Bende cok dusundum. Dr um kabaca soyle ozetledi: cok buyuk bir magaza tezgahtar alayim die ilan veriyorsun ama boyu soyle olsun,gozu renkli olsun derken dedi istedigin adam kalmio elinde,hepsini eliyorsun... demisti.canım bılmıyorum canınıda sıkmak ıstemem ama benım doktorum sorunlu gordu motofolojıyı nasıl desem saglam sıperm %2 %98 bozuk anamılı olan sıpermler yumurtayı delmeyı bsaramaıyorlar anmolı sorunu oldugu ıcın benım esmınde hızı sayısı cok ıyı ama motofolojıde sorun
insanları takma canım uzme kendını mılletene bızlerın ne cektıgını kım bılırkı ben 2 senedır beklıyorum hıc korunmadım esımın aılesı dahıl herkez cok ıstedıgımı bılıyor ben saklamadım hıc sorup durmasın kımse dıye cok rahat ettım kımse sormuyor5.ay bu ay benm korunmayı bırakalı yillardr bekleyenleri düşününce insan nasil zor bir beklyis oldugunu tahmin edebilior.kimseye de söyleyemiyirm korunmayı biraktim diye 28 yasindaym bi yıllık evliyim ama herkes soruyor bebek yok mu diye baskı altında hissedyrm insanlar sordukca
anladım canım hayırlısı olur ınsallah canım ınsallah bıdahakı testte yukselmıs olur ben nettede cok arastırdım hayırlısı neyse o olsun hepımız hakkında yoruldum ben cok vallahıBende cok dusundum. Dr um kabaca soyle ozetledi: cok buyuk bir magaza tezgahtar alayim die ilan veriyorsun ama boyu soyle olsun,gozu renkli olsun derken dedi istedigin adam kalmio elinde,hepsini eliyorsun... demisti.
Ama once seni duzeltmek lazim demisti. Olmazsa 2 ay sonra esim yine test yaptiracak ve baska dr a gider
Benimde eşim akşamları aynı hamile gibi göbeğin diyor burda tanıdık kimse olmadığı için çevreden soran yok tabi de tüm arkadaşlarım hamile şu an insan daha kötü hissediyor onların yanındaykenbılmıyorumkı canım 4 aylık gıbı benımı ama kotuya yolda markette herkez gobegıme bakıyo bazen markette felan hamılemısın dıyo kadınlar bıde ben mınyon tıplıyım yasım kucuk gorunuyo daha cok dıkkat cekıyo aglayasım gelıyor valla
Kizzz deme oylee. Yolun basindayiz, umit ediyorum ki olacak. Siz esin icin tedavi uyguluyor musunuz?anladım canım hayırlısı olur ınsallah canım ınsallah bıdahakı testte yukselmıs olur ben nettede cok arastırdım hayırlısı neyse o olsun hepımız hakkında yoruldum ben cok vallahı
cok zor vallahı allah acısın bıze yuzlerımız guldursun zor bı sınav benden 2 ay once evlenen arkadasım korunmayı bıraktıgı ay hamıle kaldı kızı 1 yasında sımdı cok zor seyler yasıyoruz allah yardım etsın bızlere ınsallahBenimde eşim akşamları aynı hamile gibi göbeğin diyor burda tanıdık kimse olmadığı için çevreden soran yok tabi de tüm arkadaşlarım hamile şu an insan daha kötü hissediyor onların yanındayken
Ya annem ablam filan da bu sefer benm gibi bekleyişe gircek onlar da stres olcak zaten etrafta o kadar cok bu konuda yorum yapan var ki sinir oluyorm bazen korunma yok bilmem biri once korunms sonra cocugu olmamis insan her ay adet olunca kafasında bi seyler kurguluyor zaten bi de bu laflar iyice stres oluyorminsanları takma canım uzme kendını mılletene bızlerın ne cektıgını kım bılırkı ben 2 senedır beklıyorum hıc korunmadım esımın aılesı dahıl herkez cok ıstedıgımı bılıyor ben saklamadım hıc sorup durmasın kımse dıye cok rahat ettım kımse sormuyor
