Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar ben bu ayda bal tarcın corek otu macunu yapıp yıcam gogle amcadan arastırdım onu kullanan herkes hamıle kalmıs tub bebek tedavsıne baslayana kadar dogal seyler denıyeyım barı tedavıye baslayınca bırakırım gerek kalmaz ınsallah daha dusunmuyom kılomen tedavısını

hoşgeldin cnm nasılsın adet oldun mu sen ? bencede yap o kürlerin faydası olanlarda çok var

hoşgeldin cnm nasılsın adet oldun mu sen ? bencede yap o kürlerin faydası olanlarda çok var
hosbulduk bıtanem yok olmadım adet ama olurum bugun yarın yada kıst vardır yapcam canım baktımda ılk ayda hamıle kalan cok ılk ay hamıle kalamayanlar 2 ay hamıle kalmıs dun basladım kure tabı kocamın haberı yok at kafanda yasak ıkı 3 ay kafanı dınle tub bebek yaptırcaz kendımı bır ayarlıyayım odemeleı azaltayım sende bu sırada kafandan at oluruna bırak dedı gızlı basladım bende sen oldunmu adet

inş. canım sende faydasını görürsün Rabbim büyüktür bende daha olmadım zaten bugün günüm ama yarınada sarkabilir karnım ağrıyo baya

inş. canım sende faydasını görürsün Rabbim büyüktür bende daha olmadım zaten bugün günüm ama yarınada sarkabilir karnım ağrıyo baya
bende agrı yok ama dun omuzum ıkısıde tutuldu kemıklerım nasıl agrıyor kollarımı hareket ettıremıyom.. ben ayın 3 ıgne oldum 7 konttrole gıttıgımde catlamıs yumurtalar vardı bıtanede yenı gelısen nasıl desem 11 mıl felan olan bı yumurtam vardı belkıde o kıste donustu o aklıma gelıyo ınsallah olmazsın bebısın gbuşundedır canım

bende ayın 4 de iğne oldum ama idrar testi yaptım bişe çıkmadı bugün yarın olurum herhalde inş. kist olmamıştır cnm ya öyle düşünme zaten olduysada adetle atılıyo geçen sene bendede oldu adetle attım çok şükür

bende ıkıtane test yaptım bırı erken gebelık testıydı oyuzden bende negatıf ynı olurum kesın adet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun elden bırsey gelmıyor sabretmekten duva etmekten başka

bende çok seviyorum 18
wuuu masAllah senin neredeyse gelinlik kizin olmus.. Sen kac yasindasin.. Allahim sana da verain insAllah 3. Evladi

kızlar cabucak vucüdum kan üretsin die ne yiyim bende azcık kansızlık var şimdi kan aldırıyorum yenilemem lazım bebişte kandan besleniyo sonucta dimii
Canim bak kan pihtilasmasin diye daha yogun gitsin diye vede hucreler bolunuyordur.suan bolunmesini kplaylastirmak.ocon yarim limonu bir bardak suya sikip icersen faydasini gorursun.. :) bebegin seninledir insAllah...

ayyy canim cok saol cok tesekkur ederim ilik su mu normal suda olurmu canim

ben 40 yaşındayım canım

İlk tedavi ayımda oldu 1.5 yıldr istiydk ama olmamştı. Eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı düşüktü canm
Bizde.ayni durumdayiz canim sizonle ameliyati ne zaman olmutunuz ve nerdesin sen ? En son dgerleriniz neydi ? Klem.kullanmadan once esinin degerlerine tekrar baktirdiniz mi esin de.leciboynuzu veya proxed kullaniyomuydu.. Benimde gecen ay ilk klomen kullanisimdi bu ay bugun 2. Ovutrellemi vuuldum bakalim hayirlisi bide klomen kullandin ya oncesinde mi sonrasinda mi iliski oldu ? Tam 36 ssaat dolmusmuydu cpk sordum k.bakma :)

Ayy ne guzel :) 40 yas gec degil hamile kalmak.icin.. En kiymetliniz o olur sonra.. Nekadardir 3. Cocugu istiyprdunuz da olmuyor
bir senedir canım sen ne zaman oldun iğneni ben bu ay hem iğne olduğum gün peşpeşe 3 gün oldu ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…