hangi gende var

Meraba canim nasilsin bir daha test yaptın mi var mı bi haber seni merak ettim
Canımmm benim bugün adet olmam gerekiyor henüz bişey yok hafif arada bir adet olacakmış gibi ağrım oluyor bir de bel ağrısı var. Hiç test yapmadım o günden sonra çünkü hiç umudum yok bu ay. Sanırım yoruldu psikolojimde o yüzden acaba mi diye bile sormayı yasakladım kendime. Doktorum 13 ünde adet olmazsan hamilesin demişti o yüzden bugün ve yarını bekleyeceğim. Yarında olmazsan test yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…