OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

aşılamdan hemen sonra benden de geldı ama o kan vajinaya kanalı soktukları ıcındı onu bılıyorum bu adet kanaması gıbı

kızlar napıyonuzzz bakiimm kimsecikler yok yine
şimdiye kadar mutfağı dip köşe temizledim canım canım çıktı sen ne yapıyosun ne var ne yok
slm canım hoşgeldinnnn

ya arkadaşlar sizi görmeden tanımadan o kadar ısındım ki size anlatamam içim de böyle kelebekler uçuşuyo seviyorum sizleriii

valla canım bu skıntı arasın da fırımın bozuldu gittik fırın aldık geldi mi böyle üst üste gelir işte ne yapalım sağlık olsun sen ne yaptın bebişim

ya arkadaşlar sizi görmeden tanımadan o kadar ısındım ki size anlatamam içim de böyle kelebekler uçuşuyo seviyorum sizleriii

evet valla herşey öst öste gelir adettir yani :) ne yapim oruç tutuyorum çok açım bu arda bende kendi adıma söylüyeyim bende senden elektrik aldım

ay canım yaaa bende sizi sevdim :) demek temizlik yaptın bugün bende dün temizlemiştim mutfağı dolapları falan bugünde hiç işim yoktu bi ütü yaptım o kadar bekledim seni ama gelmedin :26::26::26::26::26::26::26:

evet valla herşey öst öste gelir adettir yani :) ne yapim oruç tutuyorum çok açım bu arda bende kendi adıma söylüyeyim bende senden elektrik aldım

ne yapalım canım sağlık olsun herşeyin bi hal çaresi bulunuyo işte ay canım ya aynen bebişim duygular karşıklı

neyse canlar ben kaçtım iftar yavaştan geliyo mutfağa geçeyim ben rabim tuttuğunuz oruçlarını kabul etsin hepinize afiyet bal şeker olsun

kıyamam be sana denk gelemedik demek tüh bak üzüldüm şimdi başka zaman bol bol telafi ederiz bitanem

bacım hayırlı olsun aşılaman kanama cok fazla değilse normal diye biliyorum ama fazlaysa doktora görn derim ALLAH kolaylık vesın

hoşgeldin canımhiç ümitsizliğe kapılma neler neler duyuyoruz ki kimlerin cocukları oluyoki Rabbimden ümit kesilmez canım bolbol da et cnım bn tahlıl yaptırcam kan testınde erken cıkmıyo nerelısn canm bide kac yumurtan vardı

bende seviyorum sizleri kızlar bizi bizden başka anlayan yok valla inş hepimiz hamiş oluruz böyle sonradaa bebeklerımızı buyuturuz beraber bu dostluk hiç bozulmasın öpüyom hepinzi
hasretim fırının hayırlı olsun canm nie bozulmuskı

Son düzenleme:

Hoşbuldum canım saolasın :) Bizi bizden başka kimse anlamaz tatlım herkes için hepimiz için dua ediyorum :) Çok zor bir süreç sabır gerektiriyo ama bazen de sabrımız tükenebiliyor.Ee tabi bi de dışardan yapılan baskılar var..Hepten içinden çıkılmaz bir hal alıyor Rabbimden her zaman hayırlısını istedim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepimize.. Ben Bursalıyım tatlım :) Sağ ve solda birer tane yumişim vardı boyları filan da iyiydi doktor çok güzel filan dedi ama aşılama yaptırdığımız gün eşim tahlil verdi. Doktor spermler pek kaliteli değil ama hayırlısı olsun dua edin dedi Tutmazsa kesinlikle çok üzülcem orası kesin bi kaç ay sonra tekrar deneriz napalımm kısmettt..

istersen bi doktorunu ara tatlım korkutma kendini panik olma. Doktor sana ilaç verdi mi peki düşük riski için?

aradım dr yı rahımde 9mm boyutunda parca vardı o yapıyodur dedı cyclo pprogynova ıcıyodum onu devam et dedı progestan ıc dedı dun aksam gunde 3kere ama ıcmıcem cunku hem orucum kalıyor hem de o hep bende çoooooooookkkkkkkk uyku getırıyor ısyerınde pc basında uyuyorum resmen bılmıyorum hayırlısı artık

arkadaşım ilaçlarını düzenli iç progestan düşüğü önlyor bu kadar zahmete katlandın onada katlan.en azından akşamları iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…