- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
burdayımm bebişimmmnere kayboldun kız sen nire gittin
bugün izmirde acayip sıcak canım buhranlar basıyo vallaaynı ben canım benim de yaz kış ayaklarım buz gibidir bazen eşim tutuyor ayaklarımı bunları buzluktan mı çıkardın diyor bugünde hava bi garip bi yağıyo bi açıyo ne giyeceğimi şaşırdım camı açıyorum yağmur başlıyo kapatıyorum güneş açıyo ne yapsam bilemedim
sıkı can iyidir tez cıkmaz hehehehe
evet hasretim istanbuldayım yine yağmur yağıyor ben çok seviyorum yağmuru o yüzden kışı yazdan daha çok seviyorum kız senin yaşın kaçtı
seninle aynı kafadayız canım bende yağmuru gök gürültüsünü şimşeği kapalı bulutlu havayı çok seviyorumşu an güneş benim evin için de ve bu durumdan hiç hoşnut değilim
27 yaşındayımm balımmm ama minyon tipliyim görsen 27 demezsinsenin yaşın
bu akşam yeni fırınım da ilk yemek deneyimimi gerçekleştireceğim
biz vampir olabilirmiyiz canımmmben ekimde 22 olucam kısmetse ay evet yaa bende sevmiyorum çok güneşi bi de bizde bi tane perde kalın değişik bi kumaşı güneşi kesiyo onu çekince kapkaranlık oluyo ev bazen onu çekiyorum hele uykum varsa onu çekiyorum bi güzel uyuyorum ışık falan yok ohhh
napıcaksın bakim fırında
sen ne pişireceksin canım
burdayımm bebişimmm
bugün izmirde acayip sıcak canım buhranlar basıyo vallasen ist dimi canım
ya canım şu test czamanı bayramdan sonraya kalsaydı keşke
ben geçenlerde mantı açmıştım bi seferlik daha yemeye var buzlukta onu yapıcam çorba birazda taze fasulye var öyle idare edicez işte
canım bende acmıstım bıkeremantı ama kapatırken sınır geldı bana ya tek basına olcak iş değil valla oh ne guzel buzluğada atmıssın tadı cok guzl oluyo ama iki kişiysen fazla yemek yapma canım ziyan oluyo ya
maşallah canım elleine sağlık afiyet olsun akideşimeben geçenlerde mantı açmıştım bi seferlik daha yemeye var buzlukta onu yapıcam çorba birazda taze fasulye var öyle idare edicez işte
evet canım yanı yılda evlenmişizzzayyy kalmasın kalmsın artık neyse o çıksın bian önce yoksa bayramda kafamda olur hep :26::26: bende güneşl havayı severım hava kapalı oldumu ruhum daralıyo benım ama çatı sesının altında yağmur yağaken uyumk çok guzel ya denedınızmı hiç
buarada hasretım bende 2009 mayıs 3 de düğünüm oldu martta nikahım oldu aynıymısız kız
evet kapatması zor oluyo ama ben alışkınım aşçılık mezunu olduğum okulda da bol bol yapıyoduk :) bi de dışardakilerin içinde kıyma var mı yok mu belli değil ben bol bol koyuyorum insan mantı yediğini anlıyor
maşallah canım elleine sağlık afiyet olsun akideşime
evet canım yanı yılda evlenmişizzz
canımmm bundan sonra yemek tarifleri senden bize püf noktalarını söylersin
evet kapatması zor oluyo ama ben alışkınım aşçılık mezunu olduğum okulda da bol bol yapıyoduk :) bi de dışardakilerin içinde kıyma var mı yok mu belli değil ben bol bol koyuyorum insan mantı yediğini anlıyor
aa aşçılık okulu ne güzel aklına nerden geldi kız yemek yapmayı sevıyosun heralde pekı çalısıyomusun:26:e artık bize öğretirsin güzel tarifler
ya aslında ben servis bölümü istiyordum sonra bana garson olmak için mi okucaksın dediler bende mutfak bölümünü seçtim başta hiç yapamam yemek diyordum ama sonra çok zevkli gelmeye başladı birde arkadaşlarınla yemek yapmak ayrı bir zevk sonrada murfak sanatları akademisine gittim ordada bişeyler öğrendim ama çalışmıyorum eşim çalıştırmıyor aslında iyi bi yer bulsam çalıştırır ama güvenilicek yerde çok az
canım önü açık bi alan hatta kenı mutfağını bile açabilirsin neden izin vemiyoki diyorum ama benimkide vemiyo kız bu herifler nie böyleki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?