Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canımm.. İnşallah bebeğin seninledir ve çookk sağlıklıdır.. Değerin gerektiği gibi yükselir inşallah.. Allah gönlüne göre versin..

Canımm.. İnşallah bebeğin seninledir ve çookk sağlıklıdır.. Değerin gerektiği gibi yükselir inşallah.. Allah gönlüne göre versin..
saol canım inşallah isteyen herkese versin rabbim hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah en kısa zamandaaa saol iyi dileklerin için canım :)

ayy bende heyecanladım inş. yarın bize güzel haberler verirsin
inşallah canım inşallahh tesadüf o ki önceki hamileliğimdede değer adetten 3 4 gün öncesinde 4.0 cıkmıştı 2 gün sonrasında 30 olmuştu sonra yükselmeye devam etmişti inşallah buda güzel güzel yükselirde ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder

onlar ikiz olduğu için yüksek çıkmıştır bundada yükselir merak etme sen

Hayirli olsun canim. Degetin yuksrlur ibs. Merak etme sen. Igneden kaçıncı günü kanda baktırin canim

kızlar cabucak vucüdum kan üretsin die ne yiyim bende azcık kansızlık var şimdi kan aldırıyorum yenilemem lazım bebişte kandan besleniyo sonucta dimii

kızlar cabucak vucüdum kan üretsin die ne yiyim bende azcık kansızlık var şimdi kan aldırıyorum yenilemem lazım bebişte kandan besleniyo sonucta dimii
Siyah kuru üzümü çekirdeği ile demir havanda eziceksin. Akarlar da hazır da var istersen. Onu kaynat suyunu iç. Bire bir. Ben başka bişey tanımam bunun üstüne.

Allah rızası için üzülmeyin rabbim yeterki ol desin. Bn gecelerı uykumdn uyanıp dua ederdim namazlarımı aglayarak kılardm sakın ümitszliğe kapılmayın aksine olcak deyın. Gercekten bebeklerin var bir vaktı zamanı. Sadece duâ ve sabır

merhaba kızlar, doktordan geliyorum 2. klomen tedavime başladık inşallah bu ay ben de sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
merhaba hoşgeldin cnm yeni tedavin hayırlı olsun inş. bu ay güzel sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…