Inşallah canım benim ❤ annelik daha bebek rahme düşer düşmez başlar derlerdi de inanmazdım öyleymiş gerçekten kaç gün ağladığımı ben biliyorum. Düşük tehlikem vardı lekelendim kesin gitti bebeğim dedim. Ama çok şükür ki bırakmadı beni miniğim sıkı sıkı tutundu bana. Şimdi bende onu sıkı sıkı tutuyorum. Negatiflikleri attım kafamdan melegime hiç bişey olmayacak Rabbim 'in izniyle. Uff bide bu var duygusallık bunları yazarken ağlamam da tuzu biberi işte
5. Haftada çok rahat bi hamilelik gecirecegime o kadar emindim ki. Hiç bi mide bulantısı falan yoktu canım. Şimdi her koku da banyodayım. Yorgunum uykum var . Midem ağzımda geziyorum resmen ama hep şükrediyorum demek ki meleğim iyi ve benimle diyorum ❤ sende çok yakında yaşarsın bunları canım merak etmeAyyyBen daha o kıvama gelmedim ağlamalarım falan başlamadı daha benimki haşhaş kadar teyzesii İnşallah o da büyür seninki gibi Canımızı sıkmayıp içimizi ferah tutmamız gerek ki onlar da rahat olsunlar karnımızda
Hadi darısı başına canımÇok sevindim maşallah ilk adımı atlattın kesemiz doğru yerde :) Şimdi bebişi görmek ve kalp atışını duymakta sıra :) Herhalde bi daha ki gittiğinde bebek ve kalp atışını birlikte görürsün :) Ama şimdi o 2 hafta nasıl geçeceeeekkkk :) Ama olsun herşey yolunda ve sağlıklı hem de bebek önden gdiyor gelişimi sen diyodun zaten erken bile yumurtlamış olabilirim diye
5. Haftada çok rahat bi hamilelik gecirecegime o kadar emindim ki. Hiç bi mide bulantısı falan yoktu canım. Şimdi her koku da banyodayım. Yorgunum uykum var . Midem ağzımda geziyorum resmen ama hep şükrediyorum demek ki meleğim iyi ve benimle diyorum ❤ sende çok yakında yaşarsın bunları canım merak etme
Hadi darısı başına canımben yinede kalbini duymadan tam rahatlayamıcam ama sonuçta dış gebelik değil ondan emin olduk. İnşallah diyorum boş ta değildir. Bakarken sanki içinde beyaz bir nokta gçrdüm gibi oldu doktora da söyledim sanki içinde bi nokta var diye. Evet bende gördüm büyük ihtimal bebek ama tam emin değilim acele etmeyelim 2 hafta sonunda zaten çok net görücez kalbini de duyarız dedi. Benim kayınvalide sağolsun birsürü kişiye söylemiş zaten kalbini duyana kadar söylemeyelim dememe rağmen. Nazardan korkuyorum şimdi inşallah bi sıkıntı yaşamayız
Bende çok korkuyorum ama bebeğimiz için katlamaz mecbur:)Mideden çok korkuyorum( En hassas noktam hiç dayanamam inşallsh o piyango bana vurmaz ((
Ben de inanamıyorum ki hala. Hatta sanki yine bir şey olacak gidicek bebeğim, karnımın büyümesini göremicem kucağıma alamıcam diye çok korkuyorum. Ama stres yapmamaya ve dinlenmeye çalışıyorum. Dünden beri çok uykum var ve daha çabuk yorulmaya başladım. İnsülin direnci için kullandığım ilacı da bıraktım diyetisyene gittim bir plan çıkarttık şekerli hiçbir şey yok. Ve çay çoook çok açık içebilirsin dedi boğazlarım için. Günde 3 kahve içiyorum diye de haftada 1 dedi inanılmaz zorlanıyorum. Çok tüketirsen kansızlık yaşarsın ve bebekte gelişim geriliği yaşarız dedi. Bebeğim iyi olsun her şeyi yaparım ama bi kalbini duysam.. daha 2 hafta var çok uzun geliyorAh bu kayınvalideler :) Ben de soyledim ama tembihledim de bikaç hafta geçsin sonra insanlara söyleriz diye inşallah yetiştirmemiştir kimseye
Ben biraz kendimi çekingen ürkek hissediyorum nedense tam tadına varamadım sankiİdrak edemedim hala.vicdan azabı çekmeli miyim
Ben de inanamıyorum ki hala. Hatta sanki yine bir şey olacak gidicek bebeğim, karnımın büyümesini göremicem kucağıma alamıcam diye çok korkuyorum. Ama stres yapmamaya ve dinlenmeye çalışıyorum. Dünden beri çok uykum var ve daha çabuk yorulmaya başladım. İnsülin direnci için kullandığım ilacı da bıraktım diyetisyene gittim bir plan çıkarttık şekerli hiçbir şey yok. Ve çay çoook çok açık içebilirsin dedi boğazlarım için. Günde 3 kahve içiyorum diye de haftada 1 dedi inanılmaz zorlanıyorum. Çok tüketirsen kansızlık yaşarsın ve bebekte gelişim geriliği yaşarız dedi. Bebeğim iyi olsun her şeyi yaparım ama bi kalbini duysam.. daha 2 hafta var çok uzun geliyor
