Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar merhaba bu gün klomenin son günüydü adetin dokuzuncu günü.klomene beşinci günü başlattı doktorum ve ben yarıyıl tatili için adanaya gelince kontrol için burda bi doktora gittim hormon testlerime baktı eşimin testine baktı ultrasyonla muayene etti sağda 16m solda 12m iki yumurta vardı yalnız senin klomene iğneye hiç ihtiyacın yok yumurtlaman ce çatlamada sorun yok eşin değerleri de çok kötü değil bu aydan sonea klomen hiç alma zaten bıraktıktan iki üç ay daha ilacın etkisi olacak hazirana kadar bekle olmazsa eahim filmi çektir dedi.çatlatma iğnesi olma dedi buna ihtitacın yok dedi iğne olmadan bu iki yumurtada çatlar mı kist oluşur mu gerçi doktor bana mantıklı geldi

Kızlar merhaba bu gün klomenin son günüydü adetin dokuzuncu günü.klomene beşinci günü başlattı doktorum ve ben yarıyıl tatili için adanaya gelince kontrol için burda bi doktora gittim hormon testlerime baktı eşimin testine baktı ultrasyonla muayene etti sağda 16m solda 12m iki yumurta vardı yalnız senin klomene iğneye hiç ihtiyacın yok yumurtlaman ce çatlamada sorun yok eşin değerleri de çok kötü değil bu aydan sonea klomen hiç alma zaten bıraktıktan iki üç ay daha ilacın etkisi olacak hazirana kadar bekle olmazsa eahim filmi çektir dedi.çatlatma iğnesi olma dedi buna ihtitacın yok dedi iğne olmadan bu iki yumurtada çatlar mı kist oluşur mu gerçi doktor bana mantıklı geldi

Aynı seyi ben de yaşadım özelde bir doktora gidiyorm normalde klomen verdi bittikten sonra kontrole gidecektim ilçede oturuyorum okuldan izin alamadigm için devlet hastanesine gittm burda doktr ben sana bunu yazmam dedi adetlerin düzenli bir seneden az olmus korunmayı Bırakalı dedi birden cok yumurta var cogul gebelik olabilir o zman napcaksn dedi bosuna hormon alıyorsun dedi şok oldm napcagımı şaşırdım ama her doktrn izlediği yol farklı ben doktoruma güvendim yine kendi gittgme devam ediyorum tamamen sizin ne kadar cocuk istemenzle alakalı dedi kendi doktorm

kızlar ben hepimiz gibi anne olmayı yürekten hissediyorum. Bir arkadaşım hamile, onunla iş yüzünden tartıştık. Bebeğine aldığım hediyeyi bana geri getirdi. Çok kırıldım çok ezik hissettim kendimi. yüreğime acı oturdu. biliyo bi de anne olamadığımı. o yüzden kendimi çok kötü hissettim hala atamadım bu kötü düşünceleri. :KK43: o yüzden bunun da bende yarattığı bir sancısı var. hepimiz için dua ediyorum. nolur siz de bana dua edin.
Bak ben sana ne anlatacağım nişanımızın düğünümüzün hep aynı zamanda olduğu çok çok yakın dediğim eşlerimizin yıllar öncesi arkadaşlığı olan hatta eşiyle tanışmasına vesile olduğum her şeyimi paylaştığım arkadaşımın kendimi ezik hissetmem için hamile kaldıktan sonra elinden geleni yaptığını farkettim çocuk olmazsa insan niye evlenir yok ben önce hamile kaldım hamile kalmakta çok kolaymış yok ben namusluyum oramı buramı gösteremem gibi laflar hem de muayene çıkışlarında yanında ağlarken.kızı doğdu daha da psikopata bağladı kızını sakınmalar kucağıma vermemeler.en son bir başkasına benden için o hiç bir zaman anne olamayacak herkesin benim çocuğumu hep kıskanacak eşinden de boşanacak dediğini duyduğumda günlerce ağladım ilişkimi kestim iki ay sonra hamile kaldım oğlum doğdu altı aylıkken ikinci oğluma hamile kaldım ikisinin arasında bi yaş var tüm arkadaşlarımdan daha geç anne oldum ama iki çocuğunu en kısa zamanda büyüten ben oldum o arkadaşın yaptıklarını yüzüme karşı söylediklerini hafızamdan günlerce çıkarmaya çalıştım söylediklerini yazsam bi kaşık suda boğmak istersiniz egosunu doyurmayı benim kendimi eksik hissederek sağlamaya çalışıyor mutsuzluğumdan zevk alıyordu şimdi ne oldu benim iki evladım onun kocaman bi ayıbı üzme kendini o yaptığından utansın

