- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
canim cokta umitlendirmek istemem ama sanki brn gordum gibi ikinci cizgiyi sen daha net goruyorsun ciplak gozle sence varmiKizlar ignenin 14. Gunu. Tesrim bu sekilde
Ben göremedim sen gördün mü canmKizlar ignenin 14. Gunu. Tesrim bu sekilde
canim cokta umitlendirmek istemem ama sanki brn gordum gibi ikinci cizgiyi sen daha net goruyorsun ciplak gozle sence varmi
Ben göremedim sen gördün mü canm
Ben yine göremedim ama hayirlisi 2 gun sonra tekrar yap bakalim ya da kan testi bugün de yaptırsan cikabilirKızlar cok silik gözüküyor. Burdan bakin bide
Bende göremedim ama inşallah vardırKızlar cok silik gözüküyor. Burdan bakin bide
zaten 14.gununmus canim kn testi yaptirmiycakmisin yoksa doktor adetimi bekle dediKızlar cok silik gözüküyor. Burdan bakin bide
Adeti bekle dedi canim. 20 sinden sonra diyor.zaten 14.gununmus canim kn testi yaptirmiycakmisin yoksa doktor adetimi bekle dedi
anldik cnim ben asilama oldugum icin adeti bekle demedi bana 14gun sonrantest yaptir dediAdeti bekle dedi canim. 20 sinden sonra diyor.
Canım kan testi yaptırsan bugünanldik cnim ben asilama oldugum icin adeti bekle demedi bana 14gun sonrantest yaptir dedi
hic blnyrum canim belli olurmu ama olmaz galiba yaaKızlar adetten kac gun once kanda belli olur 5 gün önce olur mu sizce
Ben yaptirmistim geçen ay 14 üncu gün çıkmadı çünkü hamile değilmişim doktor da demiş ya Yao diyehic blnyrum canim belli olurmu ama olmaz galiba yaa
benim gunum dh gelmedi canim sen sormussun yaa 5.gun cikarmi diye ona cevp verdim benBen yaptirmistim geçen ay 14 üncu gün çıkmadı çünkü hamile değilmişim doktor da demiş ya Yao diye
:) anladım tatlım pardonbenim gunum dh gelmedi canim sen sormussun yaa 5.gun cikarmi diye ona cevp verdim ben
seninde varmi daha gunune:) anladım tatlım pardon
Evet 6 gün varseninde varmi daha gunune
yaaa benimdr 6 gun var ama cok sabirsizim ben yaaEvet 6 gün var
Hadi ya beraber bekliyoruz o zaman yalnız değiliz peki ne zaman test yapacaksınyaaa benimdr 6 gun var ama cok sabirsizim ben yaa
kuzum ben oncift cizgu gormek icin dune kadar test yaptum :)gordum rahatladim ama bugun bisey cikmadi ignesinin etkisi gitti bundan sonra cikaraa bebektir insaallah cikarHadi ya beraber bekliyoruz o zaman yalnız değiliz peki ne zaman test yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?