Bende aynı durumdayım seninle insanlar sormaya başladı olmuyor mu bebek yapsanıza felan diye sinir oluyorum eşim de korunuyoruz diyor önce işe girecekmiş diyor Kpss felan vardı öyle geçiştirmeye çalışıyoruz5.ay bu ay benm korunmayı bırakalı yillardr bekleyenleri düşününce insan nasil zor bir beklyis oldugunu tahmin edebilior.kimseye de söyleyemiyirm korunmayı biraktim diye 28 yasindaym bi yıllık evliyim ama herkes soruyor bebek yok mu diye baskı altında hissedyrm insanlar sordukca
yok canım tedavı gormuyor onun tedavısı varmı haberım yok valla hıc bız mayısta tub bebege baslıcaz ınsallah valla ınan ben kendımı 2senede cok yorulmus hısedıyorum tub bebege kadar baska tedavı olmucam artık esım ızın vermıyor ınsallah hepımızın yuzu guler bebıslerımız olur amınn ecmainnKizzz deme oylee. Yolun basindayiz, umit ediyorum ki olacak. Siz esin icin tedavi uyguluyor musunuz?
Âmin canım ya dediğin gibi çevremde herkes hamile insan üzülüyor allahım ol diyecek ve hepimizin kucakları dolacak inşallahcok zor vallahı allah acısın bıze yuzlerımız guldursun zor bı sınav benden 2 ay once evlenen arkadasım korunmayı bıraktıgı ay hamıle kaldı kızı 1 yasında sımdı cok zor seyler yasıyoruz allah yardım etsın bızlere ınsallah
anlıyorum senı canım zaten bızım yasadıklarımız bıze yetıyor bıde mılleyın lafı sozu ver cevaplarını bence canım bızım derdımız sıtresımız bıze yetıyor valla onlarane herkezın bunyesı bırdegılkıYa annem ablam filan da bu sefer benm gibi bekleyişe gircek onlar da stres olcak zaten etrafta o kadar cok bu konuda yorum yapan var ki sinir oluyorm bazen korunma yok bilmem biri once korunms sonra cocugu olmamis insan her ay adet olunca kafasında bi seyler kurguluyor zaten bi de bu laflar iyice stres oluyorm
Ben de öğretmenm okulun projesi var yurtdışı onda gorevliyim oyle sallıyorum millete erkn daha filan diye ama icimi Allah biliyorBende aynı durumdayım seninle insanlar sormaya başladı olmuyor mu bebek yapsanıza felan diye sinir oluyorum eşim girecekmiş diyor Kpss felan vardı öyle geçiştirmeye çalışıyoruz
Aynen bizde erken daha bir yıl oldu diyoruz dediğin gibi içimizde neler oluyor bilen yokBen de öğretmenm okulun projesi var yurtdışı onda gorevliyim oyle sallıyorum millete erkn daha filan diye ama icimi Allah biliyor
Aramıza hoşgeldin canım benimde bugün lekelenme geldi sonuç negatif bende çok üzgünüm hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz burda birbirimize destek olup moral vermekten başka bir çaremiz yok malesef kiSlm kizlar ben yeni uyeyim ve ilk defa yaziyorum.benimde 2 asilamam bugun 14.gun dun biraz pembemsi bir lekelenmem oldu arkası gelmedi bugün test yaptım sonuc negatifyine olmayacak galiba
Evet burası bana da çok iyi geldi sadece ben bu sorunları yaşıyormuşum gibi geliyordu eşin arkadaşlarında seni bir yere kadar anlayabiliyorlar burada yazıştıkça yalnız olmadığımı gördüm hep birlikte birbirimize güç ve destek oluyoruz birbirimiz için dua ediyoruz çok güzel bir yerCok tesekkur ederim .Maalesef öyle ama en azından beni anlayan birileri ile dertlesmek iyi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?