Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benimde bel ağrısı olmuştu özellikle sol arka kısımda soldan tek yumurtam oluşmuştu zaen benim halada ağrır arada yürüdükçe yoruldukça..Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı gebelikler inşallah bende yarın gideceğim ilk muayneme banada dua edin umarım bir sorun yoktur

inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız

Merhaba hanımlar öncelikle rabbim hepimizi umduğuna nail etsin 17 sinde aşılama oldum dr 10 gün sonra gel test yapalım dedi erken gibi geliyor bana 10. Günde net bişey çıkan varmı aranızda

12 den önce çıkmıyor sanırsam
Valla her ay adetten önce yapıp çok çelişkilere düştüm sat 7 şubattı bat 9 mart gibi olacak 17 aşılama oldu 27 de test yaparsam bata 10 gün kala olmuş oluyo nası çıkacakki kafam allak bullak ama sanırım geç yaptırırım çünkü muallakta kalmak çook yordu beni aylardır

Canım 14.gün yapmanız tavsiye ederim o zaman az çok belli olur adete 4 gün falan çıkar muhakkak hakkında hayırlısı olsun Rabbim hepimizi sevindirsin jnsallah

Kızlar bu arada size tavsiyem sakini akintim yok yunurta catlamadı mi diye düşünüp kendinizi uzmeyin benim hiç akintim olmadi nokta kadar bile o derece bu arada yumurtanin güçlenmesi için ben bu ay tarcin corek otu bal karışımı yedim bir de belki geçen ay kullandığım klomen kist yapmıştır diye 1 hafta günde 1 defa soğan suyu içtim size de tavsiye etmiş olayım ınsallah ise yarar canlarim

kızlar selamm ben iğnenin yapıldığı gün dahil olarak 11. günde (8 şubat) test yaptırmıştım 1,20 çıkmıştı idrar testinde de silik bir çizgi çıkmıştı. 13 şubatta adet olmazsan hamilesin demişti doktor 14 şubat akşam adet oldum ama normale göre çok daha fazla ağrılıydı kasıklarım ve belim. cumartesi günü yani 17 si kesildi birden ama kasık ve bel ağrım devam ediyor. ayrıca kahverengi lekelenmelerimde oluyor. normalde olmazdı. birde son bir haftadır mide bulantılarım oluyor. üstüne görme konusunu araştırdım çok yaşayan insan varmış. çok küçük bir ihtimal ama acaba idrar testi yapsam hamileysem çıkarmı bir bilginz varmı?

benimde 14.ci gün. korkuyorum yapamıyorum test

Zaten basit bir test canim yapsana ben de 2 GN önce adet gibi kanamam oldu sonra kesildi 1 gun boyunca da kahve akinti geldi

11.ci gün sabah yaptımy 1.49 du

bak canım arkadaşın 0,5 miş 13. günde olabilir neden olmasın tabi bünyeden bünyeye değişir bence ama olma ihtimali var.
inşallah canım pozitif dir. adet gibi sancı var ara ara. bazen kasık ağrısıa acayip sinir gerginlik var üzerimde. cuma normal adet günüm. ama tedaviye göre bugün yada yarın.inşallah olmam gebeyimdir

Canım 14.gün yapmanız tavsiye ederim o zaman az çok belli olur adete 4 gün falan çıkar muhakkak hakkında hayırlısı olsun Rabbim hepimizi sevindirsin jnsallah
Amin inşallah canım cümlemizle bakalım eşimi ikna edebilirsem beklerim o çok sabırsız )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…