- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Ay ne guzel canjm jnsallah hamissindir beklemekle iyi yapmışsın 2 gun daha sabret güzel haberleri bekliyorumCanımmm benim bugün adet olmam gerekiyor henüz bişey yok hafif arada bir adet olacakmış gibi ağrım oluyor bir de bel ağrısı var. Hiç test yapmadım o günden sonra çünkü hiç umudum yok bu ay. Sanırım yoruldu psikolojimde o yüzden acaba mi diye bile sormayı yasakladım kendime. Doktorum 13 ünde adet olmazsan hamilesin demişti o yüzden bugün ve yarını bekleyeceğim. Yarında olmazsan test yaparım.
Canım şimdi doktora sordum cevap bekliyorum yerleşme kanamasında kandamı oluyor bileğin varmı ? bende Yok kanO yerleşme kanamasidir ama bazı insanlarda o dusuk belirtisi olabiliyormus o yüzden progestan 100 mg alıp kullanmani tavsiye ederim günde 3 kez ben kullanıyorum bi zararı da yok istersen Dr na danis
İnşallah kuzummm sende durumlar be var mı gelişmeAy ne guzel canjm jnsallah hamissindir beklemekle iyi yapmışsın 2 gun daha sabret güzel haberleri bekliyorum
Canım doktor adet gününü bekleyelim dediO yerleşme kanamasidir ama bazı insanlarda o dusuk belirtisi olabiliyormus o yüzden progestan 100 mg alıp kullanmani tavsiye ederim günde 3 kez ben kullanıyorum bi zararı da yok istersen Dr na danis
bendede feci bel agrisi var egilemiyorum hic ama umut etmekte istemiyorum yaaYa inşallH canım bugünde adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım ama bugün iğnenin 11. Günü etkisi devam ediyormuş sanırım test yanıltırmı ki
kizlar varmi gecendede bozuk test cikmisti bundada oyle olmaz umarim yaaa
Canım 2. Çizgiyi ben gördüm adetine 5 gün kalmıştı demi yani ben de yapsam varsa çıkar mı ay hayırlı olsun yakizlar varmi gecendede bozuk test cikmisti bundada oyle olmaz umarim yaaa
Yani ne diyeyim.bilmiyorum ama bekle o zaman canim sen bilirsin bana doktor adete 2 hafta kala progestan kullan demiştiCanım doktor adet gününü bekleyelim dedi
Birsey yok canım adete 5 gun kaldı bekliyorum ya aslında yarın test yaparım da var belki varsa ne güzel bi hediye olurİnşallah kuzummm sende durumlar be var mı gelişme
En iyi belirti el ağrısı diyorlar ama ümitlenip sonu hüsran oluyor malesef hayırlısını versin rabbimbendede feci bel agrisi var egilemiyorum hic ama umut etmekte istemiyorum yaa
Valla bilmiyorum napacağımı hiçYani ne diyeyim.bilmiyorum ama bekle o zaman canim sen bilirsin bana doktor adete 2 hafta kala progestan kullan demişti
Senin bel.ağrısı var canim olabilir o yüzden ama benim 2 hamileligimde de bel ağrısı hiç olmamıştı kişiye göre değişiyor sonucu bana da bildir hayırlısı inaallahEn iyi belirti el ağrısı diyorlar ama ümitlenip sonu hüsran oluyor malesef hayırlısını versin rabbim
Doktora gittin hcg testi yaptirdin mj peki?Valla bilmiyorum napacağımı hiç
Kişiden kişiye değişiyor evet bakalım haber veririm tabiki canım şimdi ben iğneden sonra 14. Gün olmam lazım dimi adetSenin bel.ağrısı var canim olabilir o yüzden ama benim 2 hamileligimde de bel ağrısı hiç olmamıştı kişiye göre değişiyor sonucu bana da bildir hayırlısı inaallah
Ben geçen ay 16 da oldumKişiden kişiye değişiyor evet bakalım haber veririm tabiki canım şimdi ben iğneden sonra 14. Gün olmam lazım dimi adet
yok canım yaptırmadım doktorada mesajla sordumDoktora gittin hcg testi yaptirdin mj peki?
Ama 14.günde kanda cikarKişiden kişiye değişiyor evet bakalım haber veririm tabiki canım şimdi ben iğneden sonra 14. Gün olmam lazım dimi adet
Ozaman ben pazartesi salı yı bekliyim gelmezseBen geçen ay 16 da oldum
Bugün kacinci günün duOzaman ben pazartesi salı yı bekliyim gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?