OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

bende o abartmayı çok yaparım canım ilk önce gözüm doyacak sonra karnım
tabi canım ne demek siz isteyin yeter ki
isteriz tabi bebişimm
canım önü açık bi alan hatta kenı mutfağını bile açabilirsin neden izin vemiyoki diyorum ama benimkide vemiyo kız bu herifler nie böyleki

benimki de izin vermiyooo :84::84::84:

ben 2. ovitrellemde hamile kaldım ve hiç bir hamilelik belirtisi yok ne akıntı ne göğüs hassalaşması hiç bi şey hata bu ayda olmadı diye düşündüm ama hamileymişim sadece adet günüm geçince adet ağrılarım başladı ben adet olucam sanıyordum ama olmadım

güzelleştin geldin demek canımm bayrama hazırsın
he ya güzelleşip geldim haftasonuda alışverişe çıkıcaz ciciler alıcam kendime sen naptın kız bakim

hayırlısı olsun canımm

ayyy ne güzel yaa kaç haftalık hamilesin canım sağlıkla büyütürsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın benimde 2.ovitrelle bakalım bu ay olucak mı

tebrikler canım hayırlı olsun allah bebeğini sana bağışlasın inşşbelim ve karnım ağrıyo galiba geliyor kırmızlar offfff

Bin aydan daha hayırlı olan kadir geceniz mübarek olsunrabbim ettiğimiz bütün dualarımızı kabul etsin inşş amiiin

seninde kadir gecen mübarek olsun kız bayram telaşesi demek iyiymiş bende dışardaydım bugün bayramlık aldım kendime ciciler aldım sen de aldın mı kııızzz

aa aşçılık okulu ne güzel aklına nerden geldi kız yemek yapmayı sevıyosun heralde pekı çalısıyomusun:26:e artık bize öğretirsin güzel tarifler

canm nasılsın? bikaç gündür giremedm siteye.işlerim yoğun.çalışıyorum maaleseff. hiç belirtin var mı ne durumdasn diye sorucaktım.bende hiçbişiy yok.21inde olmuştun sende dimi iğneni.bugun 13.günümüz.normal şartlarda gebe kalamadysak bikaç gün içinde adet görmemiz lazım.allah yardımcımız olsun.bu mübarek gecede kendime,sana,forumdaki arkadaşlara herkese dua edicem.rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.zaten hep ediyorum.bu gece daha çok edicem.kadir gecemiz mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…