ben sen bu ay catlatma yaptirdn diye dusundum canim o yuzden soruyorum ayy ne guzel hamilesin yaa rabbim devamini getirmeyi nasip etsin insCanım benim adete 5 gun var ama ben hayatımda ilk defa klomen ve ovitrelle kullanmistim tutmamisti o yüzden bu ay kendi haline bıraktım hiç bir ilaç kullanmadımm sadece 2 aydır folbiol kullanıyorum
Amin insallah canim Allah sana da nasip etsinben sen bu ay catlatma yaptirdn diye dusundum canim o yuzden soruyorum ayy ne guzel hamilesin yaa rabbim devamini getirmeyi nasip etsin ins
amin canim bizim icinde dua etAmin insallah canim Allah sana da nasip etsin
Canım sen test yaptınmıAma 14.günde kanda cikar
Bugün kanda b hcg baktırdım canim idrar testi yaptirmadimCanım sen test yaptınmı
Çıktımı sonuçBugün kanda b hcg baktırdım canim idrar testi yaptirmadim
78 çıktı canım yarın tekrar olcturecem dun yazdım buraya:)Çıktımı sonuç
Ay çok sevindim canımmmm yaa hadi hayırlısı benim gözümden kaçmış demekki78 çıktı canım yarın tekrar olcturecem dun yazdım buraya:)
Bugün kacinci gun oldu canim söyle soyleyim ben adet gününden 7 gün önce yapsam idrar testinde cikiyormus boşuna beklemisimYa acaba idrar testi yapsam çıkarmı ki
Hadi ya canım 13. Günüm iğneden sonra senin kaçıncı gündüBugün kacinci gun oldu canim söyle soyleyim ben adet gününden 7 gün önce yapsam idrar testinde cikiyormus boşuna beklemisim10 gün kala da kan testinde cikiyormus bunu öğrenmiş oldum ama tabi herkesin aynı olmaz senin içinde hayırlısı olur inşallah. .
Ben sadece geçen ay iğne kullanmistim bu ay hiç bir şey kullanmadım ama yumurt. 11.gününde hcg 78 çıktı canim masallah :)Hadi ya canım 13. Günüm iğneden sonra senin kaçıncı gündü
Adetine kaç gün vardı canım 3 günmüBen sadece geçen ay iğne kullanmistim bu ay hiç bir şey kullanmadım ama yumurt. 11.gününde hcg 78 çıktı canim masallah :)
Hayır 5 gunAdetine kaç gün vardı canım 3 günmü
Canımm çok sevindim dikkat et kendineHayır 5 gun
2 gun sonra yeniden bak canimİdrar testi yaptım çıkmadı
Direk kan testi yaptırcam küçük olduğu zamanlarda çıkmıyormuş yarın adet olmazsam eğer2 gun sonra yeniden bak canim
Değildir canımmEki Görüntüle 2111712 ignenin 12.gunu benimde bugun sizce hala igne etkisimi bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?