OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

bende bu ay ovitrelle ile hamile kaldım :) 2 temmuzda iğneyi vuruldum .salı akşamıydı.persembe sabahı cuma akşamı pazar sabahı ilişkide bulunun demişti :) 18 temmuzda da gebelik testi idrar testinde pozitif çıktı.hayırlısı olsun seninde

allah kucağına almayıda nasip etsin klomenlemi yoksa iğneylemi hamile kaldın

ne güzel bi mutluluk canım tebrikler darısı benim ve bütün isteyen herkezin başına olsun inş canım sende galiba pko var canım çatlatma iğnesi olduğuna göre :44:

bide ne gibi belirtilerin vardı canım herkez de farklı olur gerçi

çok sevindim RABBİM sağlıklı bi şekilde kucana almayı nasip etsin inş bizlerede versin çok sevinmiş olmalısın canım kac yumurtan vardı

ben ayın 21inde çat iğne yaptım 15 gün sonra tahlıl yaptır dediydi doktor ayın 5inde tahlıl vercem bilmiyom ya hiç olcakmış gibi gelmiyo bana yaaaa :26::26:senin nzaman

valla cnm karamsarda olma kendini çok kaptırmada ben öyle yapıyorum enazından:26: ... olmayacak şeyler okuyoruz burda benim test günüm ayın 14 dünde seninki az kalmış desene

ben ilk aylarda çöpe atıyodum 15 dk içinde çıkmazsa ama sonra gidip çöpten bakıyordum belki çıkmıştır diye akıl işte [/QUOTE]

bende çok yaptım öle hatta bi seferinde sabah yaptım cope attım aksam gözüme ilişti anaaam baktım silk gine ikinci çizgi var herhalde göremedim diye sevındım ne kadar sonra doktora gıttık anlattım doktor ama çöpe attım geri aldım demiyom tst yaptım çıktı dedim snra tahlıl verım sonuç negatif doktor yannıs yapmıssın dedi bana hafıf gulerek ama ne kotu olmustum kı cok utanmıstımm hala aklıma gelınce utanıyom yaama cok sevindiydim yaa boğazzımd kaldı

valla cnm karamsarda olma kendini çok kaptırmada ben öyle yapıyorum enazından:26: ... olmayacak şeyler okuyoruz burda benim test günüm ayın 14 dünde seninki az kalmış desene

az kaldı evet sen cat iğnesini nezaman yaptıydın gec yapmıssın herhalde yumurtaların coktu galba dımı yannısmı hatırlıyorum

az kaldı evet sen cat iğnesini nezaman yaptıydın gec yapmıssın herhalde yumurtaların coktu galba dımı yannısmı hatırlıyorum

26 sında çat iğnesi oldum evet cnm yumurtalarım çok oluşmutu ama önemli olan sağlıklı ve tutması hastaneye giderken çok umutsuzdum doktorum çoğul gebelik riski var diyince umutlandım bide eve dönünce baktımtımki test günü eşimin doğum günü dahada bi coştum kendi kendime ama yienede boşluk var içimde bilmiyorum

kaç yumurtan vardı kız senın ıkız olma ihtimai var.bende bi yumurta vardı aslında ıkıtanydıde bırı cok kucuk catlamaz dedı doktor o tekınınde tutacagı bellı degıl cok dusuk bı ıhtımal hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…