- 25 Mayıs 2013
- 346
- 47
- 68
- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
dediğim gibi üzülmen için çok erken cnm
hosgeldın canım benimde küçüktü ama ALLAH kerim dur bakalım bende 21 de vurdum 5 ağustosta testyapıcam inş hepimiziznk tutar
bende bu ay ovitrelle ile hamile kaldım :) 2 temmuzda iğneyi vuruldum .salı akşamıydı.persembe sabahı cuma akşamı pazar sabahı ilişkide bulunun demişti :) 18 temmuzda da gebelik testi idrar testinde pozitif çıktı.hayırlısı olsun seninde
bende bu ay ovitrelle ile hamile kaldım :) 2 temmuzda iğneyi vuruldum .salı akşamıydı.persembe sabahı cuma akşamı pazar sabahı ilişkide bulunun demişti :) 18 temmuzda da gebelik testi idrar testinde pozitif çıktı.hayırlısı olsun seninde
kız nabr sende benım gibi evde sin herhal
iyi valla senden ne haber evet evdeyim şimdilik :)
yeni kalktım anaaam kafam ağrıyo uyumaktan hışırlanmışım
aynı durumdayız desene bende çok uyumuşum hertarafım rezaletsenin test günü ne zamandı
ben ayın 21inde çat iğne yaptım 15 gün sonra tahlıl yaptır dediydi doktor ayın 5inde tahlıl vercem bilmiyom ya hiç olcakmış gibi gelmiyo bana yaaaa :26::26:senin nzaman
valla cnm karamsarda olma kendini çok kaptırmada ben öyle yapıyorum enazından:26: ... olmayacak şeyler okuyoruz burdabenim test günüm ayın 14 dünde seninki az kalmış desene
az kaldı evet sen cat iğnesini nezaman yaptıydın gec yapmıssın herhalde yumurtaların coktu galba dımı yannısmı hatırlıyorum
26 sında çat iğnesi oldum evet cnm yumurtalarım çok oluşmutu ama önemli olan sağlıklı ve tutması hastaneye giderken çok umutsuzdum doktorum çoğul gebelik riski var diyince umutlandım bide eve dönünce baktımtımki test günü eşimin doğum günü dahada bi coştum kendi kendime ama yienede boşluk var içimde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?