Canım ben geçen ay soğan kürü yapmıştım varsa bişey temizlensin diye bu ay dr gittiğimde yumurta sayımda azalma olmuş ailede erken menepoza giren varmı dedi yok dedim soğan suyu falan içtim dedim sakın içme dedi o pko lulara iyi gelir Allah korusun erken menepoza girersin dedi haklıydıda galiba yumurta rezervini azaltıyomuş ama tabi yumurta için başka kürlere bişey diyemem bilginizeKızlar bu arada size tavsiyem sakini akintim yok yunurta catlamadı mi diye düşünüp kendinizi uzmeyin benim hiç akintim olmadi nokta kadar bile o derece bu arada yumurtanin güçlenmesi için ben bu ay tarcin corek otu bal karışımı yedim bir de belki geçen ay kullandığım klomen kist yapmıştır diye 1 hafta günde 1 defa soğan suyu içtim size de tavsiye etmiş olayım ınsallah ise yarar canlarim
PKO ya iyi geldiğini duymuştum ama dediğini duymadım bi daha kullanmam o zaman canim ama 2 kez yaptım ben ikisinde de kullandığım ay hamile kaldım Allah korusun erken menopoz dan canimCanım ben geçen ay soğan kürü yapmıştım varsa bişey temizlensin diye bu ay dr gittiğimde yumurta sayımda azalma olmuş ailede erken menepoza giren varmı dedi yok dedim soğan suyu falan içtim dedim sakın içme dedi o pko lulara iyi gelir Allah korusun erken menepoza girersin dedi haklıydıda galiba yumurta rezervini azaltıyomuş ama tabi yumurta için başka kürlere bişey diyemem bilginize
soğan kürü banada iyi gelmedi. hormon seviyelerimi tavan yaptırdı. korkuyorum artıkAmin canım valla dr öyle diyince bide yumurta az çıkınca korktum bende geçen yıl şubatta yapmıştım o ay hamile kalmıştım ama düştü malesef başka problemlerden artık neye inanacağımızı şaşırdık herşey bi umut işte rabbim tüm bekleyişlerimizi hayırla sonlandırsın
canım ben bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.Zaten basit bir test canim yapsana ben de 2 GN önce adet gibi kanamam oldu sonra kesildi 1 gun boyunca da kahve akinti geldi
Sağlık olsun canim insallah en kisa zamanda olur hayirlisiylacanım ben bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.
Kizlar catlama ignesinden 12gun sorami idral testi yaptiniz
yoksa iliskiden sonraki 12.gundemi baktiniz benm ilk iliski 14subatta oldu nezman test yaptiriym bnm adetlerm normaldede geciyor gecikmeye kaldysam cok beklerm gibime geliyor
ben iki kizimdada klomenle hamile kaldim ve burda gecmistede var yazmisim igneden sonra 15.gunde test yapmisim pozitif cikmisKizlar catlama ignesinden 12gun sorami idral testi yaptiniz
yoksa iliskiden sonraki 12.gundemi baktiniz benm ilk iliski 14subatta oldu nezman test yaptiriym bnm adetlerm normaldede geciyor gecikmeye kaldysam cok beklerm gibime geliyor
Adetine kaç gün var canım16.cı gün yani dün kan testi yaptım. negatif 1.20 . üzüldümmü evet. ama Rabbimin takdiri. dilediğine verir evladı.
yarın olmam lazım cnmAdetine kaç gün var canım
İğneden sonrayı hesapla çünkü ilacın etkisi bende geçen ay 13 gün sürdü canım. Yanlış pozitif verir daha çok sıkılırsın birazcık sabret
Ignenin uzerinden 10 gun gecmis daha bekliyecegim 4 5gun sonra idral yada kan verrim ozman, belirti olarak birsey yok ama karnımda gaz var surekli sis ve gergin bazen cikarabiliyorum bazen cikaramiyorum birikiyor bu ignenin etkiside yediklerimdende olabilir karnim son gunlerde huzursuz sizin ogrenmeden once belirtilerinz oldumuben iki kizimdada klomenle hamile kaldim ve burda gecmistede var yazmisim igneden sonra 15.gunde test yapmisim pozitif cikmis
İnşallah olmazsın canım bazısında adet geçince gözüküyomuş seninkide öyledir inşallahyarın olmam lazım cnm
canım kafama takıldı. benim yumurtam 26 mm di .hemen iğne oldum doktor yaptı. yumurta sonraki kontrolde çatlamıştı. kist olmamış iyi dedi. tutarmıki bu yumurta anormal büyüme oldu benceİnşallah olmazsın canım bazısında adet geçince gözüküyomuş seninkide öyledir inşallah
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz canım sen yeterki inan tevekkül et hiç ummadığımız anda verir en güzel şeyleri zaten hep kafamıza taka taka böyle oluyozcanım kafama takıldı. benim yumurtam 26 mm di .hemen iğne oldum doktor yaptı. yumurta sonraki kontrolde çatlamıştı. kist olmamış iyi dedi. tutarmıki bu yumurta anormal büyüme oldu bence
inşallah pozitifdir.ben ayıptır söylemesi iğne olduğum 5 şubat ve ertesi gün 6 şubatda ilişki yaşadım. sonrası yok. psikolijik olarak istemiyorum. yıprandım resmen. geç döllenme olamaz yani. aşılama için erken değilmi test. bence bekleRabbimin hikmetinden sual olunmaz canım sen yeterki inan tevekkül et hiç ummadığımız anda verir en güzel şeyleri zaten hep kafamıza taka taka böyle oluyozburda okumuştum adet gününden 2 gün önce 1 küsür sonuç çıkmış birisi vardı adeti 2 3 gün geçip test yapıyo 26 küsür çıkmış bellimi olur bende 5 gün iğne yaptım 6. Gün baktı 20 mm olmuştu akşama iğneyi yap demişti ama aşılama yaparken bakmadı yumurtalarıma çatlamışmı diye 10 gün sonra gel test yapalım dedi benimde kafam karıştı 7 sinde adet oldum 17 sinde aşılama oldu 27 sinde test istedi ama daha adetime 9 gün falan olacak nasıl çıkar çıkarmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?