Oo gayet iyi değerler maşallah. 50–60 lı değerleri sevmiyor doktorlar böyle yüksek görürsek büyük ihtimal devamınıda görürüz diyorlar. Hala bana keseyi gördük acele etme stres yapma diyor nasıl yapmıyım allah aşkına 2 hafta nasıl beklicem benYalnız olmamak aynı duyguları birilerinin psylsştığını bilmek güzel... Ben de korkuyorum bişeyler ters gidecek diye Allah a emanetBu 2 hafta kendini işe güce ver:) Kalan vakitte bolca dinlen, yeni sağlıklı düzneine alışmaya çalış Ben sendne geriden geldiğim için hala hcg takibi yapıyorum.Bugün 348 çıktı en son 130du yükselmiş pztsitkrsr yapıp doktora bilgi vericem heralde önüm
Oo gayet iyi değerler maşallah. 50–60 lı değerleri sevmiyor doktorlar böyle yüksek görürsek büyük ihtimal devamınıda görürüz diyorlar. Hala bana keseyi gördük acele etme stres yapma diyor nasıl yapmıyım allah aşkına 2 hafta nasıl beklicem ben
Canım naptın gittinmi kontrole kese göründü müBencede sen artık keseyi gördün tamamdır bu iş Allahın izniyle :) 2 haftaya kadar bebiş büyümüş de olur onu düşün ve sağlıklı şikayetinin olmadığı bu dönemin tadını çıkar :))) Midemiz bulanmadan :)
Canım naptın gittinmi kontrole kese göründü mü
Ya sorma aynı şey bende de varHaftaya çarşambaya çağırdı doktor daha iyi görünür kese dedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum :) En son pztsi 800dü değerim tahlile devam et demedi bekliyorum öyle :) Benim değerim geç yükseldi diye belki biraz daha beklemek istemiş olabilir, doktora gittiğimde sat a göre 6+2 olacak inşallah. Çok merak ediyorum bi görsem biraz rahatlıcam şuan hamileyim gibi de gelmiyo pek :))) Acaba duruyo mudur hala içerde falan diyorum hahahha
Ya sorma aynı şey bende de varsadece kese gördüm ya bebek var mı kalbini duyabilcek miyiz, bence çok uzun zaman sonra gel dedi acaba gitsek duyulur mu diye içim içimi yiyor. Ve çevremdekilerin çoğu öğrendi insanlar sanki anlamışlar gibi hadi sizden de bebiş bekliyoruz varmı bişiler diye soruyorlar biz de yalan söyleyemiyoruz sanki suçmuş gibi bi yandanda dünyaya haykırasım var zaten şuan tek isteğim sağlıklı olsun
HahhaBizde de herkese söylendi :)) Bence bu konuyu takma söyle herkese kötü bişey olursa Allahtan ki zaten biz olağan olanı iyi olanı düşünmeliyiz:) Bu forumda çok şey okuyoruz iyi kötü genelde işin normali gebeliğin sağlıklı ilerlemesi, biz de öyle umalım devam edelim :) Evet senin biraz uzun bir tarih vermiş aslında ama bu süreç hep böyle sabırsızlanarak geçecek sanırım. 3-4 ay sonra da hala kalbi atıyo mu acaba diye telaşa kapılabiliriz :)
Ben mesela dün kendimi hamile hissetmiyorum acaba bişey mi oldu dedim az daha kan vercektim gene :) Kendimi tuttum ama sabah gittim hahaha ölçtürdüm herşey yolunda mı diye 3700lere çıkmıştı. Delilik bu delilik :))
Hahhaben de iyi düşünmeye çalışıyorum sürekli tadını çıkartıyorum benim 3 bin küsürlüyken kese vajinal gözükmüştü senin doktor da garantiye almış anlaşılan net görelim diye. Hatta belki bebişi bile görürsün benim de 6 günüm kaldı kalp atışı için cuma sabahı gidicem iniallah çok heycanlıyım
Aynen bende herkeste ağlardım kendi kınamda hiç ağlayamadımCok az kalmış kalp atışına çok heyecanlı ağlar mısın acaba genelde herkes ağlıyormuşBana ağlarım gibi geliyor ama herkesin kınasında ağlayan ben, kendi kınamda kal gelmişti gülüyodum ağlayamamıştım bunda da öyle olur belki
Aynen bende herkeste ağlardım kendi kınamda hiç ağlayamadımkeseyi gördüğümde de korku vardı içimde algılayamamıştım günlerce hep fotoğrafa baktım durdum. Şimdi yine korku var duyarmıyım diye ama ağlayabilirim de bilemiyorum ya
Teyzesi biz duyduk kalp atışımızıHerşey yolunda gidecek inşalllah hormonlarla ağlayabiliriz bu sefer belki de
Teyzesi biz duyduk kalp atışımızıaslında cuma gidecektik ama eşimin şehirdışına çıkması gerekiyor o nedenle bugün hemen gittik sabahtan. Bebişi de gördük allaha şükür kalbini de duyduk gümbür gümbür darısı başınıza inşallah
Karından gözükmedi yine vajinal gördük. Meğer gitmeden 1 saat önce yarım litre kadar su içmem lazımmış o şekilde netleşirmiş. Ben hiç içmemiştim ve idrarada sıkışık olacakmışsın. Bidaha ay sonunda gel ama su iç bol bol öyle gel net görürüz karından artık dedi aklında olsun senin de canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?