Canım 14 günden önce yapmayın deniyor günlerce vücuttan atılmıyor bence çok ümitlenme sonra daha çok üzülürsün bir hafta sonra tekrar yap ama inşallah hamilesindirgünaydın arkadaşlar, ben pazartesi pregnyl iğne vuruldum 6 gün sonra test yaptım idrarda test pozitif çıktı, aslında 6.günün test için erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım yaptım :) sonra araştırmaya başladım bazı durumlarla test iğne etkisiye yalancı pozitif çıkabiliyor denilmiş, ama bazı forumlardada 6. gün testi silik çıkıp gebe kalan kişilerin yazılarınıda okudum, sizce 6. gün belli olabilirmi ?yada iğne kaç saatte vücuttan atılıor ?
Merhaba, cok haklisin. Benim dr umda asilama yapacagimiza tup bebek yapalim demisti, aradaki fark icin beklemeye gerek yok zaman ve maliyet kaybi demisti.cunku asilamada ihtimal daha dusuk. Asilama 3000,tup bebek 6000. Asilanin tek seferde tutmayacagini dusunursek tup bebek cok mantikli geldi bana da?Kizlar okuyorum yazdiklarinizi . hayretler icerisindeyim. Asilama nasil da bir sektor olmuş. Arkadaşlar asilamada önemli olan labaratuarda spermin hazirlanmasi. Onun dişinda doktorun yaptigi işlem smear örneği almakla neredeyse ayni. Asilama ile gebelik sansi %10 - %15 artiyor. Onun dişinda öyle çok ümit vadedecek bir işlem de değil. Umitlerle birlikte paralar da havada ucusuyor. Hal boyle olunca asilamaya para vermek yerine tüp bebeği tercih ediyorsunuz. Olumu gösterip sitmaya razi etmek gibi Birsey oluyor bu. Tüp bebek sürecini bbilmiyorum ama maddi manevi kolay olmadigi ortada.
Bu durumları okudukça kendimi çok sansli hissediyorum. Doktorum asilama için para almıyor. Derdi ümit pompalayarak para kazanmak değil. İlk muayene öncesi olumsuzluk yaratacak rahatsizligima rağmen "eEE simdi doğumda ikindirabilecek miyiz sizi" sözü hala kulagimda. Tüm olumsuzluklari asti is normal dogurabilmeye geldi bir anda. Ama bana da o andan itibaren allahin izni doktorumun vesilesi ile olacak ve normal dogurucam dusuncesi geldi. Dun ilk asilamami yapti. Simdi beklemedeyim. Olmazsa bir daha asilama deneyelim der mi bilmiyorum. Derse yaparım gerek yok derse prof Bülent baysaldan yardim istiycez dedi. Yani tüp bebek için Bülent baysal ile devam edeceğiz. İnşallah gerek kalmaz.
beni yanlis anlamayin arkadaşlar. Ama doktorlardan ricam biz mis kokulu evlatlarimiza hasretiz. Burnumuzun direğini siz biraz fazla kazanacaksiniz diye sizlatmayin lütfen. Ne gerekiyorsa onu yapin bize.
canım ıgnenın etkısınden pozıtıf cıkmıs uzmek ısteem senı ıgnenın 14 gunu dogru sonuç alabılırsın ıgenın etkısı vucuttan 12 gunde atılıyo dıye bılıyorumgünaydın arkadaşlar, ben pazartesi pregnyl iğne vuruldum 6 gün sonra test yaptım idrarda test pozitif çıktı, aslında 6.günün test için erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım yaptım :) sonra araştırmaya başladım bazı durumlarla test iğne etkisiye yalancı pozitif çıkabiliyor denilmiş, ama bazı forumlardada 6. gün testi silik çıkıp gebe kalan kişilerin yazılarınıda okudum, sizce 6. gün belli olabilirmi ?yada iğne kaç saatte vücuttan atılıor ?
bende esımde senın ve doktorunla aynı dusunuyoruz canım hem tub bebekte 1 sene ucretsın dondura bılyoruz ve 1 yıldan sonrada cok cuzzı bı mıktara dondurmaya devam edebılıyoruz dondurulmuslarla tekrar tıransver 2 bucuk bın bı asılama fıyatı bız allah ızın verırıse mayısta baslıcz ınsallah gerekte kalmaz hamıle kalırız hakkımızda hayırlısıMerhaba, cok haklisin. Benim dr umda asilama yapacagimiza tup bebek yapalim demisti, aradaki fark icin beklemeye gerek yok zaman ve maliyet kaybi demisti.cunku asilamada ihtimal daha dusuk. Asilama 3000,tup bebek 6000. Asilanin tek seferde tutmayacagini dusunursek tup bebek cok mantikli geldi bana da?
