bende hemşireyim :) prospektüsünde yazan 'Intramusküler ve subkütan yoldan hCG uygulanması, absorpsiyon ve yaklaşık 33 saat olarak görünen eliminasyon yarılanma ömrüne göre biyoeşdeğer bulunmuştur. Önerilen dozlarda ve eliminasyon yarılanma ömrüne göre birikim olmaz. ' diyor.... 21.gün ölçüm yaptırmadım doktorum adet günümü beklememi söyledi sadece...
memnun oldum
hmm bu kısmını görmemişim. bana da doktorum söylemedi 21.gün progesteronunu da kendim baktırmak istedim eşim yaptı istemlerimi. 10'un üstü çatlama olduğu yönünde yorumlanıyormuş benimki de 34 geldi ama belli olmuyor tabii döllenme olup olmadığı. aslında hemen bile yaptırsam artış varsa belli olur azalıyorsa da ilaçtan derim de eşimin haberi olmadan yaptırasm var sürpriz olsn diye o yüzden bekliyorum :) senin de sonucunu merakla bekliyorum inşallah isteyen herkese nasip olur
kızlarrrrrr kasım 11de çatlatma iğnem oldu sat 31 ekim. çatlayacam meraktan :) bugün yoruldum biraz belim ağrıdı. ara ara bel ve kasık ağrım oluo hala, bacaklarım çok ağrıo. offfff şu test zamanı bi gelsin artk. psikolojik mi bilmiyorumçünkü olsa bile bu kadar çabuk belirti göstermez herhalde. uykum çok ve derin gelio. geceleri de 2 gündür arada midem bulandı. tamamen psi de olabilir tabi sürekli kendimi dinlemekten. ama bi haftadır her zamankinden erken yatıp zorla çıkıyorum yataktan.
ovitrellede 250 mcg'mış ve 33 saatlik yarıömürden hesaplarsak benim değerin 13 çıkması çok normal sanırım
bu arada bende hesapladım benim dozumu en erken 10. gün sıfırlanıyor. ben testi en iyisi perşembe yapayım çünkü naparsam yine pozitif çıkacak...
benim de sat 31 ekim ama iğnem 15 kasımda oldu. bende de bel ve kasık ağrısı var hatta 2 gün önceye kadar o kadar çoktu ki ağrısı bacağıma bile vuruyordu yürümem bozuluyordu. iğneden dolayıdır diye düşünüyorum ya da bende pcos var normalde yumurtlamıyorsam ilk defa böyle bi ağrı çekiyor olabilirim diye de düşündüm.. 1-2 gün sonra testini yaparsın o zaman sen 12 gün olmuş zaten :) hayırlısı olsun:)
perşembe günü sonuçlarımızı söyleriz o zaman
canını sıkma o olacağı zamanı biliyordur
canım ben de pko yumya onu anlamadım ben de genelde herkes 14. günden bahsedio ama benim dr um 25 gün sonra test yaptırmamı istedi progestan geciktrebilir zaten dedi. kasım 11de iğne oldum. 15 kasımda progestan başladım. 15 gün sürüo dr ilaç bitsin 4-5 gün daha adet olmazsan test yapalım dedi. 3 gün sonra zor tutacam galiba kendimi :)
aslında bizim gibi sabırsız olunca erken sevinmeler olabiliyor sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktansa geç öğrenip doğru sonuca varmak daha iyi olsa gerek:) ben de yumurta biraz geç büyüdü o yüzden siklusun 15.gününde iğne vuruldu. sen bir kaç gün sonra yapsan sonucu alırsın bence ama sen bilirsin doktorunun tersi bir şey söylemiş olmayayım şimdi..
