Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ay ne guzel canjm jnsallah hamissindir beklemekle iyi yapmışsın 2 gun daha sabret güzel haberleri bekliyorum

O yerleşme kanamasidir ama bazı insanlarda o dusuk belirtisi olabiliyormus o yüzden progestan 100 mg alıp kullanmani tavsiye ederim günde 3 kez ben kullanıyorum bi zararı da yok istersen Dr na danis
Canım şimdi doktora sordum cevap bekliyorum yerleşme kanamasında kandamı oluyor bileğin varmı ? bende Yok kan

Ya inşallH canım bugünde adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım ama bugün iğnenin 11. Günü etkisi devam ediyormuş sanırım test yanıltırmı ki
bendede feci bel agrisi var egilemiyorum hic ama umut etmekte istemiyorum yaa

En iyi belirti el ağrısı diyorlar ama ümitlenip sonu hüsran oluyor malesef hayırlısını versin rabbim
Senin bel.ağrısı var canim olabilir o yüzden ama benim 2 hamileligimde de bel ağrısı hiç olmamıştı kişiye göre değişiyor sonucu bana da bildir hayırlısı inaallah

Senin bel.ağrısı var canim olabilir o yüzden ama benim 2 hamileligimde de bel ağrısı hiç olmamıştı kişiye göre değişiyor sonucu bana da bildir hayırlısı inaallah
Kişiden kişiye değişiyor evet bakalım haber veririm tabiki canım şimdi ben iğneden sonra 14. Gün olmam lazım dimi adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…