Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Normal icme suyun olur canim bana da arkadasim tavsiye etmisti o cpk faydasini gordu sende yap duamdasin...
Saol bitanem gercekten Allah razi olsun insallah suan ezan okunuyo sizde benim dualarimdasiniz rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla kucagimiza aldigimiz gunler cabucak gelsin insallahhhh

Benden mi bahsediyorsun canim? Ayy nasil heyecanlandim. İnşallah hissettigin gibi olur cici anne.

İnsallah canim. Bugün epey bi batma ve sancim oldu. Bakalim yarin ne
diyecek doktorcum.[/QUOTE]
Canim ne yaptin gittin mi doktora ben dun gittim doktor 3 yumurtan var dedi birisi 23. Mm olmus dedi ovitrelleyi y bu aksam yada yarin en gec sabah vurul.dedi.. Aslinda.digerlerininde gwlismesini bekeleyebiliriz fakat onlar bunun kadar gelisormi garantisi yok dedi o yizden. Bu sabah ignemi oldum bu ayda olmazsa rahim filmi isteriz birde dedi.. ?

Benden mi bahsediyorsun canim? Ayy nasil heyecanlandim. İnşallah hissettigin gibi olur cici anne.

İnsallah canim. Bugün epey bi batma ve sancim oldu. Bakalim yarin ne
diyecek doktorcum.
Canim ne yaptin gittin mi doktora ben dun gittim doktor 3 yumurtan var dedi birisi 23. Mm olmus dedi ovitrelleyi y bu aksam yada yarin en gec sabah vurul.dedi.. Aslinda.digerlerininde gwlismesini bekeleyebiliriz fakat onlar bunun kadar gelisormi garantisi yok dedi o yizden. Bu sabah ignemi oldum bu ayda olmazsa rahim filmi isteriz birde dedi.. ?[/QUOTE]
ayy hadi hayırlı olsun iğnen bence bu geceden başla ilişkiye

Canımm benim eşimde 1 yıl önce oldu varikosel ameliyatı ama bize hiç ilaç vermedi doktor

kızlar test yaptım bende negatif çok üzüldüm ya insan bu üzüntüyü kimseye yaşatmasın ilaç felan kullanmayacağım artık neden olmuyor inanın anlamıyorum her ay bu ay olacak ümidiyle hevesleniyorum ve tek çizgiyi görüyorum sonunda ne diyeceğimi bile bilmiyorum şu an çok mutsuzum

Bu sabah oldum 2. İgnemi bakalim .. Simdi bu aksamda iliski.olursa spermin kalitesi duserse.diyorum yarin oluyo 36 saat cunku. Bilemedim.. :/
sen bilirsin canım ben 5 inide doktorun dediği gibi denedim bunda böyle yaptım gerçi yine bişe yokda denemekde fayda avr dedim iğneyi yapan ebe öyle demişti bana

Canımm benim eşimde 1 yıl önce oldu varikosel ameliyatı ama bize hiç ilaç vermedi doktor
Peki bu bir yill icinde sayilariniz da degisme oldumu nerde ameliat olmustunuz ? Bize haraket icin proxed verdi en az alti ay kullanin dedi biz bir ay kullandik tabi ama.. Degerleriniz duzeldi mi ¿

canım ya senin adetine baya var ama negatif çıkması normal bekle bakalım idrar testi yaptın dimi ?

Aaa uzulme zaten.negatiftir die.bekliyprdun hos hep bi umut oluyor icimizde ama uzulme ve yola devam yapacak bisey yok.. Eger istemiyorsan bi iki ay ara ver kendini.yine iyi hissedince tekrardan tedavilere baslarsin.. Elbet birgun olacak. BAk bende gordum negatifi kacinci kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…