iki gün sonra bi idrar testi yapsam diye düşünüyorum canım ben de kaçak :) çatlamak üzereyim çünkü :) 3 gün sonra yapsam 15. gün eğer varsa çıkar herhalde artık değil mi ?ama bazıları da batı beklemek gerekmiş dio. bi kere kimyasal gebelik yaşadım o yüzden erken yapıp değerin yükselmesini beklmek istemiyorum. kendimi bununla durduruyorum. kaç mm de çatlatma iğnesi oldun
ay kızlar ben delırıcam valla nıye gelmıyor bu regl bugun ıgnenın 21 cı gunu olsamda rahatlasam valla ya umutlanmak yoruldum zaten testlerde nagatıf adet belırtımde yok sadece goguslerım cok agıyor ben hıc gecıkmezzdım gunu gunune hatta saatı saatıne olurdum kıstmı var acep yada gec dollenmemı kafamda bır suru soru
benim solda 18.5, sağda 15 mm iki yumurtam vardı 14.gün. takiplerde 2 günde 3 mm artıyorlardı ve ben 15. gün iğneyi oldum muhtemelen soldaki 20 sağdaki de 16.5 olmuş olmalı. 21.gün progesteron ölçtürdüm 34 çıktı bu da yumurtlama olduğunu gösteriyor. işte aynı gün beta hcg de istemiş eşim o da 13 geldi ama sanırım bu değer iğneye bağlı. perşembe günü tekrar kan testi yapmayı planlıyorum.
canım motofolojıyı anlatım sana bıldıgım kadaryla sımdı benım esımde %98 anormal buzuk sıperm var buda demek oluyorkı dollenme olmuyor cunku yumutayı sadece saglıklı normal hıc bır anomelısı olmayan sıpermler dolleyebılıyor ve bu sayı esımde %2 normal sıper ıste yanı her 100 sıpermde 2 tane duzgun sıperm var buda dollenmeyı zorlastırıyor benım doktorumun anlattıgı ve arastırdıgım bu ama yıne soyyluyorum anormal sıpermın yumurtayı dollemesı ımkansız gıbı bırsey oyuzden tub bebek bolumdekı doktora sormustum oda bunu yazdı esımle ılgılı olan kısım ıcın .. Eşinizdeki sonucun %2 çıkması durumunda Tup bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılması uygun olur . Bol sans dılerımYAni.. dr umolmamasi icin sebep yok diyor, acaba diyorum hormonlar mi bozuk iki hafta icinde sonuc belli olacak. Acaba dr un atladigi birseyler mi var. Buarada esimde sayi 117 milyon,hareketlilik %72 ama morfoloji %1 cikti. Acaba bunla mi ilgisi var. Dr o zmn direkt tup bebek yapalim demisti ..
4 tane ıdrar estı yaptım gulum ama negatıf hepsi kan testınede yaklarım ıtmıyor bı turlu negatıf gorucam dıye napcam bılmıyom vallanegatifi idrar testinde mi gördün? bir de kan testiyle teyit et istersen belki daha idrara çıkmamıştır ama pozitiftir
ben de 10 kasımda ovitrelle vuruldm 6 tane yumurtam vardı ve kalitesi çok iyi demişti doktor adetime birkaç gün var ben de dayanamayıp bir iki saat önce idrar testi yaptm ama tek çizgikızlarrrrrr kasım 11de çatlatma iğnem oldu sat 31 ekim. çatlayacam meraktan :) bugün yoruldum biraz belim ağrıdı. ara ara bel ve kasık ağrım oluo hala, bacaklarım çok ağrıo. offfff şu test zamanı bi gelsin artk. psikolojik mi bilmiyorumçünkü olsa bile bu kadar çabuk belirti göstermez herhalde. uykum çok ve derin gelio. geceleri de 2 gündür arada midem bulandı. tamamen psi de olabilir tabi sürekli kendimi dinlemekten. ama bi haftadır her zamankinden erken yatıp zorla çıkıyorum yataktan.
4 tane ıdrar estı yaptım gulum ama negatıf hepsi kan testınede yaklarım ıtmıyor bı turlu negatıf gorucam dıye napcam bılmıyom valla
oyle yapım canım 1 hafta daha beklım olmazsa gıdım doktorabir kaç gün daha bekleyip kadın doğuma görün o zaman istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?