- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
tatlım mrblar ben de geçtiğimiz Perşembe günü aşılama oldum. Aşılama sonrasında bir iki damla benden de kan geldi ama benim rahim ağzında yara var o yüzdendi sanırım.. Doktora rapor yazdırdım(çalışıyorum) cuma cumartesi ve pazar sürekli yattım fazla gezmedim. Çünkü bel ağrım vardı.. Doktor bana da bol sıvı tüket dedi.. Rabbim çabalarımızı görür ve yüzümüzü güldürür inşallahhhhh..
şimdiye kadar mutfağı dip köşe temizledim canım canım çıktıkızlar napıyonuzzz bakiimm kimsecikler yok yine
slm canım hoşgeldinnnnslm kızlar
anladım canım ücretin değiştiği konusunu pek bilmiyorum sait beyde egenin prof dıama benim gereksiz yere çok paramı yedi yazık oldu yani o kadar git gellerim 3000tl param boşa gitti keşke bi işe yarasaydı meğerse sol yüpün ağzın da polipler varmış şimdi ki dr bu sorunu buldu haledildi çok şükür ve o zaman benden sait bey laporoskopi ve hisreteskopi için 5000tl istedi düşünebiliyomusun bi tüp bebek parası şimdi ki dr 800tl operasyonumu yaptı ve çok ta başarılı geçti ve bidaha sal prof gitmeyi düşünmüyorum canım
vall canım menogon+ovitrelle kulandım ayrıca pko için glifor kullnıyorum
Teşekkür ederim cnm çok şükür rabbime bu günü görebileceğimi hiç düşünmüyordum. O kadar umutsuzdum ki.. benim için hamilelik hayaldi. Şuan inanamıyorum. inşallah tamamına erer. Rabbim tüm isteyen kullarına hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallh
ne güzel canım bak hiç ummadığın bi anda geldi bebişin rabbim nazarlardan korusun inşş 9 ay boyunca hep böyle devam eder sağ sağlim yavrunu alırsın kucağına
darısı hepimizin başına olur canım dua et bizler içinbenim de belim de ağrı var galiba yavaş yavaş sinyal vermeye başladı kırmızlar :18::18:
hoşbulduk hasretim ne yapıyorsun yoktun bu gün
valla canım bu skıntı arasın da fırımın bozuldu gittik fırın aldıkgeldi mi böyle üst üste gelir işte ne yapalım sağlık olsun sen ne yaptın bebişim
ya arkadaşlar sizi görmeden tanımadan o kadar ısındım ki size anlatamamiçim de böyle kelebekler uçuşuyo seviyorum sizleriii
ya arkadaşlar sizi görmeden tanımadan o kadar ısındım ki size anlatamamiçim de böyle kelebekler uçuşuyo seviyorum sizleriii
evet valla herşey öst öste gelir adettir yani :) ne yapim oruç tutuyorum çok açımbu arda bende kendi adıma söylüyeyim bende senden elektrik aldım
ay canım yaaa bende sizi sevdim :) demek temizlik yaptın bugün bende dün temizlemiştim mutfağı dolapları falan bugünde hiç işim yoktu bi ütü yaptım o kadar bekledim seni ama gelmedin :26::26::26::26::26::26::26:
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.
BETA HCG 88 ÇIKTI. SANIRIM HAMİLEYİMMM. HALA İNANAMIYORUM. PKO VE HAŞİMATO TROİDİM VAR. UMARIN TUTUNUR VE BENİMLE KALIR.
ayyyyyyy çokkkk sevindim gızz gözün aaydın bacım ALLAHım bızede nasıp eder inş bolb bol dua et canım kötü düşünnme inş bişey olmaz ona ultrasonda nezaman görcen
kızlar ben dun asılama oldum bugun kan geldı doktorumu aradım hapını ıc bol su ıc yat dınlen dedı neden olduğunu sormak aklıma gelmedı cok korkuyorum
sizce neden gelmiş olabilir :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar merhabalar :) Hamiş arkadaşlarımız var sanırım hepsinin gözü aydın Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallahh..Darısı bizim başımızaBEn de 4 yıllık evliyim.. 2yıldır bebiş istiyoruz ama maalesef olmuyo ( Rahim filminde sağ tüpüm kapalı çıktı. Eşimin değerleri de düşük.Bu ay klomen+çatlatma iğnesi ve arkasından aşılama yaptırdık.. Beklemedeyiz ama doktor pek ümitli konuşmadı Bayrama denk geliyo tahlilim o yüzden bayramdan sonraki pazartesiyi bekliycem ama nasıl??? İdrar tahlilinde yanlış çıkabiliyomuş doğru mu?
ayyyyyyy çokkkk sevindim gızz gözün aaydın bacım ALLAHım bızede nasıp eder inş bolb bol dua et canım kötü düşünnme inş bişey olmaz ona ultrasonda nezaman görcen
teşekkür ederim canım.Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah .Yarın tekrar beta hcg baktıracağım. Yükselme durumuna bakacak doktor. Bayramdan önce de keseyi görürüz inşallah
hoşgeldin canımhiç ümitsizliğe kapılma neler neler duyuyoruz ki kimlerin cocukları oluyoki Rabbimden ümit kesilmez canım bolbol da et cnım bn tahlıl yaptırcam kan testınde erken cıkmıyo nerelısn canm bide kac yumurtan vardı
aşılamdan hemen sonra benden de geldı ama o kan vajinaya kanalı soktukları ıcındı onu bılıyorum bu adet kanaması gıbı
balıkesir edremitburda sayfada gordum kız nerde görcem baska nerelıydın sen
istersen bi doktorunu ara tatlım korkutma kendini panik olma. Doktor sana ilaç verdi mi peki düşük riski için?
aradım dr yı rahımde 9mm boyutunda parca vardı o yapıyodur dedı cyclo pprogynova ıcıyodum onu devam et dedı progestan ıc dedı dun aksam gunde 3kere ama ıcmıcem cunku hem orucum kalıyor hem de o hep bende çoooooooookkkkkkkk uyku getırıyor ısyerınde pc basında uyuyorum resmen bılmıyorum hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?