OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

var tabi silikt cıksa ıkıncı cızgıyı göruysen hamıledırsın ama ben o testten yapmıcam pek guvenemıyorum hemen tahlıl yaptır derım canım nerelısın kac yasındasın hosgeldın buarada

Hoşbulduk canım. 29 yaşındayım. 3.5 yıllık evliyim. Sabah kan verdim. Öğlen sonucumu alacağım.

kızlar ben dun asılama oldum bugun kan geldı doktorumu aradım hapını ıc bol su ıc yat dınlen dedı neden olduğunu sormak aklıma gelmedı cok korkuyorum

sizce neden gelmiş olabilir :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Kızlar merhabalar :) Hamiş arkadaşlarımız var sanırım hepsinin gözü aydın Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallahh..Darısı bizim başımıza BEn de 4 yıllık evliyim.. 2yıldır bebiş istiyoruz ama maalesef olmuyo ( Rahim filminde sağ tüpüm kapalı çıktı. Eşimin değerleri de düşük.Bu ay klomen+çatlatma iğnesi ve arkasından aşılama yaptırdık.. Beklemedeyiz ama doktor pek ümitli konuşmadı Bayrama denk geliyo tahlilim o yüzden bayramdan sonraki pazartesiyi bekliycem ama nasıl??? İdrar tahlilinde yanlış çıkabiliyomuş doğru mu?

tatlım mrblar ben de geçtiğimiz Perşembe günü aşılama oldum. Aşılama sonrasında bir iki damla benden de kan geldi ama benim rahim ağzında yara var o yüzdendi sanırım.. Doktora rapor yazdırdım(çalışıyorum) cuma cumartesi ve pazar sürekli yattım fazla gezmedim. Çünkü bel ağrım vardı.. Doktor bana da bol sıvı tüket dedi.. Rabbim çabalarımızı görür ve yüzümüzü güldürür inşallahhhhh..

Son düzenleme:

al canım bu yazıyı buldum....Aşılama sırasında ve sonrasında sıklıkla hiçbir kanama olmaz ancak bazen işlem sırasında kullanılan aletlere bağlı olarak rahim ağzından çok az miktarda veya damla damla kanama, lekelenme olabilir. Bu durum bir probleme neden olmaz veya gebelik şansını etkilemez. Kanama bir gün içerisinde kesilir sıklıkla, birkaç günde kesilmezse doktorunuza başvurmanız gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…