Ayy canım keşke öyle olsa var ya düşünemiyorum bile :)) umutlanmak istemiyorm pek günüm glesn olmazsa tekrar ederim diodm
inşallah seninde öyle olur canım testler negatif gösterirse yanlış olabiliyor pozitif gösterirse yanlis olmuyor diye okumuştum bende tabi herhangi bir ilaç etkisi yoksa yarından sonra tekrar test yap bence

Bak ben sana ne anlatacağım nişanımızın düğünümüzün hep aynı zamanda olduğu çok çok yakın dediğim eşlerimizin yıllar öncesi arkadaşlığı olan hatta eşiyle tanışmasına vesile olduğum her şeyimi paylaştığım arkadaşımın kendimi ezik hissetmem için hamile kaldıktan sonra elinden geleni yaptığını farkettim çocuk olmazsa insan niye evlenir yok ben önce hamile kaldım hamile kalmakta çok kolaymış yok ben namusluyum oramı buramı gösteremem gibi laflar hem de muayene çıkışlarında yanında ağlarken.kızı doğdu daha da psikopata bağladı kızını sakınmalar kucağıma vermemeler.en son bir başkasına benden için o hiç bir zaman anne olamayacak herkesin benim çocuğumu hep kıskanacak eşinden de boşanacak dediğini duyduğumda günlerce ağladım ilişkimi kestim iki ay sonra hamile kaldım oğlum doğdu altı aylıkken ikinci oğluma hamile kaldım ikisinin arasında bi yaş var tüm arkadaşlarımdan daha geç anne oldum ama iki çocuğunu en kısa zamanda büyüten ben oldum o arkadaşın yaptıklarını yüzüme karşı söylediklerini hafızamdan günlerce çıkarmaya çalıştım söylediklerini yazsam bi kaşık suda boğmak istersiniz egosunu doyurmayı benim kendimi eksik hissederek sağlamaya çalışıyor mutsuzluğumdan zevk alıyordu şimdi ne oldu benim iki evladım onun kocaman bi ayıbı üzme kendini o yaptığından utansın

neden insanlar böyle anlamıyorum. birine içini döküyorsun ama o kişi bu zaafını kullanıp seni eziyor. :( serviste sürekli bebeğinden bahsediyor falan... gerçi bende büyütüyo olabilirim ama ne bileyim ne güzel senin çocukların olmuş Allah bağışlasın canım Allah kem gözlerden korusun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah

daha ilk ay kullandım gonal f diye 1 hafta kullandım sonrada ovitrella iğne yaptım o kadar ağrı yaptıkı yattım o gün sonra kasıklarım batmaya başladı iğe etkisi dedim ama hiç geçmedi akıntım başladı ama çok değil sonra kahverengi oldu bir gün sürdü ama kasılarımiş falan yaparsam daha çok ağrıyor doktorum çok iyi seviyorum onu bayan ve çok kibar

valla dün test yaptım. negatif çıktı. :(

Günaydın kızlar..
Adetime 9-10 gün var ve dün akşam hafif hafif karın ağrısı oldu. Adet ağrıları yani.. Çok büyük bir ihtimal bu ay da hamile değilim. Napalım.. kısmet böyleymiş... Aşılama yaptırıcaz artık. İnşallah o ilk denemede tutar.

geçen ay düşüğüm oldu bu ay korunmadık ama yine olmadı adet oldum biran evvel hamile kalmak istiyorum allahın izni ile bidahaki aya 2.tedavime başlanacak inşallah bu sefer yaşar bebeğim çok umutluyum umudumuz bitmesin kızlar sonuna kadar devam inş :)
İnşallah canımmm.. bu ay hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :KK68:

Canım yumurtlamayla ilgili hiç bir problemin yoksa tabi ki çatlar. 2 tane evladın var. Onlarda nasıl çatlamış.. İlaç ve iğne sadece ihtimali arttırmak için. Yoksa yumurtalarımız kendi kendine büyüyor da çatlıyor da şükür.. Sen şimdi ilaçla büyüdüler ya çatlamazsa diye düşünüyorsun heralde ama; bir problemin yoksa çatlar canım, merak etme. Eğer çok şüpheleniyorsan ve zamanın olursa adetinin 21. günü progesteron testi yaptır. 16'yı geçmişse yumurtan çatlamış demek ;) Hayırlısı olsun inşallah :KK68:

Adet ağrılarım başladı. Moralim bozuldu :KK51:Sabahtan beri doktor hastane falan araştırıyorum aşılama için. Bir yerden randevu aldım bakalım hayırlısıyla.. Adet olursam gidicem ki ağrılara bakılırsa da % 95 olucam. Yok yok %99. Randevu aldığım doktor baya yoğunmuş da neyse ki adet günlerimden birine randevu buldum. Aşılama bebek ihtimalini çok arttırmıyor, normal ilişkiden pek farkı yok diyorlar. Geçen hafta gittiğim doktor da öyle dedi. Olsa olsa normal olma ihtimalinden %5 daha fazladır dedi. Çok umut vermiyorlar ama.. Napalım kısmet.. Direk tüp bebek denemek istemedim. İnşallah ilkinde tutar.. Hayırlısı olsun...

