Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım ben geçen ay soğan kürü yapmıştım varsa bişey temizlensin diye bu ay dr gittiğimde yumurta sayımda azalma olmuş ailede erken menepoza giren varmı dedi yok dedim soğan suyu falan içtim dedim sakın içme dedi o pko lulara iyi gelir Allah korusun erken menepoza girersin dedi haklıydıda galiba yumurta rezervini azaltıyomuş ama tabi yumurta için başka kürlere bişey diyemem bilginize

PKO ya iyi geldiğini duymuştum ama dediğini duymadım bi daha kullanmam o zaman canim ama 2 kez yaptım ben ikisinde de kullandığım ay hamile kaldım Allah korusun erken menopoz dan canim

Amin canım valla dr öyle diyince bide yumurta az çıkınca korktum bende geçen yıl şubatta yapmıştım o ay hamile kalmıştım ama düştü malesef başka problemlerden artık neye inanacağımızı şaşırdık herşey bi umut işte rabbim tüm bekleyişlerimizi hayırla sonlandırsın

soğan kürü banada iyi gelmedi. hormon seviyelerimi tavan yaptırdı. korkuyorum artık

Benmde ayin 14unde catlama gerceklesck dedi doktor igneden 36 saat sora 14uydu 3gun ilski oldu ama ara ara kasik agrim var ilk gunler daha coktu 2gun once bi gaz sancisi girdi kivrandm tuvalete cikamadm agridan istifra ettm ama bostu midem biraz dengeyi bozuyor igne sanrm ay sonu kan testi yapcm adetim ay sonu gelmez insda diyemiorm hep gec adet gorrm ins hamilrlik olr ondan gecikmis olmasini cok istiyorm 14 subatta ruyamda kanda gebelik testi yaptrmstm 5000 yuksek rakamlar gordm ya beklemek strese neden oluyor napcaz boyle bilmem

Kizlar catlama ignesinden 12gun sorami idral testi yaptiniz
yoksa iliskiden sonraki 12.gundemi baktiniz benm ilk iliski 14subatta oldu nezman test yaptiriym bnm adetlerm normaldede geciyor gecikmeye kaldysam cok beklerm gibime geliyor

yoksa iliskiden sonraki 12.gundemi baktiniz benm ilk iliski 14subatta oldu nezman test yaptiriym bnm adetlerm normaldede geciyor gecikmeye kaldysam cok beklerm gibime geliyor

İğneden sonrayı hesapla çünkü ilacın etkisi bende geçen ay 13 gün sürdü canım. Yanlış pozitif verir daha çok sıkılırsın birazcık sabret

ben iki kizimdada klomenle hamile kaldim ve burda gecmistede var yazmisim igneden sonra 15.gunde test yapmisim pozitif cikmis

İğneden sonrayı hesapla çünkü ilacın etkisi bende geçen ay 13 gün sürdü canım. Yanlış pozitif verir daha çok sıkılırsın birazcık sabret

ben iki kizimdada klomenle hamile kaldim ve burda gecmistede var yazmisim igneden sonra 15.gunde test yapmisim pozitif cikmis
Ignenin uzerinden 10 gun gecmis daha bekliyecegim 4 5gun sonra idral yada kan verrim ozman, belirti olarak birsey yok ama karnımda gaz var surekli sis ve gergin bazen cikarabiliyorum bazen cikaramiyorum birikiyor bu ignenin etkiside yediklerimdende olabilir karnim son gunlerde huzursuz sizin ogrenmeden once belirtilerinz oldumu

ama 16.cı gün çıkmadı cnm. 1.20 di sonuç. olurmiki dersin. keşke canım. rabbim yüzümü güldürse

İnşallah olmazsın canım bazısında adet geçince gözüküyomuş seninkide öyledir inşallah
canım kafama takıldı. benim yumurtam 26 mm di .hemen iğne oldum doktor yaptı. yumurta sonraki kontrolde çatlamıştı. kist olmamış iyi dedi. tutarmıki bu yumurta anormal büyüme oldu bence

canım kafama takıldı. benim yumurtam 26 mm di .hemen iğne oldum doktor yaptı. yumurta sonraki kontrolde çatlamıştı. kist olmamış iyi dedi. tutarmıki bu yumurta anormal büyüme oldu bence
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz canım sen yeterki inan tevekkül et hiç ummadığımız anda verir en güzel şeyleri zaten hep kafamıza taka taka böyle oluyoz burda okumuştum adet gününden 2 gün önce 1 küsür sonuç çıkmış birisi vardı adeti 2 3 gün geçip test yapıyo 26 küsür çıkmış bellimi olur bende 5 gün iğne yaptım 6. Gün baktı 20 mm olmuştu akşama iğneyi yap demişti ama aşılama yaparken bakmadı yumurtalarıma çatlamışmı diye 10 gün sonra gel test yapalım dedi benimde kafam karıştı 7 sinde adet oldum 17 sinde aşılama oldu 27 sinde test istedi ama daha adetime 9 gün falan olacak nasıl çıkar çıkarmı bilmiyorum

inşallah pozitifdir.ben ayıptır söylemesi iğne olduğum 5 şubat ve ertesi gün 6 şubatda ilişki yaşadım. sonrası yok. psikolijik olarak istemiyorum. yıprandım resmen. geç döllenme olamaz yani. aşılama için erken değilmi test. bence bekle

İnşallah canım bende yıprandım valla dr bize aşılama gününden sonraki 10 gün günlük ilişki dedi bide progestanı fitil olarak kullan dedi keşke gün aşırı falan girseydin ilişkiye sonradan çatlayanlarda tutabilirdi bencede erken ama pıhtılaşma var belki önlem içinmi dedi ki bu ayda olmazsa artık hiç bişey yapmıycam iğne ilaç ameliyat içmediğim yemediğim ot çöp kalmadı her ay bi umut bi hayal kırıklığı en son aşılama artık olmazsada sallıycam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…