- 6 Ekim 2014
- 223
- 204
- 133
- 41
İltihap derken idrar yolu iltihabı falan mı?aynen öyle canım ya çok zor beklemek yarın yapmayı düşünüyorum bazen tüplerim mi kapalı acaba die düşünmekten kendimi alamıyorum çünkü iltihap sorunu yaşamıştım bu da tüplerin kapanmasına neden olabiliyormuş tek baktırmadığımız o kaldı çünü
[il61, post: 37859009, member: 633905"]İnşallah hepinizin bebegi olur içime doğdu persembe gunu doktra gdecek arkadasn bu ay olcak sanki bnde ilk gttiğimde 12, 13 mm iki yumurtam vardı bidahaki gdşimde 20 22 oldu hamile kaldım. Allah içimi biliyor canlar çok isterim herkesin bbek sahıbı olmasını allahım evlatla esle aşla yuvayla aileyle sınamasın bzleri
hadi bakalım kolay gelsinGünaydın kizlarrr. Bizde çalışmalara başladık.Ilacsiz tek yumurtayla. Bakalım ne olucak. 21. Gün progesteron baktırmayi düşünüyorum. Yumurta catladi mi diye.
günaydın canım naptın test falan yaptın mı seni merak ettim ?Allah allah dr gitsene bi canim kan testi yaptir eger gebelikse onlem alinir degilsede kirmizi karti erken yedin bende 6 kasimda oldum adet gunum yarin amna catlama ignesinden 14.gun adet olunuyo diyolar ama test yapmismiydin daha once?
Canim benim durum coook karisik cikti pazartesi ve dun yapigim testler 2 saat sonra silik oluyodu sonra dun bogazim aciyo die dr gittim oncesinde soyledim kantesti yapalim korunmuyorum die kan test sonucum 5.3 cikti hamilesiniz dedi ama heycanla bekliyorum kendi dr gittim cuma testii tekrarliycak allah buyuk insallah yukselecek degerimgünaydın canım naptın test falan yaptın mı seni merak ettim ?
ayy ne güzel bi haber inş. senden güzel haberler alırız canım çok sevindim kacıncı iğnendi senin ?Canim benim durum coook karisik cikti pazartesi ve dun yapigim testler 2 saat sonra silik oluyodu sonra dun bogazim aciyo die dr gittim oncesinde soyledim kantesti yapalim korunmuyorum die kan test sonucum 5.3 cikti hamilesiniz dedi ama heycanla bekliyorum kendi dr gittim cuma testii tekrarliycak allah buyuk insallah yukselecek degerim
günaydın canım naptın kan tahlili verdin mi ?kızlar ben 13 gunu test yaptım 2 cızgı cıktı sonra 3 tane daha yaptım bırsey cıkmadı anlamadım bırsey ıgne vurulalı 16 gun bugun
ilk ignem canım benim yumoşum kendisi zaten büyüyodu dr 6 kasımda iğne yaptı gün şaşasın diye ama sanırım bende yine geç döllenme gibi bişi oldu die düşünüyorum dualarınıza ihtiyacım var değerim yükselsin inşallaahhh bebeğim bana gelsin ama sağlıklı olsun be sefer yine kaybetmek istemiyorumayy ne güzel bi haber inş. senden güzel haberler alırız canım çok sevindim kacıncı iğnendi senin ?
inş. canım benim değerin yükselir düşük mü yaptmıştınilk ignem canım benim yumoşum kendisi zaten büyüyodu dr 6 kasımda iğne yaptı gün şaşasın diye ama sanırım bende yine geç döllenme gibi bişi oldu die düşünüyorum dualarınıza ihtiyacım var değerim yükselsin inşallaahhh bebeğim bana gelsin ama sağlıklı olsun be sefer yine kaybetmek istemiyorum
ewet canım ikizlerimi kalpleri durdugu için kaybetmiştim birinin gelişimi zayıftı işte haziran 27 de kürtaj olmuştummminş. canım benim değerin yükselir düşük mü yaptmıştındularımdasınız hepiniz
canım Rabbim sabırlar versin bi daha yaşatmasın inş. bu sefer hayırlısıyla kavuşursun bebeğineewet canım ikizlerimi kalpleri durdugu için kaybetmiştim birinin gelişimi zayıftı işte haziran 27 de kürtaj olmuştummm
inşallah bitanem inşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur inşallahhhcanım Rabbim sabırlar versin bi daha yaşatmasın inş. bu sefer hayırlısıyla kavuşursun bebeğine
adın elif mi benim kızımın adıda elifinşallah bitanem inşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur inşallahhh
ayy çok seviyorum açıkçası ismimi evet elif benimde ismim adaşım oldu kızın kaç yaşındaaa?adın elif mi benim kızımın adıda elif
bende çok seviyorum 18ayy çok seviyorum açıkçası ismimi evet elif benimde ismim adaşım oldu kızın kaç yaşındaaa?
Bilmiyorum ki vajina iltihabı ile ikisi aynı şey mi fitil felan verdi Dr kurumuştu kontrole gittiğimde ama rahime doğru yayılmış mıdır ki bilmiyorumİltihap derken idrar yolu iltihabı falan mı?
ayyy masallah kocaman bir genç kızzzbende çok seviyorum 18
olursa 3 ü olcak ama olmuyo inş. hiç olmayanların olurayyy masallah kocaman bir genç kızzzAllah bağışlasın bu kaçıncı bebiş olucak varsa canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?