- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
seninde kadir gecen mübarek olsun kız bayram telaşesi demek iyiymiş bende dışardaydım bugün bayramlık aldım kendime ciciler aldım sen de aldın mı kııızzz
evet canım bugün el açması baklavamı da yaptımcicilerimi de yarın alcam kısmetse canım sen de cicilerini güle güle iyi günlerde giy canım
kızlar benim bugün yada yarın adet olmam gerekiyor şimdilik bel ağrım var bakalım ne olacak :18::18:yarın da aşkitomun doğum günüinşş en güzel doğum günü hediyesi olur
canm nasılsın? bikaç gündür giremedm siteye.işlerim yoğun.çalışıyorum maaleseff. hiç belirtin var mı ne durumdasn diye sorucaktım.bende hiçbişiy yok.21inde olmuştun sende dimi iğneni.bugun 13.günümüz.normal şartlarda gebe kalamadysak bikaç gün içinde adet görmemiz lazım.allah yardımcımız olsun.bu mübarek gecede kendime,sana,forumdaki arkadaşlara herkese dua edicem.rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.zaten hep ediyorum.bu gece daha çok edicem.kadir gecemiz mubarek olsun
tarif isterim.kız inş hamleindir tahlıl yaptır kızlar ben yaın tahlıl yaptırcam bu arada cırcır oldum ya
Hadi bakalim insallah gelmez kirmizilar bende yine sivilceler cikti hastalanicam galiba ben :-(
Hadi bakalim insallah gelmez kirmizilar bende yine sivilceler cikti hastalanicam galiba ben :-(
bendede belirtı yok suan sadece gcen hafta güğüslerim sızladı bıraz ama sımdı hıc bısı yok yarın sağlık ocağına gitcem tahlıl vecm sende öyle yapabılısın canım neyse öğrenmek istiyorumvarsa var yoksa yok .stersi bana zarar veriyo:18::18::18::18:
kızlar benim günüm 12 gecti 6 gun getiğinde kan testi yapmıstım cıkmadı ama hala adet olmadım sızce birdaha yaptırsammı varmı ıhmal hamıleleığe..??(
test yapmama bile gerek kalmadı bu sabah adetim geldidiyecek bişey yok sözün bittiği yerdeyim yine yine hayal kırıklığı şu an neler hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum tesadüf ki bugün eşimin doğum günü en çok ta onun için üzülüyorum isterdim ki ona en güzel hediyeyi vermek ama yine kısmet olmadı herşey Allahtan
bu son 3. aşılamam dıinş yüzüm tüp bebekten güler
ellerimbomboş sen ne yaptın canım bugün test yapacaktın inş senden güzel haberler duyarız canım
test yapmama bile gerek kalmadı bu sabah adetim geldidiyecek bişey yok sözün bittiği yerdeyim yine yine hayal kırıklığı şu an neler hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum tesadüf ki bugün eşimin doğum günü en çok ta onun için üzülüyorum isterdim ki ona en güzel hediyeyi vermek ama yine kısmet olmadı herşey Allahtan
ellerimbomboş sen ne yaptın canım bugün test yapacaktın inş senden güzel haberler duyarız canım
arkadaşlar 1 ağustosta vuruldum bende iğnemi.
ve hemen hemen her ay azda olsa yumurtlama akıntısı gelirdi benden.
ama bu ay yumurtlama günlerimde, iğneden önce veya sonra hiç akıntı gelmedi, yumurta çatlamadımı acaba
iğneden sonra yumurtlama akıntısının gelmemesi kötüyemi işaret
canım ya nolur üzülme hayılısı budur belkı kendını bırakma nolur inş tüp bebek te ikzlerin olur olacak inş hıssedıyorum
buarada ben bugün tahlıl yaptırdım ve sonuç???????:26::26::26:
canım ya nolur üzülme hayılısı budur belkı kendını bırakma nolur inş tüp bebek te ikzlerin olur olacak inş hıssedıyorum
buarada ben bugün tahlıl yaptırdım ve sonuç???????:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?