- 14 Şubat 2012
- 242
- 1
- 66
- 36
- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
aaa gördü müüü..nasııı nerdeee kiminleee :)
hoşgeldin canım senınle aynı günde çat iğnesi yapmışız.yani aynı tarihte sonuçları alcaz ben 5 ağustosta tahlıl vercem bakalım artık yüzdelik dilimlere fazla takılma derim sonuçta ALLAH nasip edecekte olacak.olacağı varsa olur canını sıkma.iğne koldan bacaktan karından baldırdan yapılabiliyo yani yanlış olmamış takma kafana.bi de hangi şehirdesin.benim doktorumda çok anlatmaz bişeyi ama ben hep sorarım cevabını alırım doktor konusunda kafna takılıyosa kesınlıkle değiştir içine sinmeli en önemlisi Rabbim yardımcın olsun kucaklarımızı doldursun inş aramıza tekrar hoşgeldin[/QU
hoşbulduk.:) burası dahi moralimi bozduğu için uzun zamandır siteye girmiyordum.çünki okuduğum herşey beynimde yer ediyor.heh diyorum bu belirti bendede var.şu da var derken hevesle beklerken hoop adet geliyo.ben izmitte yaşıyorum.özel bi merkeze gidiyorum.sırf herşeyi rahatça danışıp konuşabileyim diye.ama adamda hiç yanıt yok.neyse bu ayı bi geçireyim de.eğer hamile kalırsam gidip onu alnından öperim:) ama adet olursam hemen başka doktora geçicem.inşallah olmam tabi desen şimdi 5'inde mi test yapıcaksın? benim 10unda adet olmam lazım.aslında düzensz,her ay geriye gidiyo ama.geçen ay 10unda olduğum için aynı tarihi bekliycem yine. 5inde test yapsak net olarak çıkarmı sonuç?
canımcıım herkeste aynı belırtı olmaz cnım böyle yaparak kendını perısan etme akısına bırak bıraz Rabbım nasıp edecekse eder etmeyecekse boynumuz kıldan ince napalım.bende gecen ay 7 sınde oldum ama bn iki ayda bir bucuk ayda filan oluyorum duzensız yanı oyuzden bat bellı olmuyo bende ama doktrm bana cat iğnesınde 12 gun sonra tahlıl ver saglık ocağında öğrenırsın dedi o daha sağlam o yuzden bende çat iğnsnden 15 gün sonra yani 5 ağustosta tahlıl yapcam bakalım artık hayırlısı
var tabi silikt cıksa ıkıncı cızgıyı göruysen hamıledırsın ama ben o testten yapmıcam pek guvenemıyorum hemen tahlıl yaptır derım canım nerelısın kac yasındasın hosgeldın buarada
ya canım kadın bildiği şeyi yapıyo ondan da gerisi allah kalmış olur yada olmaz isyan etmemek gerek küçük bi umut işte ya tutarsa :26::26:
valla canım ne sen ne ben söyleyeyim ilaçlar 400 tl tuttu aşılama için hastaneye 600 tl verdik ben özel has. gidiyorum orda yapılıyo hastane üzcreti git gel parası onlar hariç tabi gerisini sen düşen işte bide bu fiyatlar tek sefer içinher seferin de bu kadar ödüyoruz giden keşke para olsun bebeşim gelsin de en önemlisi o
sizin neden bu kadar yüksek tutuyor ilaç ve aşılama parası?
ben özel dr muayenesine gıdıyorum dr umda izimirin bilindik doktorları arasında yiğit özgenç muayene ücreti 80tl (adetin 2. günü gittiğimde veriyorum bu parayı bır daha ki adete kadar başka ucret vermıyorum) aşılama için sadece klomen +pregnyl iğnesi aldım ki 15tl tuttu ikisi. labaratuara aşılama için 75tl verdım (normalde 135tl mıs ama doktorumun anlaşması olduğu ıcın bu fyt) doktora da aşılama için 150tl verdım bu kadar
aşılama 600tl tamam da (cunku dr lara bağlı fiyat) 400tl lik ilaç niçin anlamadım ben ayrıca cok da merak ettim canım beni aydınlatır mısın
ya canım kadın bildiği şeyi yapıyo ondan da gerisi allah kalmış olur yada olmaz isyan etmemek gerek küçük bi umut işte ya tutarsa :26::26:
valla canım ne sen ne ben söyleyeyim ilaçlar 400 tl tuttu aşılama için hastaneye 600 tl verdik ben özel has. gidiyorum orda yapılıyo hastane üzcreti git gel parası onlar hariç tabi gerisini sen düşen işte bide bu fiyatlar tek sefer içinher seferin de bu kadar ödüyoruz giden keşke para olsun bebeşim gelsin de en önemlisi o
sizin neden bu kadar yüksek tutuyor ilaç ve aşılama parası?
