Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

canım

canım bence erken aramızda 1 gün var sadece. idrar daha geç çıkarıo. 6 tane yum süper. benim ikinci klomen ama hep 1 yum oluyor. bence bu ay olmasa bile - çünkü herşey normal olsa bile %20 falanmış zaten ihtimal- kısa zamnda hamile kalırsın sen canım çünkü en azından yum büyümesi sorunu yık.benimki ne büyüyo ne çatlıo

ya ben 5 aydr korunmuyorm çok istiyorm bebek dediğim için yumurtlarını destekleyelm dedi doktor gecen ay 5 yumurtam oldu e2 hormonuna baktı yumurtalrn kalitesi için 700 çıktı gayet iyi dedi. bu ay 6 olgunlasmıs yumurta e2 hormonu da 1600 cıktı doktr mükemmel cok iyi filn dedi cok umutlandm ben de bu ay o yüzden eşime bakılmadı daha ama inş sorun yoktr ya da ne bilm benm rahmimde filn bildgm kdaryla 1 sne olmazsa bakılıyor rahim filmine inş hepimz kısa sürede bebek haberi alırz adet olcak gibi ara ara belim kasığm agrıyor geçiyor tekrar test yapsam mı sabah bilmiyorm

Seninle durumumuz hemen hemen ayni.. Bende 10 kasimda igne oldum..1 yildir deniyoruz ama bunun parca parca 4-5 ayinda esim sehir disindaydi..toplamda 6 ay falan oldu diyebilirim..bu ay olmazsa esim kontrole gidecek..

Benimde dun yaptigim test negatif cikti,erken oldugu icin boyle ciktigini umuyorum..Carsambayi bekliyip testi yeniliycem..insallah hepimiz bekledigimiz sonucu aliriz

adet olacaksam da bi an önce olayım diyorum artık umutlanmak tekrar tekrar hayl kırklıgına ugramk kötü oluyor biz de bu aydan sonra eşimn spermlerine baktırcaz eger hamile değilsem ki cok ümit etmek istemiyorm artık testten sonra bakalım inş güzel haberler alırsn sen de benm de normalde perşembe adet olmam lazm

Bana da asilama 3000 TL deselerdi ben de yaptirmazdim canim. 180 TL nere 3000 TL nere. Asilamaya 3000 TL isteyen doktorun niyetinin asilama yapmak değil direk tüp bebek yapmaya yönlendirmek olduğunu düşünmeden edemiyorum. Acikcasi tüp bebekte beni düşündüren maliyetinden çok kullanilan ilaçlar ve yaşanacak zor süreç. O ilaclari kullanmadan ve o zor sureci yaşamadan çocuk sahibi olma sansimiz olacak belki asilamayla. Ama asilama maliyetli bir işlem olarak gösterilerek bu sansimiz elimizden aliniyor. Bizler evlat sahibi olabilmek adina hastanelere tüp bebek merkezlerine ve ilaç şirketlerine bagimli oluyoruz. Biz doktorlara bir nevi hizmet almaya gidiyoruz ama nasil oluyorsa biz onlara hizmet ediyor hale geliyoruz. Çok düşündüğümü de kelimelerle ifade edemiyorum su anda.
Tüp bebeğe gitmeden önce asilama denemek isteyen arkadasim varsa Dr bilgisi paylasabilirim. Benim sahip olduğum sansa hepinizin ulaşabilmesini isterim.

Tesekkur ederim bilgiler icin, ben de oyle dsunuyorum lakin onun dr u bu duruma nasil cok iyisin,ccuk icin engel degil der? Acaba 117 nin %1 inden bisey olmaz diye mi dusundu napti 2 ay sonra baska birde yine test yaptirip,baska doktora gidecegiz.. umarim esimden kaynakli degildir.

Merak ettim canim sen nereye gidiyorsun? Epey pahaliymis. ben de arkadasimin tavsiyesi ile basladim ve o zaman asilamaya ücret almadigini duyunca çok sasirmistim. Arkadasim uzun zamandir gidiyordu belki ona öyle yapmistir diye düşündüm. Asilama öncesi son girişimde sordum hocam maliyeti ne olacak diye 200 tTL civari dedi. Ben de hani 1000 falan olacaksa ona gore hazirlikli geleyim diye sordum dedim. O 1000 TL. Ler eğer olmassa tüpbebek olacaksa ancak o zaman ssöz konusu olur. O zaman da öncesinde soyleriz zaten size dedi :) 200 diye gittim 180 verdim bi de. :)

Spekulum vajina yolunu Acik tutan metal şey canim. Evet hsg de de kullanilan şey.

Anladım canimm. Dr benden rahim filmi istemişti de ondan merak ettim. O aleti.
Ben sivas ta özel anadolu hastanesinde tüp bebek uzmanlığı olan bir Dr a gidiyorum cnm. Senin gittiğin hastanede çok ünlü bir hastane ama şaşırtıcı valla maliyetleri çok ucuz.

Adetimin kaçıncı günü oluyor canım. Birde sabah ilk idrarinla ysp testi

kızlar papatya yok noldu acaba 2 gundur gırmıyo hıc merak ettım

aynen bende merak ettim sabah erkenden kalkar günaydın derdi bizlere :) misafiri felan olabilir belki

merhaba kızlar beni merak etmişssiniz sğlun oğlum iş kazası geçirdi babasıyla inşaatta çalışıyodu yaza askere gidecek ti o yüzden hemde dışardan açıköğretimde okuyo kalıcı bi işe girmedi perşembe günü çalıştığı inşaatın çatısından düşmüş şuanda hastanedeyiz iki bacağı ve sağ kolu kırık ameliyat olacak bekliyoruz dualarınıza ihtiyacım var moralim çok bozuk

bıtanem cokkk gecmıs olsun cok uzuldum acıl şifalar versın kurban oldugum rabbım ınsallah tez zamanda ıylesır sag salım cıksın amalıyatı ıyı gecsın allah yardımcınız olsun ınsallah

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

çok çok geçmiş olsun canım.

büyük geçmiş olsun canım. ben de bugün yazacaktım hala yok ortada papatyamm diye. Allah yardımcınız olsun ameliyatı da iyi geçer inşallah

Çok geçmiş olsun ablacim. Allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…