Adet ağrılarım başladı. Moralim bozuldu :KK51:Sabahtan beri doktor hastane falan araştırıyorum aşılama için. Bir yerden randevu aldım bakalım hayırlısıyla.. Adet olursam gidicem ki ağrılara bakılırsa da % 95 olucam. Yok yok %99. Randevu aldığım doktor baya yoğunmuş da neyse ki adet günlerimden birine randevu buldum. Aşılama bebek ihtimalini çok arttırmıyor, normal ilişkiden pek farkı yok diyorlar. Geçen hafta gittiğim doktor da öyle dedi. Olsa olsa normal olma ihtimalinden %5 daha fazladır dedi. Çok umut vermiyorlar ama.. Napalım kısmet.. Direk tüp bebek denemek istemedim. İnşallah ilkinde tutar.. Hayırlısı olsun...
Hiç belli olmaz inşallah bu ay gelmiştir bebiş.. Yoksa da şimdiden aşılaman hayırlı olsun inşallah. Daha önce gittiğin doktor aşılama yapmıyor mu? Ben çok alıştım doktoruma aşılama yaptırırsam yine onda yaptırayım dedim ama aşılamada iyi olan doktorları araştırsammı bende acaba?
Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum aşılama derse yaptırcak mıyım hala karar veremedim :KK43:

belki adet ağrısı değildir :) benim de çok sancılarım var adet sancısı gibi şuan. hatta dün test yaptım negatif çıktı. ama hala umudumu yitirmedim. Biliyorum bu ay meleğim gelecek. hissediyorum ya olacak işte...

kızlar ben hiç doymuyorum aradan 1 saat geçiyor midem kazınıyor napcam bilmem resmen açlıktan midem bulanıyor ya
acaba diyorum ama:110:fazlada ümütlenmek istemiyorum

Hiç belli olmaz inşallah bu ay gelmiştir bebiş.. Yoksa da şimdiden aşılaman hayırlı olsun inşallah. Daha önce gittiğin doktor aşılama yapmıyor mu? Ben çok alıştım doktoruma aşılama yaptırırsam yine onda yaptırayım dedim ama aşılamada iyi olan doktorları araştırsammı bende acaba?
Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum aşılama derse yaptırcak mıyım hala karar veremedim :KK43:
İnşallah canım ama büyük ihtimalle belli yaa.. Çok da umutlanmaya gerek yok.. Her zamanki adet ağrılarım işte. Farklı bir şey yok. Saol canım.. Hayırlısı..
Ya aslında ben de doktorumdan memnundum. Adet olursan gel konuşalım, aşılama yaparız demişti. Gittiğim hastanede de yapılıyormuş yani ama ne biliyim güvenemedim. Daha bilindik bir yer olsun istedim. Tabi kısmet yani, tutacağı varsa orda da tutar, belki bu randevu aldığım yerde tutmaz ama.. Ne biliyim.. Bir de benim doktorum eşimin sonucuna bir sorun yok dedi. Ben internetten baktım biraz düşüklük gördüm, bir şey demedim ama doktora. Son gittiğim doktor da biraz düşüklük var ama bu değerler normal olmasına engel değil dedi. Acaba diyorum benim doktorum onu önemsemedi mi? Ya da belki de boşuna umutsuz olmayalım, boşa endişelenmeyelim, çok büyük bir engel değil diye söylemedi bize ama; yine de o da tereddüte düşmeme neden oldu. Laboratuvar koşulları, laboratuvarda çalışanlar da çok önemliymiş. Spermleri yıkıyorlar, iyilerini ayırıyorlar falan ya. Tutma ihtimalini etkileyen en önemli faktör o işlemler. Güvenemedim kendi gittiğim hastaneye. Burası kısmet oldu, bakalım nolucak.. Hayırlısı.. Sen de yaptır bence. Süreç iyice uzuyor yoksa. İnşallah güzel olur..

belki adet ağrısı değildir :) benim de çok sancılarım var adet sancısı gibi şuan. hatta dün test yaptım negatif çıktı. ama hala umudumu yitirmedim. Biliyorum bu ay meleğim gelecek. hissediyorum ya olacak işte...
İnşallah canım.. ama dedim ya yok adet ağrısından bir farkı.. Günü gününe başladı yine ağrılar. İyi ki de başladı yoksa boşa umutlanacaktım. Yine de %1 ihtimal var :KK53: ama onu saymıyorum :KK45:
İnşallah senin olmuştur canım hayırlısıyla..

