Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ama ben 4 ay önce dış gebelik yaşadım beta ozaman 45 lerdeydi yine çıkmamıştı idrarda öyle kandırıyorum kendimi işte küçüktür belki die

Ama ben 4 ay önce dış gebelik yaşadım beta ozaman 45 lerdeydi yine çıkmamıştı idrarda öyle kandırıyorum kendimi işte küçüktür belki die
ins kanda cikar canim oyle cikan cok varr rabbim nasip etsin insaallah gani gani hayirli evlatlar versin yaa

igne etkisimidir ama cikanlar cok korkuyorum yaaa S Suskun geveze sen verdinmi bidaha tatlil cnm
Canjm şimdi okudum mesajını bence iğne etkisi değildir kan sonucunu al.bakalım ne olacak ben yarin aksam tekrar test yapıcam ınsallah değeri 2 katına çıkar bu arada çok. Şiddetli baş dönmesi var dua edin bana

yaaa allah yardimci olsun kuzum inss 2kat katlanir ignendegildir demi cok korkuyorum yaa

yaaa allah yardimci olsun kuzum inss 2kat katlanir ignendegildir demi cok korkuyorum yaa
Canım belirtilerin var mı bel ağrısı hariç çünkü ben bel ağrısının igneden kaynaklandığına eminim ınsallah hamile sindir tatlim bu arada benim iğnenin 7.günü falan yaptığım est te 2.çizgi hiç ama hiç yoktu

ben
bel agrim var kuzum ama cok oturuyirum bebn o yuzden dudak kurulugum var bide bi kac kere karbim agriyoe givi givi oldu dun yaptiklarim bu kdr belirgin degildi bunlar hemen ciktilr dunkuler oyle degilsi

ben

bel agrim var kuzum ama cok oturuyirum bebn o yuzden dudak kurulugum var bide bi kac kere karbim agriyoe givi givi oldu dun yaptiklarim bu kdr belirgin degildi bunlar hemen ciktilr dunkuler oyle degilsi
Anladım canım bakalım ınsallah vardır bebis ya ben evde camasir suyu testi denemistim o bana cesaret verdi çünkü baya kopurmüstü istersen sen de dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…