Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar durumlar nasil yeniden test yaptiniz mı ben dün hcg yaptırdım yani adete 2 gun varken 160 çıktı 2 ge katlamiş ama kanamam oldu yarın yeniden hcg olcturecegim bana dua edin

Kızlar durumlar nasil yeniden test yaptiniz mı ben dün hcg yaptırdım yani adete 2 gun varken 160 çıktı 2 ge katlamiş ama kanamam oldu yarın yeniden hcg olcturecegim bana dua edin
yaaa rabbum insaallah arttirsin canim ayni yerdemi baktirdin sonucta 2ye katlamis canim hemen progestan igne iaptirsaydun bende bugun baktirdim asilamanin 12.gunu benim 67 olmus degerin

yaaa rabbum insaallah arttirsin canim ayni yerdemi baktirdin sonucta 2ye katlamis canim hemen progestan igne iaptirsaydun bende bugun baktirdim asilamanin 12.gunu benim 67 olmus degerin
Ay çok sevindim canim sen de hamilesin yani evet aynı hastanede yaptırdım pruloton ignede verdi 1 tane onun haricinde hap da kullanıyorum ama çok korkuyorum sen de 2 gun snr tekrar olctur canim

Benim 13.gün 0.5 tu :) umut vermek istemem sen yine tekrarla
cnm sende adet olucakmış gibi sancı varmıydı peki.bende hiç belirti yok.ara ara sancı. bugün 13.cü gün. bide çok nadir kasık ağrısı başladı dün itibariyle.sanki tekrar yumurtluycam gibi. doktorumdan gizli 11.ci gün test yaptım. 1.49 sonuç. doktorum adet geçikince 1 gün sonra yap demişti

Merhaba benim de iğnenin 12.günü kanda 12 çıktı idrar testide 11.günden itibaren çıktı
ben iğneden sonra 11.ci gün sabahı yaptım dayanamayıp. 1.49 çıktı.tutmamışmıdır sizce. ara ara adet sancısı var. hiç belirtim yok. sıfır yani.

umutlandırmış gibi olmayayımda bende iğneden beri bel ağrısı çektim. İnşallah hayıra alamettir .
ben iğneden sonra 11.ci gün yapmıştım. doktorum dan gizli kan testi . 1.49 çıktı. çok üzülmüştüm. bugün 13.cü gün. şimdi anladığım kadarıyla 14 yada 15.ci gün adet. doktorum adetin geçikince yap 14 yada 15.ci gün dedi.belirtim yok. sadece bugün kasık ağrım var. adet sancısına benzer sancı var. akıntı yok. göğüs ağrısı yok. umudum yok açıkcası. dün 12.ci gündü idrar testim negatif.

Sancı bendede oldu yerleşme ağrısı iğnenin 10-11. Günlerinde oldu belki sizde daha geç yumurtlama olmuştur umarım da öyledir
çatlatma iğnesinin olduğu gün 5 şubat ve sonra ertesinde ilişki oldu 6 şubat. ertesi gün olmadı malesef. 2 ilişki ile çok zor. soğudum resmen artık

Ovitrelle kullandığım ay sadece bel ağrısı vardı o da iğneden kaynaklandı bence ama hiç kasik agrisi olmamıştı canim başka herhangi bir şey de yoktu ama hamile kaldığım ay bel ağrısı yoktu sadece kasik agrisi vardı regl agrisi gibi

çatlatma iğnesinin olduğu gün 5 şubat ve sonra ertesinde ilişki oldu 6 şubat. ertesi gün olmadı malesef. 2 ilişki ile çok zor. soğudum resmen artık
Olacağı varsa olur öyle düşünme bence spermler zaten 2-3 gün canlı kalıyor içimizde hemen umutsuzluğa süşme çok okudum 15.günlerde pozitif çıkanıda tabi olmayadabilir ama denemeye devam bir probleminiz yoksa neden olmasınki hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…