kızlar ben hiç doymuyorum aradan 1 saat geçiyor midem kazınıyor napcam bilmem resmen açlıktan midem bulanıyor ya
acaba diyorum ama:110:fazlada ümütlenmek istemiyorum
Adet zamanları çok acıkmaz mıydın? Ben adet zamanları da çok iştahlı oluyorum o yüzden anlamam :KK45:
İnşallah seninki bebiştendir :KK36:

dely dely haklısın canım içine sinmesi önemli. Ben de bir araştırıcam bakalım laboratuvar önemli doğru. İnşallah hayırlısıyla olur:KK51:

İnşallah olmazsın canım ama olursan da üzülme aşılama yaptırma imkanın varsa yaptır tabi ilk seferde tutar inşallah yüzde 5 bile olsa bizim için önemli degerlendirmek lazım canım

dely dely haklısın canım içine sinmesi önemli. Ben de bir araştırıcam bakalım laboratuvar önemli doğru. İnşallah hayırlısıyla olur:KK51:
Saol canım.. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.. Yani arkadaşlarım da dedi. Biraz daha pahalı olur ama güvenilir bir yer olursa tutma ihtimali daha yüksek dediler. Kısmetimizi beklicez artık..

İnşallah olmazsın canım ama olursan da üzülme aşılama yaptırma imkanın varsa yaptır tabi ilk seferde tutar inşallah yüzde 5 bile olsa bizim için önemli degerlendirmek lazım canım
İnşallah canım.. Üzülüyor tabi insan ama geçiyor.. Böyle böyle 1 yıl geçti işte.. Nasip böyleymiş. Hep korkuyordum ya hemen olmazsa diye. Diye diye başıma getirdim. Olumlu düşünüp onu başımıza getirmeliyiz asıl.. İnşallah tutar ilk seferde. Aslına bakarsan maddi açıdan çok çok da imkanım yok.. işten de çıkmayı düşünüyorum falan, söylemiştim, duymuşsundur belki.. ama bulup buluşturup yapıcaz bir şeyler artık. İmkanları zorlucaz. Allah imkan versin inşallah.. Tutsun da yeter ki..

kızlar herseyi okuyamadım ama bahsetmiştim..agustos ayında gonal f ve ovitrelle ile 2 yumurtam olmuştu..ve biri tek yumurta ikizi biri ayrı toplamda üçüz hamile kalmıştım..sebebi tam teshis edilemesede ya enfeksiyon yada rahim ağzı yetmezliği dediler..4.aya 2 gun kala düşük olmuştu..neyse aradan 2 ay gecti..tabi cok acılar cektim..o kısımları açmak istemiyrm..asıl anlatmak istediğim..o ay ben 1 haftalığına tatile gitmiştim..rahattım yani genel olarak..daha önce bi tup bebek denememiz vardı ve negatif olmustu..o yuzden cok ümidim yoktu..içten içe galiba çocuğum olmayacak moduna girmiştim..çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki oldugunda ertesi sabah..kasıklarımda sanki bi savaş vardı..batmalar vs..ama hiç konduramıyodum..neyse biz o ay eşim sehir dışında olduğu için iki kere ilişki yasadık..ve bu iki ilişkiden üçüz oldu:) ALLAHın ol demesi yetiyo işte..neyse ben adetime 6 gun kala idrar testi yaptım tabiki negatifti..hatta üzüldüm gidip deli gibi kebap tatlı vs yedim..sonra adetime 4 gün kala bazı belirtiler vardı..batmalar devam ediyodu..gögüslerim acıyodu..biraz halsızlık vardı üzerimde..ama ben yok ya psikolojiktir filan diyodum..tam o sırada adetime 4 gun kala dayanamadım ve kan testi yaptım..sonuç 3 saat sonra cıkacaktı..o arada bi avm ye gittim gezdin..neyse sonucu aldıgımda soktaydım..adete 4 gun kala 101 beta hcg cıkmıştı..ağladım vs..sonrası malum..simdi doktorum klomenle başlattı adetin 5. gunu 5 gun kullanıcam..bugun kullanalı 3 gun oluyo..cumartesi doktora gidicem bakalım..yalnız çok bi akıntım yok..geçen sefer vardı..içimden bi ses gelişmiyor diyor..bakalım ne olacak..sizlere ümit olsun diye yazdım:)

Mo

S.a canım canını sıkma aynen bende senin gibi düşünüyorum bir senedir beklemekten her ay adet gelecekmi diye kendimi dinlemekten yoruldum.Eşimi ikna edemiyorum on milyarda az degil ama ne yapalım.son bu ayda deneyelim diyor.birde bendeki iltahap gecmedi acaba ondanmı diyorum. dr a ben söylüyorum o yapıyor bügün aradım bana .Gynocanestan ovul diye fitil verdi iyide antibiyotik kullanmadan tek ftil yeterli olurmu anlamış degilim.kızlar kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X