OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

aynen canım ya inş çifte bayram yasarız ya.ay ne bilim bugün bi acayip bişyim ağlıyaım var ya
inşş canım benim hepimiz için hayırlı bi ay olur valla canım kendimizi dinlemekten bi belirti bi farklılık aramaktan helak olduk yedik bitirdik kendimizi

canım aslın da dr sadece bi vesile işimize biraz daha ön ayak oluyolar gerisi rabbimize kalmış o isterse herşey olur yarat bakalım bi karıncayı yaratabilirmisin

önce Rabbimdn isteyecez çünkü vereck o doktolar aracıdır elinden geleni yapar ancak vercek Allah cc dır.bende ya varis ismini çekiyom ama sayısı yok.ruyacn kız sen nerelydin unuttum birz unutkanlık var bende

daha önce klomen iğne felan kullandın muhtemelen olmayınca aşılama deniyosun sanırım memleket nire

2ay klomen kulladım gecen ay asılama olcaktı kanamam oldu doktorum yapmadı bu ay yapacak hatta bugun ilk aşılama sıvılaşma problemımızı var suresı cok uzun oldugu ıcın normal yolla kalmam çoooooookkkkk zormuş ... Olsun allah yazdıysa alnımıza her türlü olur

hımmmm bu arada aslımız kütahyalı ama doğma büyüme izmir

Oncelikle cokk tsk ederim hepimze insallah sorunun cevabı annem bu sekilde bana ve ablama hamile kalmış ama nasl oldgnu bilmiyorum bildigm msjla faln yaplyor

sorma aynen düşünmekten hasta olcam valla aksam görümcemlerdeydim demiştim hmıle dıye ay bebek lışverşi yapmıs ne kadar guzel iim gitti valla bide belli etmemeye uğraşıyoum saçma salak harekeketler yapıyorum bi görseniz ALLAHım sen görüyosun imrendirm bizi bizede ver Allahım kız hasretim karınca dedinde aklıma geldi beım evı karınca bastı ya heryerdeler ya öldürmekte istemiyom onlarda buldular benım yüzümü yumsak gine cirit tıyolar evde

önce Rabbimdn isteyecez çünkü vereck o doktolar aracıdır elinden geleni yapar ancak vercek Allah cc dır.bende ya varis ismini çekiyom ama sayısı yok.ruyacn kız sen nerelydin unuttum birz unutkanlık var bende

aynen canım vardır bi vakti saati beklenmek sabretmek gerekiyor ben de her gün Meryem suresini okuyorum canım bide YA MALİK çekiyorum allahım hepimizin dualarını kabule etsin inşş

ruyacn ben gitmedim daha doktora çatlamışmı çatlamamışmı haberim yok sn öğrenmişsin ne güzel kız sen nireliydin
ben istanbuldayım evet yaa çatladılar bakalım nolucek şimdi :)

tabiki de nasıl yaratıcaz yaratmak Allah'a mahsustur şimdi aciz kullarız inşallah rabbim hayırlı bi evlat verir bize de en kısa zaman da

hımmmm bu arada aslımız kütahyalı ama doğma büyüme izmir
bende şu an İzmirliyim canım aslen Tekirdağlıyım eşimin işi için buraya geldik
Oncelikle cokk tsk ederim hepimze insallah sorunun cevabı annem bu sekilde bana ve ablama hamile kalmış ama nasl oldgnu bilmiyorum bildigm msjla faln yaplyor
bende bu yöntemi çok duydum canım aşılamam tutmazsa ilk işim bunu yaptırmak olacak dermanın nereden geleceği belli olmaz

ahhhh canım benim kıyamam ben sana biliyorum ne kadar zor olduğunu üzülme canım yıpratma kendimi bizim de olacak allahın izniyle bende bi bebek bi hamile görsem içim acıyo nasıl özeniyorum nasıl istiyorum

Günaydın kızlar
tünaydın canımm hoşgeldinnn kuzum
çok güzl bibirimizede dua etmeyi unutmayalım meryem suresıde cok uzun iyi okuyosun

inşş bitanem şu yaklaşan mübarek kadir gecesinin hürmetine kurban olduğum allahım hepimizn yüzünü güldürür

günaydın hoşgeldin kız sen ne hoş görünüyon öyle

Sağol tatlm tşk ederim sende öyle ne yapyosnz nasl gdyor

kız beni kv evinde doluydu karınca öldürmekde istemiyodu sonra bu raidin karınca tabletlerinden almış koymuş iki tane şimdi bi tane bile karınca yok sende onlardan koy istersen

hasretim canım eşin ne iş yapıyo izmir güzel yermiş duydum kız bıde senın yngen gresunluymus neresınden gıresunun
o dediğin yontemı cok duydum cunku benım babannem yapıyodu 30 dan fazla cocugu olan vardrı benım bıldığım babannem parada almıyodu ama ne hediyler gelıyodukı hatta istnbulda bı adamın 15 seneolmmıs cocuğu babannem kadını sarmıstı sonra oldu bi bilezık yollamıstı adam yanı aslı var canım bızat yasadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…