Saol bitanem gercekten Allah razi olsun insallah suan ezan okunuyo sizde benim dualarimdasiniz rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla kucagimiza aldigimiz gunler cabucak gelsin insallahhhhNormal icme suyun olur canim bana da arkadasim tavsiye etmisti o cpk faydasini gordu sende yapduamdasin...
[il61, post: 37859009, member: 633905"]İnşallah hepinizin bebegi olur içime doğdu persembe gunu doktra gdecek arkadasn bu ay olcak sanki bnde ilk gttiğimde 12, 13 mm iki yumurtam vardı bidahaki gdşimde 20 22 oldu hamile kaldım. Allah içimi biliyor canlar çok isterim herkesin bbek sahıbı olmasını allahım evlatla esle aşla yuvayla aileyle sınamasın bzleri
Canim ne yaptin gittin mi doktora ben dun gittim doktor 3 yumurtan var dedi birisi 23. Mm olmus dedi ovitrelleyi y bu aksam yada yarin en gec sabah vurul.dedi.. Aslinda.digerlerininde gwlismesini bekeleyebiliriz fakat onlar bunun kadar gelisormi garantisi yok dedi o yizden. Bu sabah ignemi oldum bu ayda olmazsa rahim filmi isteriz birde dedi.. ?[/QUOTE]Benden mi bahsediyorsun canim? Ayy nasil heyecanlandim. İnşallah hissettigin gibi olur cici anne.
İnsallah canim. Bugün epey bi batma ve sancim oldu. Bakalim yarin ne
diyecek doktorcum.
Bu sabah oldum 2. İgnemi bakalim .. Simdi bu aksamda iliski.olursa spermin kalitesi duserse.diyorum yarin oluyo 36 saat cunku. Bilemedim.. :/bir senedir canımsen ne zaman oldun iğneni ben bu ay hem iğne olduğum gün peşpeşe 3 gün oldu ilişki
Amiiinnn insAllah canim.. NerdensinSaol bitanem gercekten Allah razi olsun insallah suan ezan okunuyo sizde benim dualarimdasiniz rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla kucagimiza aldigimiz gunler cabucak gelsin insallahhhh
Canımm benim eşimde 1 yıl önce oldu varikosel ameliyatı ama bize hiç ilaç vermedi doktorBizde.ayni durumdayiz canim sizonle ameliyati ne zaman olmutunuz ve nerdesin sen ? En son dgerleriniz neydi ? Klem.kullanmadan once esinin degerlerine tekrar baktirdiniz mi esin de.leciboynuzu veya proxed kullaniyomuydu.. Benimde gecen ay ilk klomen kullanisimdi bu ay bugun 2. Ovutrellemi vuuldum bakalim hayirlisi bide klomen kullandin ya oncesinde mi sonrasinda mi iliski oldu ? Tam 36 ssaat dolmusmuydu cpk sordum k.bakma :)
gumushanedeyim canim sen?Amiiinnn insAllah canim.. Nerdensin
keciboynuzu suyu icirsenize kocislere ben iciriyorum halenBu sabah oldum 2. İgnemi bakalim .. Simdi bu aksamda iliski.olursa spermin kalitesi duserse.diyorum yarin oluyo 36 saat cunku. Bilemedim.. :/
sen bilirsin canım ben 5 inide doktorun dediği gibi denedim bunda böyle yaptım gerçi yine bişe yokda denemekde fayda avr dedim iğneyi yapan ebe öyle demişti banaBu sabah oldum 2. İgnemi bakalim .. Simdi bu aksamda iliski.olursa spermin kalitesi duserse.diyorum yarin oluyo 36 saat cunku. Bilemedim.. :/
Peki bu bir yill icinde sayilariniz da degisme oldumu nerde ameliat olmustunuz ? Bize haraket icin proxed verdi en az alti ay kullanin dedi biz bir ay kullandik tabi ama.. Degerleriniz duzeldi mi ¿Canımm benim eşimde 1 yıl önce oldu varikosel ameliyatı ama bize hiç ilaç vermedi doktor
canım ya senin adetine baya var ama negatif çıkması normal bekle bakalım idrar testi yaptın dimi ?kızlar test yaptım bende negatif çok üzüldüm ya insan bu üzüntüyü kimseye yaşatmasın ilaç felan kullanmayacağım artık neden olmuyor inanın anlamıyorum her ay bu ay olacak ümidiyle hevesleniyorum ve tek çizgiyi görüyorum sonunda ne diyeceğimi bile bilmiyorum şu an çok mutsuzum
Ben de balikesirgumushanedeyim canim sen?
hoşgeldin cnm aramızaCanımm benim eşimde 1 yıl önce oldu varikosel ameliyatı ama bize hiç ilaç vermedi doktor
Ben kullndiriyorum elimden.geldigince bakalim :)keciboynuzu suyu icirsenize kocislere ben iciriyorum halen
Aaa uzulme zaten.negatiftir die.bekliyprdun hos hep bi umut oluyor icimizde ama uzulme ve yola devam yapacak bisey yok.. Eger istemiyorsan bi iki ay ara ver kendini.yine iyi hissedince tekrardan tedavilere baslarsin.. Elbet birgun olacak. BAk bende gordum negatifi kacinci kezkızlar test yaptım bende negatif çok üzüldüm ya insan bu üzüntüyü kimseye yaşatmasın ilaç felan kullanmayacağım artık neden olmuyor inanın anlamıyorum her ay bu ay olacak ümidiyle hevesleniyorum ve tek çizgiyi görüyorum sonunda ne diyeceğimi bile bilmiyorum şu an çok mutsuzum
bende 10 gün falan zorla içirdimBen kullndiriyorum elimden.geldigince bakalim :)
uzakmisiz :)Ben de balikesir
Icir bence benimde esimde varikosel var amelyat olacak ama durumu cok kotu degil deyince ben keciboynuzu takviyesi yapiyorum dr bile icir dedi dusunBen kullndiriyorum elimden.geldigince bakalim :)
evet canım idrar testi adete 4 gün kaldı fazla bişey yok iğnenin de 16. günü olsa çıkardı bence bu ilk öğrendiğimde çok kötü oluyorum yacanım ya senin adetine baya var ama negatif çıkması normal bekle bakalım idrar testi yaptın dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?