ilk öğrendiğim gün benim çok moralim bozuluyor ağlıyorum sonra kendimi toplamaya çalışıyorum bende bu ay ilaç felan kullanmayacağım ovülasyon testi alıp günümü takip edeceğim sadeceAnladım canım benim,bir sürü yöntem var neyse ki bu olmazsa bi başkasını deneriz..bu kadar ilaç kullandım bu ay olmazsa benimde biraz moralim bozulacak ama Allah büyük napalım:)
hayırlısı ınsallah vardır bebısın canım ... yok gulum bız asılama degıl tub bebek dusunuyoruz 2 asılama parasına 6750 tub bebek yaptırıp bısenede donrurma ımkanızım var yanı 2 ci denememızde bı asılama parası verıcaz eger ılkınde tutmazsa esım asılamayı ıstemıyo onu yaptırcagıma 3 4 ay bekler tub bebek yaptırırım sansımız daha yuksek olur dıyo bızde 2 tarafalı sorun var hem bende hem esımde hakkımızda hayırlısı bakalım borcları azaltıp kartın lımıtını yukseltıp mayısta baslıcaz tedavıye allah nasıp ederse artık....ay ne güzel söyledin öyle ama testte çıkmadı bence değilimdir ya siz aşılama felan düşünmüyor musunuz
En mantıklısı canım bence de tüp bebek en iyisi hem daha fazla şans var inşallah ilk denemenizde olur belki de umursamayıp 3 4 ay beklerken gelir bebiş çok duyuyoruz böyle şeyleri bende hastalanıyorum galiba ya senin hala gelen giden yok dimihayırlısı ınsallah vardır bebısın canım ... yok gulum bız asılama degıl tub bebek dusunuyoruz 2 asılama parasına 6750 tub bebek yaptırıp bısenede donrurma ımkanızım var yanı 2 ci denememızde bı asılama parası verıcaz eger ılkınde tutmazsa esım asılamayı ıstemıyo onu yaptırcagıma 3 4 ay bekler tub bebek yaptırırım sansımız daha yuksek olur dıyo bızde 2 tarafalı sorun var hem bende hem esımde hakkımızda hayırlısı bakalım borcları azaltıp kartın lımıtını yukseltıp mayısta baslıcaz tedavıye allah nasıp ederse artık....
aynen canım mayısa kadar atmaya calısıcam kafamdan ınan pıskolojımde alt ust zaten ınsallah atabılırım...canım az once gene test yaptım negatıf anlamadım gıttı normalde benım adetım hıc şaşmaz oncekı tedavılerımdede şaşmadı bakalım bebek yok ama nıye gecıktı anlamadım gıtt....ı belkı hastalanmassın vardır bebısın ınsallah aminnn ecmainnnnEn mantıklısı canım bence de tüp bebek en iyisi hem daha fazla şans var inşallah ilk denemenizde olur belki de umursamayıp 3 4 ay beklerken gelir bebiş çok duyuyoruz böyle şeyleri bende hastalanıyorum galiba ya senin hala gelen giden yok dimi
Psikolojimiz de adeti ileri arıyormuş okudun mu sende bende gecikince araştırmıştım baya kendimizi hamile olduğumuza inandırıp adeti erteliyormuşuz öyle de olabilir inşallah kist oluşmaz da bebiş yoksa bir an önce geliraynen canım mayısa kadar atmaya calısıcam kafamdan ınan pıskolojımde alt ust zaten ınsallah atabılırım...canım az once gene test yaptım negatıf anlamadım gıttı normalde benım adetım hıc şaşmaz oncekı tedavılerımdede şaşmadı bakalım bebek yok ama nıye gecıktı anlamadım gıtt....ı belkı hastalanmassın vardır bebısın ınsallah aminnn ecmainnnn
evet bılıyorum canım ama ben adete 2 kala yaptıgımda nagetıfı gorunce bebıs olmadıgını anladım ınşallah kıst yokturda bıran once gelır adet yoksa kotu boyle karnım davul gıbı sısıdı ıyıcePsikolojimiz de adeti ileri arıyormuş okudun mu sende bende gecikince araştırmıştım baya kendimizi hamile olduğumuza inandırıp adeti erteliyormuşuz öyle de olabilir inşallah kist oluşmaz da bebiş yoksa bir an önce gelir
Buarada dr um asilamanin 2500 civari ,tup bebegin 6500 civari oldugunu, ve asilamanin zaman kaybi oldugunu soylemisti. 5 ay sonucunda hamile kalamazsam rahim filmi cektikten sonra direkt tup bebek yontemini uygulayacak sanirim. Gerci herseyi allah bilir de ilk denemedeki tup bebek durumuna %100 umutla
Bakiyor doktorum. Insallah o asamalara gerek bile kalmaz[/QUOTE hosgeldın aramıza canım ınsallah gerek kalmadan hamıle kalırsın canını sıkmazsam bısey dıycam esının sonuclarını kendı doktoruna gosterdınmı motofolojı %1 cıkmısya... benım esmınde %2 cıktı
vallahı canım gorsek artık hepımız cıft cızgıyı ınsallah bebısın senınledırBugun iğneyi vurulalı 13 gun oldu belimde ve kasıklarımda adet oncesi gibi ağrı var test yapsam diyorm ama cesartm yok 4 5 gun sonra adet olmam lazim ikinci çizgiyi ne zman gorcez ya( allahm lutfen hamile olayım diye dua ediyrm
Âmin canım çok zor ya her ay olumsuz sonuçlanması inşallah tek sorunun oysa ilaçlarla mutlaka hamile kalırsın Allah'ın izniyle tabi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahMerhaba bayanlar, araniza yeni katiliyorum. 2.5 yildir ewliyim.1 bucuk yildir korunmuyoruz ama 5 aydir bebek istiyoruz. Polikistik overliyim,bununla birlikte tiroit hastasiyim. Buna bagli olarak da sekerim var hafiften. Ha bu arada adetlerim cok duzensiz 5 ayda bir goruyorum desem? Ilacla geliyor sadece. Neyse dr a gittim 2 ay once ve hikayem basladi. Yumurta tembelligi varmis.
