- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
bende o abartmayı çok yaparım canım ilk önce gözüm doyacak sonra karnımcanım bende acmıstım bıkeremantı ama kapatırken sınır geldı bana ya tek basına olcak iş değil valla oh ne guzel buzluğada atmıssın tadı cok guzl oluyo ama iki kişiysen fazla yemek yapma canım ziyan oluyo ya
isteriz tabi bebişimmtabi canım ne demek siz isteyin yeter ki
canım önü açık bi alan hatta kenı mutfağını bile açabilirsin neden izin vemiyoki diyorum ama benimkide vemiyo kız bu herifler nie böyleki
Gunaydiiiiiinnnn kizlaaaarrrrkimse yok muuuu
Ayyy kiz kuafordeydim yeni geldim napiyosun bakimGunaydiiiiiinnnn kizlaaaarrrrkimse yok muuuu
bende geldim ama kimsecikleri yok
güzelleştin geldin demek canımm bayrama hazırsınAyyy kiz kuafordeydim yeni geldim napiyosun bakim
Bende 29 temmuzda iğnemi oldum. Bakalım hayırlısı inş olur.
ben artık hiç belirtilere dikkat etmiyorum ben kendimi dinledikçe her ay başka belirti çıkıyor kendimi kandırmamaya çalışıyorum heh hamileyim bak şuramda şu var diyorum ama bakıyorum hastalanmışım o yüzden kaptırmamaya çalışıyorum kendimi elimden geldiğince...
güzelleştin geldin demek canımm bayrama hazırsın
he ya güzelleşip geldim haftasonuda alışverişe çıkıcaz ciciler alıcam kendimesen naptın kız bakim
hayırlısı olsun canımm
ben 2. ovitrellemde hamile kaldım ve hiç bir hamilelik belirtisi yok ne akıntı ne göğüs hassalaşması hiç bi şey hata bu ayda olmadı diye düşündüm ama hamileymişim sadece adet günüm geçince adet ağrılarım başladı ben adet olucam sanıyordum ama olmadım
ayyy ne güzel yaa kaç haftalık hamilesin canım sağlıkla büyütürsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde 2.ovitrelle bakalım bu ay olucak mı
Sen ne kadar bekledim canim
ben 2. ovitrellemde hamile kaldım ve hiç bir hamilelik belirtisi yok ne akıntı ne göğüs hassalaşması hiç bi şey hata bu ayda olmadı diye düşündüm ama hamileymişim sadece adet günüm geçince adet ağrılarım başladı ben adet olucam sanıyordum ama olmadım
tebrikler canım hayırlı olsun allah bebeğini sana bağışlasın inşşbelim ve karnım ağrıyo galiba geliyor kırmızlar offfff
ben iğneden sonra 19. gün test yaptım daha öncede yapacaktım ama adet ağrılarım vardı adet olucam die yapmamıştımSen ne kadar bekledim canim
Yok canim onu sormadim hamile kalana kadar ne zaman zaman gecti anlaminda sordum
Gelmesinleeeerrr :) nerdesin kiz sen butun gundur bakim
Yok canim onu sormadim hamile kalana kadar ne zaman zaman gecti anlaminda sordum
inşş bitanem inşşşteşekkürler canım ben de öyla sanıyorum her an oluyormuşum gibi geliyordu ama olmadı hiç belli olmaz belkide hamilesindir
Gelmesinleeeerrr :) nerdesin kiz sen butun gundur bakim
Bin aydan daha hayırlı olan kadir geceniz mübarek olsunrabbim ettiğimiz bütün dualarımızı kabul etsin inşş amiiin
aa aşçılık okulu ne güzel aklına nerden geldi kız yemek yapmayı sevıyosun heralde pekı çalısıyomusun:26:e artık bize öğretirsin güzel tarifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?