Ovitrelle ve pko sonuç

merhaba arkadaslar. ben 23haziranda yaptirdim iyneyi. cox heyecanliyim. hamile olanlara bişiy sorucam kasik ağrisi ya da diğer belirtiler ne zaman başladi sizde? meme hassasiyeti regl ağrisi gibi ağrilar filan

Merhaba, iğne olduğum gün ve sonrası kasık ağrım oldu. Ama hamilelik belirtisi olarak kasık ağrısı falan adet günüm geçmesiyle başladı. Adet öncesi memede sertlik olurken hiç olmadı adet günüm geçtikçe hassaslaşmaya başladı

canim benim ilgin ve cevabin icin cok teşekkur ederim. ben 8ay once kurtaj oldum 10haftalikken. belirtileri yaşadim biliyorum ama kacinci haftada ne yaşadim regldan once mi yaşadim sonra mi yaşadim hic aklimda kalmamiş. catlatma iynesi yaptirdim yaptirdigim gunden kasik agrilarim var. merak etdim taze annelere soruyum dedim. cok tesekkurler bilgilerin icin

tesekkur ederim canim. o zaman bekliycez regl gununu. bakalim olmus mu :/

Bak sana ne anlatıcam. Çok yakın bi arkadaşım 7 ay önce doğum yaptı. Kazara hamile kalmıştı ve kontroller gayet iyiydi. Normal doğum istiyordu. Ama bebiş kanala girmediği için mecburi sezeryana aldılar ama kız 10 saat sancı çekti hayır normal olacak diye yinede son ameliyathanede oldu. Sezeryan esnasında doktor bi bakıyoki çocuğun etrafında tam 3 tane kocaman kıl kaplı kist. Hemen temizliyorlar tabi. Ama normal doğum olsaymış o kistler çıkmayacakmış ve bikaç ay sonra şikayetle yine ameliyat olacakmış. Ve hiç bebeğe de zarar vermemiş. Yani afedersin ama bitarafını yırtsanda bir, yan gelip yatsan da bir o nedenle olacağı varsa zaten olur. Ama yiyeceği ekmek varsa allah bi şekilde verir onu senin kucağına değerlerin de gayet güzel artıyor. Bana geçen ay başka bi doktor hsg sonucuma bakıp senin tam rahim girişinde yapışıklık var normal yolla olmaz gel aşılama yapalım dedi. Ama bu ay başka doktora gittim ve hamile kaldım. Olacaksa olur hiç takma bunları kafana bebeğini de strese sokma tam sana tutunmaya çalıştığı günlerdesin

cokk iyi bi aciklama olms cnm. adet bitince mi yumurta buyuklugune bakiliyor

k
ilk klomen tedavinizlemi hamile kaldiniz

Hay ağzını öpeyim yaaaa ne güzel şeyler diyosun moral kaynağım mısın nesin
Doktordan sonra yaz mutlaka heyecanla beklyorummm :) Ben de bi ultrasonda göreyim inşallah gidip don alacağım çocuğuma don alalım ki donansınlar hahahaha

Bende sizin gibiydim çok şükür gördüm melegimi pıtır pıtır atan kalp atışını da duydum şükürler olsun Inşallah en kısa zamanda sende görürsün meleğini canım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım şimdi çıktım doktordan karından ultrasonla göremedik vajinal baktı. Kesemizi gördük. Adet tarihime göre 4+6 ama kese boyutuna göre 5+1 mişiz ve gayet normalmiş Bebeği göremedik henüz çokk yeni acele etme stres yapma dedi 2 hafta sonra çağırdı

Ben iğnenin 11. günü yaptım negatifti. 13. günü yapsam umarım çıkar..
Tebrik ederim sizi.

canım iğne etkisi kaç günde geçti tam olarak?
benimde 5. günüm giderek silikleşiyor testim ama ne zaman biter bilmiyorum
birde genelde iğneden sonra önce negatifler sonra silik çizgi çıkıyor

canım iğne etkisi kaç günde geçti tam olarak?
benimde 5. günüm giderek silikleşiyor testim ama ne zaman biter bilmiyorum
birde genelde iğneden sonra önce negatifler sonra silik çizgi çıkıyor
Valla canım ben çok öncesinde yapmadığım için tam hangi gün geçti bilmiyorum..
İlk olarak 11. gün yapmıştım negatifti..
12. gün zorla görülen bi hayalet çizgi vardı..
13 ve 14te de giderek koyulaşmıştı.

o zaman sen hamilesin

o zaman sen hamilesin
Canım zaten hatırlıyorsan kan testi vermiştim iki gün ara ile 4 kat artması anormal gelmişti bana ya..
Şimdi salıya gün sayıyorum salı günü doktora gidicem..
Kan testine göre gebeyim zaten ama işte biliyorsun kalp atışını duyamadan insan rahat edemiyor..

neden anormal? çoğul gebeliklerde de o kadar fırlıyor
hatırladım şimdi canım seni
hayırlısı ile kalbinide duyarsın kuzum belkide kalplerini :)

neden anormal? çoğul gebeliklerde de o kadar fırlıyor
hatırladım şimdi canım seni
hayırlısı ile kalbinide duyarsın kuzum belkide kalplerini :)
Yani hani hep baktım normali iki günde en az %60 ya da iki kat oluyor ya benim 4 kat olunca işte merak da ettim :)
Hayırlısı artık..
Erkek bebeklerde de böyle oluyor diyorlar ama ne kadar bilimsel bilmiyorum tabi:)
Amin inşallah :)

Çok sevindim maşallah ilk adımı atlattın kesemiz doğru yerde :) Şimdi bebişi görmek ve kalp atışını duymakta sıra :) Herhalde bi daha ki gittiğinde bebek ve kalp atışını birlikte görürsün :) Ama şimdi o 2 hafta nasıl geçeceeeekkkk :) Ama olsun herşey yolunda ve sağlıklı hem de bebek önden gdiyor gelişimi sen diyodun zaten erken bile yumurtlamış olabilirim diye

Ayyy maşallah maşallllah :) Sen bizden biraz daha önde gidiyosun tecrübeli anne İnşallah ben de sırasıyla hepsini göreyim

Ayyy maşallah maşallllah :) Sen bizden biraz daha önde gidiyosun tecrübeli anne İnşallah ben de sırasıyla hepsini göreyim
Inşallah canım benim ❤ annelik daha bebek rahme düşer düşmez başlar derlerdi de inanmazdım öyleymiş gerçekten kaç gün ağladığımı ben biliyorum. Düşük tehlikem vardı lekelendim kesin gitti bebeğim dedim. Ama çok şükür ki bırakmadı beni miniğim sıkı sıkı tutundu bana. Şimdi bende onu sıkı sıkı tutuyorum. Negatiflikleri attım kafamdan melegime hiç bişey olmayacak Rabbim 'in izniyle. Uff bide bu var duygusallık bunları yazarken ağlamam da tuzu biberi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…