Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar aşılama düşünen var mı aranızda nerede iyi ve ucuz İstanbul ya da Kocaeli tüp bebek de olabilir. Bilginiz var mı?

Arkadaşlar merhaba bende ovitrelle 8. Günümdeyim 2 güne kadar çık fazla ağrım vardı şimdi sadece kasıklarıma kramp giriyor benim adetlerimde düzensiz iğneden kaç gün sonra adet olunuyor yada iğnenin 14. Günü test yaptırsam çıkarmı tam o gün eşimin Doğum günü hediyelerin en güzelini vermiş olurum belki :)

14.gün tabiki çıkar ben 16.gün adet oldum ınsallah hediyesi verirsin

Benim bacağama vuran bir kramp şeklinde ağrı ve bel ağrısı ve aknelerim oluşmaya başladı adet mi olcam ki

Canım benimde cuma günü olmam lazım eğer iğneden 14 gün sonra olunuyorsa benim adetlerim düzensiz metalik tat hamilelik belirtisi diyorlar hadi inşallah güzel haberler olur

Canım benimde cuma günü olmam lazım eğer iğneden 14 gün sonra olunuyorsa benim adetlerim düzensiz metalik tat hamilelik belirtisi diyorlar hadi inşallah güzel haberler olur
Canım ben geçen ay iğneden 16 17 gün sonra falan oldum ınsallah senjn de olur 2 gun sonra test yap bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…