ben özel dr muayenesine gıdıyorum dr umda izimirin bilindik doktorları arasında yiğit özgenç muayene ücreti 80tl (adetin 2. günü gittiğimde veriyorum bu parayı bır daha ki adete kadar başka ucret vermıyorum) aşılama için sadece klomen +pregnyl iğnesi aldım ki 15tl tuttu ikisi. labaratuara aşılama için 75tl verdım (normalde 135tl mıs ama doktorumun anlaşması olduğu ıcın bu fyt) doktora da aşılama için 150tl verdım bu kadar
aşılama 600tl tamam da (cunku dr lara bağlı fiyat) 400tl lik ilaç niçin anlamadım ben ayrıca cok da merak ettim canım beni aydınlatır mısın
valla canım bende geçen sene alsancakta bi prof gitmiştim sait yüce bilgin özeline gitmiştim ücreti 200 tlsenin nasıl 80tl bende onu hiç anlamadım cidden bide ben izmirin ilçesindeyin git gel benzin parsını işin içine katmıyorum bile
ilaçları bu kadar pahalı almanın sebebi devletin verdiği rapor hakkımın bitmesi tatlım ve artık devlet karşılamıyor kuruşuna kadar cebimden veriyorum
canım ya inşş o gün senin için en mutlu gün olur bebişimcanımcıım herkeste aynı belırtı olmaz cnım böyle yaparak kendını perısan etme akısına bırak bıraz Rabbım nasıp edecekse eder etmeyecekse boynumuz kıldan ince napalım.bende gecen ay 7 sınde oldum ama bn iki ayda bir bucuk ayda filan oluyorum duzensız yanı oyuzden bat bellı olmuyo bende ama doktrm bana cat iğnesınde 12 gun sonra tahlıl ver saglık ocağında öğrenırsın dedi o daha sağlam o yuzden bende çat iğnsnden 15 gün sonra yani 5 ağustosta tahlıl yapcam bakalım artık hayırlısıbu arda senin test günün benim cocamın doğum günüsü
Hoşbulduk canım. 29 yaşındayım. 3.5 yıllık evliyim. Sabah kan verdim. Öğlen sonucumu alacağım.
bence kesin hamileisn canım rabbim gönlününe göre versin
valla canım bende geçen sene alsancakta bi prof gitmiştim sait yüce bilgin özeline gitmiştim ücreti 200 tlsenin nasıl 80tl bende onu hiç anlamadım cidden bide ben izmirin ilçesindeyin git gel benzin parsını işin içine katmıyorum bile
ilaçları bu kadar pahalı almanın sebebi devletin verdiği rapor hakkımın bitmesi tatlım ve artık devlet karşılamıyor kuruşuna kadar cebimden veriyorum
BİZİM DOKTORUN ÜCRETİ DE ÖYLE AMA BENİM GİTMEME VESİLE OLAN ABLANIN SAYESİNDE BU KADAR VERİYORUMBIZIM DOKTORA MUAYENE UCRETI OLARAK 300TL VERENI DE GORDUM 100TL VERENI DE GÖRDÜM BENİM DR DE ALSANCAKTA TRT BİNASINA COK YAKIN EGER GİTMEK İSTERSEN ÇOK ANLAYIŞLI VE DDESTEK OLUYOR BENIM ARKADASIMIN EGE ÜNİVERSİTESI HASTENESİNE YATMASI GEREKİYORDU AMA HASTANE YER YOK DİYE KABUL ETMİYORDU ODA OAYNI DR GIDIYORDU HEMEN ARAMIS YIGIT BEYI 10DK SONRA KABUL ETMISLER
PEKİ HAANGİ İLAÇLARI KULLANDIGINI HATIRLIYOR MUSUN
canım ya inşş o gün senin için en mutlu gün olur bebişimbu arda senin test günün benim cocamın doğum günüsü
bence kesin hamileisn canım rabbim gönlününe göre versin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.
BETA HCG 88 ÇIKTI. SANIRIM HAMİLEYİMMM. HALA İNANAMIYORUM. PKO VE HAŞİMATO TROİDİM VAR. UMARIN TUTUNUR VE BENİMLE KALIR.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.