bende esımde senın ve doktorunla aynı dusunuyoruz canım hem tub bebekte 1 sene ucretsın dondura bılyoruz ve 1 yıldan sonrada cok cuzzı bı mıktara dondurmaya devam edebılıyoruz dondurulmuslarla tekrar tıransver 2 bucuk bın bı asılama fıyatıyla aynı bız allah ızın verırıse mayısta baslıcz ınsallah gerekte kalmaz hamıle kalırız hakkımızda hayırlısı
Ben kullanıyorum canım. Bu ay ilaç ve iğne olmadığı için kullandım gene. 2 gün ölçüm yumurtlama belirtisi ni yakaladım. 2. Çizgi com belirgindi ve kaşığım agriyordu. Dun sabah yumurta digimi düşünüyorum. Bugün de adetimin 16. Günü sabah hafif kırmızı leke geldi. Ne olabilir sizce?kızlar bende ateş ölçüyordum bir haftadır bugün bariz düşüş oldu adet olmam yakın galiba öyle okumuştum bu ay ilk defa deniyorum bende bu arada ovülasyon testini kullanan var mı
Geldi benim kırmızılarçok moralim bozuldu 2. Klomen+ovitrelle denememdi Allahım tez zamanda güldürsün yüzümüzü doktoruma söyleyip direk aşılamaya mı geçsem off bilmiyorum
Canım lekelenme yumurtanın çatladığının belirtisi doğru zamanlama yani inşallah sonuç hayırlı olurBen kullanıyorum canım. Bu ay ilaç ve iğne olmadığı için kullandım gene. 2 gün ölçüm yumurtlama belirtisi ni yakaladım. 2. Çizgi com belirgindi ve kaşığım agriyordu. Dun sabah yumurta digimi düşünüyorum. Bugün de adetimin 16. Günü sabah hafif kırmızı leke geldi. Ne olabilir sizce?
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz hep benimde bugün geldi kırmızılar bu ay ilaç kullanmasam mı diyorum benimde moralim iyice bozuldu 2. Ayda başarısızGeldi benim kırmızılarçok moralim bozuldu 2. Klomen+ovitrelle denememdi Allahım tez zamanda güldürsün yüzümüzü
YAni.. dr umolmamasi icin sebep yok diyor, acaba diyorum hormonlar mi bozuk iki hafta icinde sonuc belli olacak. Acaba dr un atladigi birseyler mi var. Buarada esimde sayi 117 milyon,hareketlilik %72 ama morfoloji %1 cikti. Acaba bunla mi ilgisi var. Dr o zmn direkt tup bebek yapalim demisti ..bende esımde senın ve doktorunla aynı dusunuyoruz canım hem tub bebekte 1 sene ucretsın dondura bılyoruz ve 1 yıldan sonrada cok cuzzı bı mıktara dondurmaya devam edebılıyoruz dondurulmuslarla tekrar tıransver 2 bucuk bın bı asılama fıyatı bız allah ızın verırıse mayısta baslıcz ınsallah gerekte kalmaz hamıle kalırız hakkımızda hayırlısı
günaydın arkadaşlar, ben pazartesi pregnyl iğne vuruldum 6 gün sonra test yaptım idrarda test pozitif çıktı, aslında 6.günün test için erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım yaptım :) sonra araştırmaya başladım bazı durumlarla test iğne etkisiye yalancı pozitif çıkabiliyor denilmiş, ama bazı forumlardada 6. gün testi silik çıkıp gebe kalan kişilerin yazılarınıda okudum, sizce 6. gün belli olabilirmi ?yada iğne kaç saatte vücuttan atılıor ?
Canım 14 günden önce yapmayın deniyor günlerce vücuttan atılmıyor bence çok ümitlenme sonra daha çok üzülürsün bir hafta sonra tekrar yap ama inşallah hamilesindir
canım ıgnenın etkısınden pozıtıf cıkmıs uzmek ısteem senı ıgnenın 14 gunu dogru sonuç alabılırsın ıgenın etkısı vucuttan 12 gunde atılıyo dıye bılıyorum
merhaba canım ben de ovitrelleden sonra 6. gün kanda baktırdım 13 geldi beta hcg. aslında 21. gün bakılan progesteron için kan vermiştim de onu da istemiş eşim. kaç gündür araştırıyorum kandan kaç günde temizleniyor ilaç diye de bir sonuca varamadım. perşembe günü kan testini tekrarlamayı düşünüyorum bakalım artış var mı.
İnşallah hamilesindir canım, bende merakla bekleyeceğim herkes testin erken olduğu için yalancı pozitif çıkabileceğini söylüyor
ben de yeni mezun bir doktorum bana da mantıklı geliyor yalancı pozitiflik ama prospektüste böyle bir bilgi yazmıyordu. ne kadar zamanda kandan temizlendiğini de bulamadım bir türlü. 21. gün progesteron ölçümünü yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?