- 14 Şubat 2012
- 242
- 1
- 66
- 36
- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
inşş canım benim hepimiz için hayırlı bi ay oluraynen canım ya inş çifte bayram yasarız ya.ay ne bilim bugün bi acayip bişyim ağlıyaım var ya
iyiyiz canım nasıl olalım bekleme modundayım ben 14 günüm var reglime bakalım hayırlısı olsun inşallah
aynen öyle aslında ilk isticeğimiz rabbim ama biz doktorlardan medet bekliyoruz görüyoruz ki doktorlarda bişey yapamıyorlar herşey Allah'a kaldı
iyiyiz canım nasıl olalım bekleme modundayım ben 14 günüm var reglime bakalım hayırlısı olsun inşallah
aynen öyle aslında ilk isticeğimiz rabbim ama biz doktorlardan medet bekliyoruz görüyoruz ki doktorlarda bişey yapamıyorlar herşey Allah'a kaldı
daha önce klomen iğne felan kullandın muhtemelen olmayınca aşılama deniyosun sanırım memleket nire
2ay klomen kulladım gecen ay asılama olcaktı kanamam oldu doktorum yapmadı bu ay yapacak hatta bugun ilk aşılama sıvılaşma problemımızı var suresı cok uzun oldugu ıcın normal yolla kalmam çoooooookkkkk zormuş ... Olsun allah yazdıysa alnımıza her türlü olur
kızlar kasık çektirmeyi duydunuz mu hiç :44:bi çok kişi o yöntemle hamile kalıyomuş adet bitiminden sonra kasık çeklip oraya sıkıca bi tülbent bağlanıyomuş sonra ilişkiye giriliyomuş :44:
eğer bu aşılamam tutmazsa bide bu yöntemi denicem belki bi işe yararzaten hemen tüp bebeğe başlamaz heral de 1 ay ara verirdir
inşş canım benim hepimiz için hayırlı bi ay olurvalla canım kendimizi dinlemekten bi belirti bi farklılık aramaktan helak olduk yedik bitirdik kendimizi
canım aslın da dr sadece bi vesile işimize biraz daha ön ayak oluyolar gerisi rabbimize kalmış o isterse herşey oluryarat bakalım bi karıncayı yaratabilirmisin
önce Rabbimdn isteyecez çünkü vereck o doktolar aracıdır elinden geleni yapar ancak vercek Allah cc dır.bende ya varis ismini çekiyom ama sayısı yok.ruyacn kız sen nerelydin unuttum birz unutkanlık var bende
aynen canım vardır bi vakti saati beklenmek sabretmek gerekiyorben de her gün Meryem suresini okuyorum canım bide YA MALİK çekiyorum allahım hepimizin dualarını kabule etsin inşş
ben istanbuldayım evet yaa çatladılar bakalım nolucek şimdi :)ruyacn ben gitmedim daha doktora çatlamışmı çatlamamışmı haberim yok sn öğrenmişsin ne güzel kız sen nireliydin
inşş canım benim hepimiz için hayırlı bi ay olurvalla canım kendimizi dinlemekten bi belirti bi farklılık aramaktan helak olduk yedik bitirdik kendimizi
canım aslın da dr sadece bi vesile işimize biraz daha ön ayak oluyolar gerisi rabbimize kalmış o isterse herşey oluryarat bakalım bi karıncayı yaratabilirmisin
bende şu an İzmirliyim canım aslen Tekirdağlıyım eşimin işi için buraya geldikhımmmm bu arada aslımız kütahyalı ama doğma büyüme izmir
bende bu yöntemi çok duydum canım aşılamam tutmazsa ilk işim bunu yaptırmak olacak dermanın nereden geleceği belli olmazOncelikle cokk tsk ederim hepimze insallah sorunun cevabı annem bu sekilde bana ve ablama hamile kalmış ama nasl oldgnu bilmiyorum bildigm msjla faln yaplyor
sorma aynen düşünmekten hasta olcam valla aksam görümcemlerdeydim demiştim hmıle dıye ay bebek lışverşi yapmıs ne kadar guzel iim gitti valla bide belli etmemeye uğraşıyoum saçma salak harekeketler yapıyorum bi görseniz ALLAHım sen görüyosun imrendirm bizi bizede ver Allahım kız hasretim karınca dedinde aklıma geldi beım evı karınca bastı ya heryerdeler ya öldürmekte istemiyom onlarda buldular benım yüzümü yumsak gine cirit tıyolar evde
Günaydın kızlar
tünaydın canımm hoşgeldinnn kuzumGünaydın kızlar
çok güzl bibirimizede dua etmeyi unutmayalım meryem suresıde cok uzun iyi okuyosun
ben istanbuldayım evet yaa çatladılar bakalım nolucek şimdi :)
okuyorum canım herşey dua üstüne kurulu allah sabrını veriyo işte 41 gün boyunca okuyacam canımben rabbimden evlat isterken benile barber isteyen herkeze nasip et diyorum rabbim hepimize velatlarımızı bağışlasın inşş
tabiki de nasıl yaratıcaz yaratmak Allah'a mahsustur şimdi aciz kullarız inşallah rabbim hayırlı bi evlat verir bize de en kısa zaman da
bende şu an İzmirliyim canım aslen Tekirdağlıyım eşimin işi için buraya geldik
bende bu yöntemi çok duydum canım aşılamam tutmazsa ilk işim bunu yaptırmak olacak dermanın nereden geleceği belli olmaz
Cnm insallah gerek kalmaz dogru valla mucizenin nerden geleceği belli olmaz
ahhhh canım benim kıyamam ben sana biliyorum ne kadar zor olduğunu üzülme canım yıpratma kendimi bizim de olacak allahın izniylebende bi bebek bi hamile görsem içim acıyo nasıl özeniyorum nasıl istiyorum
günaydın hoşgeldin kız sen ne hoş görünüyon öyle
günaydın hoşgeldin kız sen ne hoş görünüyon öyle
sorma aynen düşünmekten hasta olcam valla aksam görümcemlerdeydim demiştim hmıle dıye ay bebek lışverşi yapmıs ne kadar guzel iim gitti valla bide belli etmemeye uğraşıyoum saçma salak harekeketler yapıyorum bi görseniz ALLAHım sen görüyosun imrendirm bizi bizede ver Allahım kız hasretim karınca dedinde aklıma geldi beım evı karınca bastı ya heryerdeler ya öldürmekte istemiyom onlarda buldular benım yüzümü yumsak gine cirit tıyolar evde
tünaydın canımm hoşgeldinnn kuzum
inşş bitanem şu yaklaşan mübarek kadir gecesinin hürmetine kurban olduğum allahım hepimizn yüzünü güldürür
bende şu an İzmirliyim canım aslen Tekirdağlıyım eşimin işi için buraya geldik
bende bu yöntemi çok duydum canım aşılamam tutmazsa ilk işim bunu yaptırmak olacak dermanın nereden geleceği belli olmaz
ahhhh canım benim kıyamam ben sana biliyorum ne kadar zor olduğunu üzülme canım yıpratma kendimi bizim de olacak allahın izniylebende bi bebek bi hamile görsem içim acıyo nasıl özeniyorum nasıl istiyorum
Teldn giriyorum cvp yazdm ama bos gitti cnm insallah gerek kalmaz ama dediğin gibi mucizenin nerden gelcgi belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?