Gecen yillarda birsuru tahlil yaptirmistim. Dr um yumurtalik rezervimin cok cok cok iyi oldugunu soyledi. Tiroit icin 150 mg levtrn kullaniyrm. Neyse tarlusalla adet oldum. 3.gun klomene basladim ilkdefa.gunde 1 defa olarak 5 gun kullandim,yumurta takibim yapildi 10.gunde 20 mm lik iki yumurtam oldu dr cok olumlu konustu ama tutmadi. Hatta bir daha hcg testi yaptirdi,olmadi. O ay Bir daha yaptirdi. Yine olmadi Dr belki sorun esindedir die esime test onerdi.
Esimede sperm testi yaptirdik. Adamdaki sperm sayisi 117 mio, hareketlilik 72. Morfolojisi 1 di ama. Gittigi urolog esimde bir sorun olmadigini soyleyince ihale yine bana kaldi anlayacaginiz :)
Neyse 2.denemede, bu sefer adetin 5.gunu basladim gunde 1 defa kullandim 5 gun boyunca.neyse kontrole gittim 10.gun. dr hic bi gelisme olmadigini soyledi.ertesi gun klomeni gunde 2 kez 5 gun boyunca kullanmami soyledi. 10.Gun yine gittim 13 mm lik tek yumurtam olmus. onu catlatmak icin aksaminda baslayarak 3gun boyunca gonal f 450/75 lik dozluk gobekten igne vuruldum. Ertesi gun dr a gittim niyahet yumurtam 19.70 e cikti. Aksaminda da ovitrelle caglatma ignesini vurdur gobekten dedi. 36 saat sonrada iliski dedi. Iki hafta sonrada test yaptir dedi inaniyorum ki olacak.. 1 hafta gecti uzerinden 10 gun sonra ne cikacak bakalim. Merakla bekliyorum
Allah isteyen herkesi cocuk sahibi yapsin insallah.
Aynen ya benimde karnım hamile gibi şişiyor ilaçlardan mı acaba eskiden bu kadar olmazdıevet bılıyorum canım ama ben adete 2 kala yaptıgımda nagetıfı gorunce bebıs olmadıgını anladım ınşallah kıst yokturda bıran once gelır adet yoksa kotu boyle karnım davul gıbı sısıdı ıyıce
Âmin canım ya bende ne kadar zor olduğunu görünce bebeği olmayanları daha iyi anladım dua ediyorum hepimiz için insana tek derdi bu gibi geliyor şimdiInsallah walla hep Allah isteyn herkese versin diye dua ediyorum hep Rabbim bununla sinamasin bir an once ins guzel haberler aliriz
bılmıyorumkı canım 4 aylık gıbı benımı ama kotuya yolda markette herkez gobegıme bakıyo bazen markette felan hamılemısın dıyo kadınlar bıde ben mınyon tıplıyım yasım kucuk gorunuyo daha cok dıkkat cekıyo aglayasım gelıyor vallaAynen ya benimde karnım hamile gibi şişiyor ilaçlardan mı acaba eskiden bu kadar olmazdı
canım bılmıyorum canınıda sıkmak ıstemem ama benım doktorum sorunlu gordu motofolojıyı nasıl desem saglam sıperm %2 %98 bozuk anamılı olan sıpermler yumurtayı delmeyı bsaramaıyorlar anmolı sorunu oldugu ıcın benım esmınde hızı sayısı cok ıyı ama motofolojıde sorunTabiki de ilk druma gosterdim sonuclari,hatta onun onerdigi dr a gitti. sperm sayisi hareketliligi hacmi vs cok cok iyi demis. Ama morfoloji 1 demis esim. Farketmez demis kalitesi iyi cunku , sayisi dusuk olanlarda sorun yaratir demis.. umarim karsimiza sorun olarak cikmaz ileride ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?