BETA HCG 88 ÇIKTI. SANIRIM HAMİLEYİMMM. HALA İNANAMIYORUM. PKO VE HAŞİMATO TROİDİM VAR. UMARIN TUTUNUR VE BENİMLE KALIR.
DUA ET CANIM MÜBAREK GÜNLERDEYİZ RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH
COK SEVİNDİM BU ARADA SNİN ADINA DARISI DİĞER İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH
anladım canım ücretin değiştiği konusunu pek bilmiyorum sait beyde egenin prof dıBİZİM DOKTORUN ÜCRETİ DE ÖYLE AMA BENİM GİTMEME VESİLE OLAN ABLANIN SAYESİNDE BU KADAR VERİYORUMBIZIM DOKTORA MUAYENE UCRETI OLARAK 300TL VERENI DE GORDUM 100TL VERENI DE GÖRDÜM BENİM DR DE ALSANCAKTA TRT BİNASINA COK YAKIN EGER GİTMEK İSTERSEN ÇOK ANLAYIŞLI VE DDESTEK OLUYOR BENIM ARKADASIMIN EGE ÜNİVERSİTESI HASTENESİNE YATMASI GEREKİYORDU AMA HASTANE YER YOK DİYE KABUL ETMİYORDU ODA OAYNI DR GIDIYORDU HEMEN ARAMIS YIGIT BEYI 10DK SONRA KABUL ETMISLER
PEKİ HAANGİ İLAÇLARI KULLANDIGINI HATIRLIYOR MUSUNama benim gereksiz yere çok paramı yedi yazık oldu yani o kadar git gellerim 3000tl param boşa gitti keşke bi işe yarasaydı meğerse sol yüpün ağzın da polipler varmış şimdi ki dr bu sorunu buldu haledildi çok şükür ve o zaman benden sait bey laporoskopi ve hisreteskopi için 5000tl istedi düşünebiliyomusun bi tüp bebek parası şimdi ki dr 800tl operasyonumu yaptı ve çok ta başarılı geçti ve bidaha sal prof gitmeyi düşünmüyorum canım
vall canım menogon+ovitrelle kulandım ayrıca pko için glifor kullnıyorum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.
maşallah canım test seni yanıltmadı mutlu son çok şükür darısı inş bizim de başımıza olur canım benim de pko var inş bende senin kadar şanslı olurum canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.
tebrik edrim tekrar allah bağışlasın kem gözledn korusun
dua et canım mübarek günlerdeyiz rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Cok sevindim bu arada snin adına darısı diğer isteyenlerin başına inşallah
teşekkür ederim canım. Tüm isteyenlere nasip olur inşallah.h
anladım canım ücretin değiştiği konusunu pek bilmiyorum sait beyde egenin prof dıama benim gereksiz yere çok paramı yedi yazık oldu yani o kadar git gellerim 3000tl param boşa gitti keşke bi işe yarasaydı meğerse sol yüpün ağzın da polipler varmış şimdi ki dr bu sorunu buldu haledildi çok şükür ve o zaman benden sait bey laporoskopi ve hisreteskopi için 5000tl istedi düşünebiliyomusun bi tüp bebek parası şimdi ki dr 800tl operasyonumu yaptı ve çok ta başarılı geçti ve bidaha sal prof gitmeyi düşünmüyorum canım
vall canım menogon+ovitrelle kulandım ayrıca pko için glifor kullnıyorum
maşallah canım test seni yanıltmadı mutlu son çok şükür darısı inş bizim de başımıza olur canım benim de pko var inş bende senin kadar şanslı olurum canım
Teşekkür ederim cnm çok şükür rabbime bu günü görebileceğimi hiç düşünmüyordum. O kadar umutsuzdum ki.. benim için hamilelik hayaldi. Şuan inanamıyorum. inşallah tamamına erer. Rabbim tüm isteyen kullarına hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallh
teşekkür ederim canım. Tüm isteyenlere nasip olur inşallah.h
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini rabbim bizlerede göstersin bu mutlu günleri inşallah
kızlar ben dun asılama oldum bugun kan geldı doktorumu aradım hapını ıc bol su ıc yat dınlen dedı neden olduğunu sormak aklıma gelmedı cok korkuyorum
sizce neden gelmiş olabilir :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar ben dun asılama oldum bugun kan geldı doktorumu aradım hapını ıc bol su ıc yat dınlen dedı neden olduğunu sormak aklıma gelmedı cok korkuyorum
sizce neden gelmiş olabilir :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?