- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
Aammmmiiinnn inşallahh canımm cümlemizle beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırzaten düşmemesi için bebeğin sana ilaç yazmış. önlem amaçlı aynen test istiyor. nasip canım. olmadı ilişki. ben aynı gün hem hayıt hapını hemde hayıt extrasını içtiğim günleri bilirim.soğankürü falan. sonra hormonlarım bi tavan yaptı.rabbim bizede nasip etsin.çektiğimiz sıkıntıları görüyor
evet otrivelle. benim negatif. sadece 2 ilişki yaşadım o günden bugüne. tutmadı.inşallah tutunur senin.Kizlar hepiniz otrivelle mi vuruldnz? Ben 2kutu tek dozda birlestirerek choriomon vuruldu
Gökkuşağı yaptınmı tekrar test ne durumdasınevet otrivelle. benim negatif. sadece 2 ilişki yaşadım o günden bugüne. tutmadı.inşallah tutunur senin.
Bende ondan kullandım canım 17 sinde aşılama oldu bekliyorum bakalım senin ne zaman oldu aşılaman ne durumdasınKizlar hepiniz otrivelle mi vuruldnz? Ben 2kutu tek dozda birlestirerek choriomon vuruldu
yok cnm.bekliyorum. günüm bugün. normal adet günümGökkuşağı yaptınmı tekrar test ne durumdasın
Ayy inşallaahh hamilesindirrr gelmesin adetin falann bebiş gelsinyok cnm.bekliyorum. günüm bugün. normal adet günüm
Cnm ben aşılama yaptrmadm klomen kullandm arti catlama ignesi vuruldu 12 subatta... choriomone du bnmkide eczaci dogal gebe idralindan yapildgni soyluyor prospektustede yaziyorBende ondan kullandım canım 17 sinde aşılama oldu bekliyorum bakalım senin ne zaman oldu aşılaman ne durumdasın
Insan umudunu kaybediyor ama hic beklemedgi anda ogreniyor insallah oledir cnminşallah balım inşallah görüceğiz bakalım @ZIRILTI
öyle olursa çok güzel bir süpriz olurdu.Insan umudunu kaybediyor ama hic beklemedgi anda ogreniyor insallah oledir cnm
Ayy hadi inşallah yaa merakla bekliyorum rabbim yüzünü güldürsün inşallahCnm ben aşılama yaptrmadm klomen kullandm arti catlama ignesi vuruldu 12 subatta... choriomone du bnmkide eczaci dogal gebe idralindan yapildgni soyluyor prospektustede yaziyortesti yarin yada pzar yapmayi planliyorm belirtm yok arada kasik agrisi gaz var sadece
Canım iğneden 16 gün sonra çıkar mutlaka doktora gitmek yerine kan tahlili verseydin keşke git yarın baktır bizede güzel haberler verKızlar yardımcı olabilir misiniz? 7 Şubatta çatlatma iğnesi oldum. 12 şubatta kontrole çağırdı doktorum 3 adet yumurtam oluşmuş. Herşey yolunda dedi. 13 şubattan itibaren jel ve hap verdi 12 gün süreyle kullanmam için. İlaçlar yarın bitiyor. Doktor ilaçlar bittikten 5 gün sonra adet olmazsan gel dedi. Yani iğnenin 22. Günü. Bense dayanamayıp bugün gittim iğnenin 16. Gününde. Rahimde kalınlaşma var ve küçük de olsa bişe görüyorum, kan testi yapalım ama çıkmayabilir dedi. Zaten Erken olduğundan bahsetti 22. Günü gelin diyor. Olsaydı bugünlerde çıkmaz mıydı sizce ?
ben iğneden sonra 16.cı gün yaptım negatifdi kan testi 1.20 . bugün 18.ci günüm adet olmadım.ama olacak gibi sancım var malesefKızlar yardımcı olabilir misiniz? 7 Şubatta çatlatma iğnesi oldum. 12 şubatta kontrole çağırdı doktorum 3 adet yumurtam oluşmuş. Herşey yolunda dedi. 13 şubattan itibaren jel ve hap verdi 12 gün süreyle kullanmam için. İlaçlar yarın bitiyor. Doktor ilaçlar bittikten 5 gün sonra adet olmazsan gel dedi. Yani iğnenin 22. Günü. Bense dayanamayıp bugün gittim iğnenin 16. Gününde. Rahimde kalınlaşma var ve küçük de olsa bişe görüyorum, kan testi yapalım ama çıkmayabilir dedi. Zaten Erken olduğundan bahsetti 22. Günü gelin diyor. Olsaydı bugünlerde çıkmaz mıydı sizce ?
Ay hadi lütfen kızlar ya birimizinde bi güzel haberi gelsin niye böyle oluyo ya hep muallaklı işlerBugün kan testim negatif çıktı. Ama doktor yapmadan önce nehatif çıksa da önemli değil ilaçların bitimi önemli ozaman çıkar dedi
Hepimizinin yuzu gulsun insllah rabbim hayirlisni nasip etsn hem ayni igneyi kullanmisiz bakalim bize vesile olacak mi beklemedeyiz yarin test alabilirsem yarin aksam yapicam yoksa pazar sabah idrali daha iyi olr sanki korkuyorm negatif gormeyeAyy hadi inşallah yaa merakla bekliyorum rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Sabah idrarı daha iyi olur canım inşallah hayırlı güzel pozitif bi sonuç çıkar hatta direk kan testi yapsan keşke daha net olur idrar yanıltıyo çoğu zaman banada salı gel dedi 15 inde iğne oldum 17 sinde aşılama yapıldı 27 sinde tahlile gel dedi inşallah az çok bişey belli olurmu kiHepimizinin yuzu gulsun insllah rabbim hayirlisni nasip etsn hem ayni igneyi kullanmisiz bakalim bize vesile olacak mi beklemedeyiz yarin test alabilirsem yarin aksam yapicam yoksa pazar sabah idrali daha iyi olr sanki korkuyorm negatif gormeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?