ins degildir degildir canim yaa sen kan testi verdinmiDeğildir canımm
Ben idrAr testi yaptım çıkmadıins degildir degildir canim yaa sen kan testi verdinmi
ins kanda cikar canim oyle cikan cok varr rabbim nasip etsin insaallah gani gani hayirli evlatlar versin yaaAma ben 4 ay önce dış gebelik yaşadım beta ozaman 45 lerdeydi yine çıkmamıştı idrarda öyle kandırıyorum kendimi işte küçüktür belki die
Amin canım sen kan vermeyi düşünüyormusunins kanda cikar canim oyle cikan cok varr rabbim nasip etsin insaallah gani gani hayirli evlatlar versin yaa
cnm verdin ben kan bekliyorum bakalim aksam alicamAmin canım sen kan vermeyi düşünüyormusun
Hadi hayırlısı canımcnm verdin ben kan bekliyorum bakalim aksam alicam
igne etkisimidir ama cikanlar cok korkuyorum yaaa S Suskun geveze sen verdinmi bidaha tatlil cnmHadi hayırlısı canım
Canjm şimdi okudum mesajını bence iğne etkisi değildir kan sonucunu al.bakalım ne olacak ben yarin aksam tekrar test yapıcam ınsallah değeri 2 katına çıkar bu arada çok. Şiddetli baş dönmesi var dua edin banaigne etkisimidir ama cikanlar cok korkuyorum yaaa S Suskun geveze sen verdinmi bidaha tatlil cnm
yaaa allah yardimci olsun kuzum inss 2kat katlanir ignendegildir demi cok korkuyorum yaaCanjm şimdi okudum mesajını bence iğne etkisi değildir kan sonucunu al.bakalım ne olacak ben yarin aksam tekrar test yapıcam ınsallah değeri 2 katına çıkar bu arada çok. Şiddetli baş dönmesi var dua edin bana
Canım belirtilerin var mı bel ağrısı hariç çünkü ben bel ağrısının igneden kaynaklandığına eminim ınsallah hamile sindir tatlim bu arada benim iğnenin 7.günü falan yaptığım est te 2.çizgi hiç ama hiç yoktuyaaa allah yardimci olsun kuzum inss 2kat katlanir ignendegildir demi cok korkuyorum yaa
bel agrim var kuzum ama cok oturuyirum bebn o yuzden dudak kurulugum var bide bi kac kere karbim agriyoe givi givi oldu dun yaptiklarim bu kdr belirgin degildi bunlar hemen ciktilr dunkuler oyle degilsiCanım belirtilerin var mı bel ağrısı hariç çünkü ben bel ağrısının igneden kaynaklandığına eminim ınsallah hamile sindir tatlim bu arada benim iğnenin 7.günü falan yaptığım est te 2.çizgi hiç ama hiç yoktu
Anladım canım bakalım ınsallah vardır bebis ya ben evde camasir suyu testi denemistim o bana cesaret verdi çünkü baya kopurmüstü istersen sen de deneben
bel agrim var kuzum ama cok oturuyirum bebn o yuzden dudak kurulugum var bide bi kac kere karbim agriyoe givi givi oldu dun yaptiklarim bu kdr belirgin degildi bunlar hemen ciktilr dunkuler oyle degilsi
kan verdin kuzum zaten orda cikarsa cikarAnladım canım bakalım ınsallah vardır bebis ya ben evde camasir suyu testi denemistim o bana cesaret verdi çünkü baya kopurmüstü istersen sen de dene
Var olabilir canjm 2 gun snr tekrar et bakalimtesy sonucum 9.66 kizlar vatlrmik
yani olmayabilirdemi cabimVar olabilir canjm 2 gun snr tekrar et bakalim
Benim 13.gün 0.5 tu :) umut vermek istemem sen yine tekrarlayani olmayabilirdemi cabim
aynenn cnm tekrarliycamBenim 13.gün 0.5 tu :) umut vermek istemem sen yine tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?