- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
inş bozulmaz bitanem hep böyle devam ederbende seviyorum sizleri kızlar bizi bizden başka anlayan yok valla inş hepimiz hamiş oluruz böylesonradaa bebeklerımızı buyuturuz beraber bu dostluk hiç bozulmasın öpüyom hepinzi
hasretim fırının hayırlı olsun canm nie bozulmuskı
aradım dr yı rahımde 9mm boyutunda parca vardı o yapıyodur dedı cyclo pprogynova ıcıyodum onu devam et dedı progestan ıc dedı dun aksam gunde 3kere ama ıcmıcem cunku hem orucum kalıyor hem de o hep bende çoooooooookkkkkkkk uyku getırıyor ısyerınde pc basında uyuyorum resmen bılmıyorum hayırlısı artık
aradım dr yı rahımde 9mm boyutunda parca vardı o yapıyodur dedı cyclo pprogynova ıcıyodum onu devam et dedı progestan ıc dedı dun aksam gunde 3kere ama ıcmıcem cunku hem orucum kalıyor hem de o hep bende çoooooooookkkkkkkk uyku getırıyor ısyerınde pc basında uyuyorum resmen bılmıyorum hayırlısı artık
hasretim bende de migren var galiba haftada 3-4 gün çekiyorum bu ağrıyı çok kötü bişey yaa senin ağrıların nasıl acaba
nerdesiniz kızlarrr huuuu
slm ne haber ben yemk yapıyorum... sen ne yapıyon
ne olsun canım işte bugün biraz baş ağrısı çektim ama şimdi iyiyim çok şükürkolay gelsin canım
geçmiş olsun neden başın ağrıyordu tşk ederim bu arada
rica ederim bitanem şimdiden afiyet bal şeker olsun sizemigrenim var ondan
gel beraber olsun diyecem ama imkansız :) inşallah migrenden değildir başka güzel bişeyin habercisidir :)
Benim de tek tarafi agriyo hep genelde sol taraf agriyo bazen hic agrimiyo bazen de tutunca tam tutuyo demek bende de migren var bi de basim agrirken ses olsun istemiyorum daha cok agritiyo sanki bide karanlik olsun istiyorum doktor hanim teshisiniz nedir acaba
Benim de tek tarafi agriyo hep genelde sol taraf agriyo bazen hic agrimiyo bazen de tutunca tam tutuyo demek bende de migren var bi de basim agrirken ses olsun istemiyorum daha cok agritiyo sanki bide karanlik olsun istiyorum doktor hanim teshisiniz nedir acaba
allah razı olsun canım benim yemiş kadar oldumah canım keşke sivilcem de her zaman ki yerini aldı bile ne yapalım sağlık olsun bun ada şükür
allah razı olsun canım benim yemiş kadar oldumah canım keşke sivilcem de her zaman ki yerini aldı bile ne yapalım sağlık olsun bun ada şükür
olabilir tabi canım neden olmasın ki bekleyip göreceğiz iştesivilce hamileykende çıkıyor ablamın en son bebeğinde ablam diyordu sivilcelendim gene olamıdı diye ama hamileymiş
kız ümitsizliğe kapılmak yok benm sıvılceler hıç gıtmıyo duruyolar öyle yerlerınde sivilceden bellımı olurmus hıç hmmmmm
Ya zaten benim bas donmelerim vardi o yuzden mr cektirmistim Allah'a sukur bisey cikmadi ama migren varsa tedavisi ne oluyor canim
ya benim hormonlarım tavan yaptı acayip enerji var içim deiçim içime sığmıyor ahh şu hormonlar ya ne hale getirdiler beni
bu gece eşim de nöbette kim tutar beni allah allah
Ya zaten benim bas donmelerim vardi o yuzden mr cektirmistim Allah'a sukur bisey cikmadi ama migren varsa tedavisi ne oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?