evet baya :))uzakmisiz :)
İcse hep icirecemde .. Zoraki iciyor ama iciyor yinede duzenli olmasada..Icir bence benimde esimde varikosel var amelyat olacak ama durumu cok kotu degil deyince ben keciboynuzu takviyesi yapiyorum dr bile icir dedi dusun
ilk öğrendiğimde çok üzülüyorum ya elimde değil 6 . ayım benimde çok sıkıldım artık aslına bakarsanız benim yumurtlama problemim de çatlama problemim de yok sanki boşuna klomen ve ovitrella kullanıyormuşum gibi geliyor zaten anlam veremiyorum dr lar hiç ilgili değil asıl problemim ne bilmiyorumAaa uzulme zaten.negatiftir die.bekliyprdun hos hep bi umut oluyor icimizde ama uzulme ve yola devam yapacak bisey yok.. Eger istemiyorsan bi iki ay ara ver kendini.yine iyi hissedince tekrardan tedavilere baslarsin.. Elbet birgun olacak. BAk bende gordum negatifi kacinci kez
seni çok iyi anlıyoz canım hatta bizden daha iyi kimse anlayamaz ama elimizden dua etmekden başka bişe gelmiyo lütfen sabırlı olmaya çalış Rabbim büyük en kısa zamanda hamile kalırsın inş. dualrım hepimiz içinevet canım idrar testi adete 4 gün kaldı fazla bişey yok iğnenin de 16. günü olsa çıkardı bence bu ilk öğrendiğimde çok kötü oluyorum ya
eşin sperm testi yaptırdımı peki ?ilk öğrendiğimde çok üzülüyorum ya elimde değil 6 . ayım benimde çok sıkıldım artık aslına bakarsanız benim yumurtlama problemim de çatlama problemim de yok sanki boşuna klomen ve ovitrella kullanıyormuşum gibi geliyor zaten anlam veremiyorum dr lar hiç ilgili değil asıl problemim ne bilmiyorum
aynen öyle rabbim büyük inşallah en kısa zamanda isteyen herkese verir ben daha önce hiç hamile kalmadım o yüzden bilmiyorum kalabilecek miyim diye korkuyorum en büyük üzüntüm ondanseni çok iyi anlıyoz canım hatta bizden daha iyi kimse anlayamaz ama elimizden dua etmekden başka bişe gelmiyo lütfen sabırlı olmaya çalış Rabbim büyük en kısa zamanda hamile kalırsın inş. dualrım hepimiz için
evet iki kere yaptırdı hatta birisi ortamdan etkilendiği için biraz düşük yani sınırda çıkmıştı ikincisini özelde yaptırdı dr normal bir sorun yok dedieşin sperm testi yaptırdımı peki ?
bak ondada bi sorun yokmuş işte Allah ın izniyle olacak sen düşünmemeye çalış tabi demesi kolayda doktorlar hep öyle diyoya stres yapmayın diyeevet iki kere yaptırdı hatta birisi ortamdan etkilendiği için biraz düşük yani sınırda çıkmıştı ikincisini özelde yaptırdı dr normal bir sorun yok dedi
1- kuşadasında oturuyorum canımBizde.ayni durumdayiz canim sizonle ameliyati ne zaman olmutunuz ve nerdesin sen ? En son dgerleriniz neydi ? Klem.kullanmadan once esinin degerlerine tekrar baktirdiniz mi esin de.leciboynuzu veya proxed kullaniyomuydu.. Benimde gecen ay ilk klomen kullanisimdi bu ay bugun 2. Ovutrellemi vuuldum bakalim hayirlisi bide klomen kullandin ya oncesinde mi sonrasinda mi iliski oldu ? Tam 36 ssaat dolmusmuydu cpk sordum k.bakma :)
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşmek üzere Allah a emanet olun
İyi aksamlar selametle..ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşmek üzere Allah a emanet olun
Benimde adete 4 gün var ama ben korkuyorum test yapmaya en az 3 gün geçmeden yapmayacağımevet canım idrar testi adete 4 gün kaldı fazla bişey yok iğnenin de 16. günü olsa çıkardı bence bu ilk öğrendiğimde çok kötü oluyorum ya
Hoşbuldummmhoşgeldin cnm aramıza
merabbaaaaaaaaaaaaaaaaaaHoşbuldummm
Benim eşimim değerleri ameliyattan 3ay sonra 17 milyondu daha sonra hiç test yaptırmadık ama eşim ağrıları olduğunu söylüyor ara sıra .. Bizde özllikle motilite sorunu vardı düzelmiş demişti doktorumuz..istanbulda oldu eşimPeki bu bir yill icinde sayilariniz da degisme oldumu nerde ameliat olmustunuz ? Bize haraket icin proxed verdi en az alti ay kullanin dedi biz bir ay kullandik tabi ama.. Degerleriniz duzeldi mi ¿
Merhabaamerabbaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende yapmayacağım dedim ama o zamanda hergün hamilemiyim diye ümitleniyor insan diye yaptım iğnenin de 16. Günüydü senin kaç gün oldu çatlatma iğnesi vuruldun muBenimde adete 4 gün var ama ben korkuyorum test yapmaya en az 3 gün geçmeden yapmayacağım
Tüplerinin kapalıysa diye korkmaya başladım başka bir sorun görülmüyor çünkübak ondada bi sorun yokmuş işte Allah ın izniyle olacak sen düşünmemeye çalış tabi demesi kolayda doktorlar hep öyle diyoya stres yapmayın diye
Çok sabır gerektiren bir dönemden geçiyoruz canım benimde 2. Ay olumsuz sonuçlandı ilk ay sadece klomen kullanmıştım bu ay iğne de oldu ama yine negatifBenimde bu ay ikinci iğne denemem mi 2 yıllık evliyim ama sanırım bu ayda olmadıregl ağrılarım var ve reglme 1 gün kaldı kısmet sanırım olucam herkese gönlüne göre verin rabbım aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?