OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

seninde kadir gecen mübarek olsun kız bayram telaşesi demek iyiymiş bende dışardaydım bugün bayramlık aldım kendime ciciler aldım sen de aldın mı kııızzz

evet canım bugün el açması baklavamı da yaptım cicilerimi de yarın alcam kısmetse canım sen de cicilerini güle güle iyi günlerde giy canım

kızlar benim bugün yada yarın adet olmam gerekiyor şimdilik bel ağrım var bakalım ne olacak :18::18:yarın da aşkitomun doğum günü inşş en güzel doğum günü hediyesi olur

tarif isterim.kız inş hamleindir tahlıl yaptır kızlar ben yaın tahlıl yaptırcam bu arada cırcır oldum ya

bendede belirtı yok suan sadece gcen hafta güğüslerim sızladı bıraz ama sımdı hıc bısı yok yarın sağlık ocağına gitcem tahlıl vecm sende öyle yapabılısın canım neyse öğrenmek istiyorumvarsa var yoksa yok .stersi bana zarar veriyo:18::18::18::18:

tarif isterim.kız inş hamleindir tahlıl yaptır kızlar ben yaın tahlıl yaptırcam bu arada cırcır oldum ya

inşş bitanem hepimiz hamişizdir bitanem valla canım ben çok tırsıyorum test yapmaya :18::18:inan hiç cesaretim yok eğer yarın da gelmezse evde bi test yaparım canım :18::18:

inş ilk güzel haberi sende alırız canım inşş

aynen canım.stresi yetiyo insana.karar almıştım.bu ay test yapmıycaktım ama dayanamıcam.yarın yapıcam.haberleşelm olurmu sonuctan?

kızlar benim günüm 12 gecti 6 gun getiğinde kan testi yapmıstım cıkmadı ama hala adet olmadım sızce birdaha yaptırsammı varmı ıhmal hamıleleığe..?? (

merhaba canım 15 ağustosta doğumum var ben tüp bebek tedavisiyle ilk denemede hamile kaldım ovitrelle çatlatma iğnesini ordan biliyorum iğneyi olduktan 6 gün sonra testten bişey çıkmadı diyosun asıl sonuç 12. gün çıkıyo seninde 12 gün olmuş asıl şimdi yaptırman lazım kan tahlilini herşey gönlünce olur inşallah Allah yardımcın olsun

test yapmama bile gerek kalmadı bu sabah adetim geldidiyecek bişey yok sözün bittiği yerdeyim yine yine hayal kırıklığı şu an neler hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum tesadüf ki bugün eşimin doğum günü en çok ta onun için üzülüyorum isterdim ki ona en güzel hediyeyi vermek ama yine kısmet olmadı herşey Allahtan

bu son 3. aşılamam dı inş yüzüm tüp bebekten güler

ellerimbomboş sen ne yaptın canım bugün test yapacaktın inş senden güzel haberler duyarız canım

kızlar bugün iğneden sonraki 18. günüm idrarda brişey çıkmıyor ama adtim2 gündür geçti fakat sümüksü bir akıntım var sürekli.nedir bilen varmı.

canm benmya özlme

hasretim üzülme canım yaaa kısmet değilmiş inşallah tüp bebek de olur yoksun yine ortalarda nerelerdesin kııızzz

hasretim, canım hepimiz iyi biliyoruz regl olduğumuzu gördüğümüz an yaşadığımız hayal kırıklığını ve üzüntüyü.
üzme tatlı canını, demek ki henüz değil. en kısa zamanda Rabbim katından hayırlı evlatlar versin inş. sana.
çünkü biz elimizden geleni yapıyoruz, biz tedbirimizi alıyoruz, takdir Allahın.

kızkardeşim doğum yaptıktan 2 ay sonra tekrar hamile şuan. ne zaman rahim toparlandı? hani süt korurdu?

bense kürtaj olalı 10 ay oldu, doktor rahim anca toparlanır diyor, vs vs...

var bir hikmet bu olanlarda ama ben göremiyorum, o yüzden Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.
Allahım inş evlat hasreti çekenlere katından güzel hayırlı evlatlar versin ağustos ayında.

arkadaşlar 1 ağustosta vuruldum bende iğnemi.
ve hemen hemen her ay azda olsa yumurtlama akıntısı gelirdi benden.

ama bu ay yumurtlama günlerimde, iğneden önce veya sonra hiç akıntı gelmedi, yumurta çatlamadımı acaba

iğneden sonra yumurtlama akıntısının gelmemesi kötüyemi işaret

canım ya nolur üzülme hayılısı budur belkı kendını bırakma nolur inş tüp bebek te ikzlerin olur olacak inş hıssedıyorum
buarada ben bugün tahlıl yaptırdım ve sonuç???????:26::26::26:

hayır canım kötüye işaret değil merak etme çatlamıştır yumurtan kac yumurtan vardı bu arada

canım ya nolur üzülme hayılısı budur belkı kendını bırakma nolur inş tüp bebek te ikzlerin olur olacak inş hıssedıyorum
buarada ben bugün tahlıl yaptırdım ve sonuç???????:26::26::26:

eeee canım sonuççç??? benim negatif bu arada((((((((((( alıştığımdan mıdır nedir artık ağlamıyorum.her ay aynı sonucu görmeye alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…