Merhaba kizlar bende ilk defa bu hafta yumurta catlatma ignesi olucam bende bi problem gormediler esim varikoselden ameliyat oldu 3.5 ay once tahlil verdik gecen hafta tamamen duzelme olmus sayisinda ve hareketliliginde cok sevindik Allah'im insallah hepimize en kisa zamanda bu duyguyu tattirsinBenimde ilk denemem Bende de pko var. Deneme sayısıyla ilgili bişey demedi ama doktor bana
Hadi hayırlısı canim ya o yerleşme kanamasidir büyük ihtimalle hamissin yarın testini yap artık kanda cikarBenim az önce kahverengi akıntı geldi köyü biçeymidir ya iğne olalı 10. Günüm kaşığım ve belimde ağrıyor bir düşük ve dış gebelikten sonra korkuyorum
Ay insallah canim geçen gün arkadaş paylasmisti ya hcg yavaş ca azalıp sifirlaniyor hamilelik olursa tekrar ariyormus hadi bakalimkuzum ben oncift cizgu gormek icin dune kadar test yaptum :)gordum rahatladim ama bugun bisey cikmadi ignesinin etkisi gitti bundan sonra cikaraa bebektir insaallah cikar
Ya inşallH canım bugünde adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım ama bugün iğnenin 11. Günü etkisi devam ediyormuş sanırım test yanıltırmı kiHadi hayırlısı canim ya o yerleşme kanamasidir büyük ihtimalle hamissin yarın testini yap artık kanda cikar
Umutlandirmak için demiyorum bence bunlar hamilelik belirtisiYa inşallH canım bugünde adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım ama bugün iğnenin 11. Günü etkisi devam ediyormuş sanırım test yanıltırmı ki
İnşalalh canım ya :) sen test yaptınmıUmutlandirmak için demiyorum bence bunlar hamilelik belirtisi
Yok canim perşembe ya da cuma yapıcam ama benim hiç umudum yokİnşalalh canım ya :) sen test yaptınmı
Canımm bünyeden bünyeye değişiyordur bak benim ilk gebelikte ( düşük oldu ama ) hiç öyle kahverengi akıntı yada normal akıntınyoktı sadece adet ağrısı öektimYok canim perşembe ya da cuma yapıcam ama benim hiç umudum yokhiç akinti yok sadece ara sıra kasik ağrım var okadar
Ben de 2 dusuk yasadim adet sancısı hassasiyet akinti sislik çok yasamistim şu an hiç biri yok bir şeyi isteyince olmuyor malesefCanımm bünyeden bünyeye değişiyordur bak benim ilk gebelikte ( düşük oldu ama ) hiç öyle kahverengi akıntı yada normal akıntınyoktı sadece adet ağrısı öektim
Aynen canım haklısın ben diyorum sınavımız bu şekilde demekki hayırlısını versin rabbim genetik test fln yaptırdınmı sen ?Ben de 2 dusuk yasadim adet sancısı hassasiyet akinti sislik çok yasamistim şu an hiç biri yok bir şeyi isteyince olmuyor malesef
Yaptırdım canim iki gebelikte istediğim ay oldu masallah ama malesef pıhtılaşmadan dolayı dusuk oldu doktorlar önemsiz deyip bakmadikları için. . Hsg cektirdiniz aralık ayında herhangi bi sorun yok hormonlar a gayet güzel masallah ama bu defa hazirlikliyim bekliyorum ya olmuyorAynen canım haklısın ben diyorum sınavımız bu şekilde demekki hayırlısını versin rabbim genetik test fln yaptırdınmı sen ?
Canım nasibi ne zamansa ozaman geliyor biz ne kadar çabalasalar istesekte zamanı var demekki zor ama sabrediyoruz işte ... Benimde pıhtılaşma çıktı canım oyüzdrn şuan aspirin kullanıyorum gebelik olursa iğne başlayacaklar 2. Düşükten sonramı baktırdınYaptırdım canim iki gebelikte istediğim ay oldu masallah ama malesef pıhtılaşmadan dolayı dusuk oldu doktorlar önemsiz deyip bakmadikları için. . Hsg cektirdiniz aralık ayında herhangi bi sorun yok hormonlar a gayet güzel masallah ama bu defa hazirlikliyim bekliyorum ya olmuyorsenin dusuk neden olmustu
Ozaman en erken zamanda öğrenip igneye baslaman tavsiye ederim evet 2 dusukten sonra mthfr 1298 heterozigot olduğumu öğrendim senin hangi gende varCanım nasibi ne zamansa ozaman geliyor biz ne kadar çabalasalar istesekte zamanı var demekki zor ama sabrediyoruz işte ... Benimde pıhtılaşma çıktı canım oyüzdrn şuan aspirin kullanıyorum gebelik olursa iğne başlayacaklar 2. Düşükten sonramı baktırdın
Canım benim riskli grup tam hatırlamıyorum PCIv die bişey sanırım bide homozigotbOzaman en erken zamanda öğrenip igneye baslaman tavsiye ederim evet 2 dusukten sonra mthfr 1298 heterozigot olduğumu öğrendim senin hangi gende var
Duymadım ben onu ama sanırım bunlar benziyor birbirine bwn de coraspin kullanıyorum her gün bugün var mı belirtin benim adet agrisi gibi ara sıra sanci yokluyorCanım benim riskli grup tam hatırlamıyorum PCIv die bişey sanırım bide homozigotb
Benimde adet ağrım var ayakta fazla durunca sabada ağrıyor ama tam kaşığımda değil sankiDuymadım ben onu ama sanırım bunlar benziyor birbirine bwn de coraspin kullanıyorum her gün bugün var mı belirtin benim adet agrisi gibi ara sıra sanci yokluyor
O yerleşme kanamasidir ama bazı insanlarda o dusuk belirtisi olabiliyormus o yüzden progestan 100 mg alıp kullanmani tavsiye ederim günde 3 kez ben kullanıyorum bi zararı da yok istersen Dr na danisBenim yine kahverengi gelmiş ya
Canımmm benim bugün adet olmam gerekiyor henüz bişey yok hafif arada bir adet olacakmış gibi ağrım oluyor bir de bel ağrısı var. Hiç test yapmadım o günden sonra çünkü hiç umudum yok bu ay. Sanırım yoruldu psikolojimde o yüzden acaba mi diye bile sormayı yasakladım kendime. Doktorum 13 ünde adet olmazsan hamilesin demişti o yüzden bugün ve yarını bekleyeceğim. Yarında olmazsan test yaparım.Meraba canim nasilsin bir daha test yaptın mi var mı bi haber seni merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?