OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

inşş canım benim çifte doğum günü yaşarsınız bitanem rabbim mutluluğumuza mutluluk katar ayyyyyyy bu ara da benim cocamın da doğum günü gelip durur ya 5 ağustos test günüme de 1gün kala :18::18:allahım sen biz kullarını sevindirir yarabbim
benim 1 tanecik yumurtam var dı bebişim inşş onlar bize mucize olarak geri dönerler bacımm
ayyyy ben varim evimi toplim aksama görümceme iftara gitcez buarada göümcem hamile ve benden sonra evlendi duygularımı saklamaya nekadr uğraştımı bır bılsen
üzülme bitanem ya rabbim inşş bizlerde nasip edecek o günleri sabır arkadaşım sabırr
canım öncelikle ablana rabbim sabır versin eminim hiç kolay değildir allahım daha beterinden korusun sözün bittiği dedikleri yer bu olsa gerek...
böyle ölümlerin ciddi bi sebebi olması lazım canım çok iyi araştırılsın peşini bırakmayın allah korusun bidaha böyle bi acı yaşamasın ablacın
birak canım o dengesizleri kendi haline takılsınlar öylee

canım hayırlısı olur inşallah iyi düşün olucak de rabbim inşallah vericektir

akideşlerimmmm nelerdesiniz yavv yine kimsecikler yokk

ben varım gıııı

aşılaman hayırlı olsun tatlıminşş güzel sonuçlar alırsın ilk aşılamam mı olacak çok heyacanlı olduğuna göre

kızlar kasık çektirmeyi duydunuz mu hiç :44:bi çok kişi o yöntemle hamile kalıyomuş adet bitiminden sonra kasık çeklip oraya sıkıca bi tülbent bağlanıyomuş sonra ilişkiye giriliyomuş :44:
eğer bu aşılamam tutmazsa bide bu yöntemi denicem belki bi işe yarar zaten hemen tüp bebeğe başlamaz heral de 1 ay ara verirdir

hoşgeldinn canımmm

hoşbulduuukkk :) ayy c.tesi doktora gittim yumurtalarım çatlamış artık beklicem bakalım rüyamda da doktor diyordu ki bu ay yumurtaların yok bu ay olmıcak çocuğun diyodu ayy nasıl üzüldüm sonra uyandım ohh dedim rüyaymış

maşallah canım ya çok güzel bi haber bu inşş böyle bebiş haberini vermekte nasip olur tatlım

şu çatlak yumurtalar tutsun artıkkkkkkkkk

hoşgeldin canım aramızainş tutar ilk aşılamamı kac yaındasın canım

evet ilk aşılama 2ay klomen denedık gecen ay kanamam oldu asılamaya bu ay olcak
allahım su gunlerde coooooooooookkkk mutlu etsın bızlerı ınsallah
anladım canım benim de ilk ay klomenle denendi ama ilaç tepkime vermedi sonra iğnelere geçtik zaten bu ay 3. aşılamam yapıldı sana bakılırsa ben baya bi tecrübeliyim hayat insana neler öğretiyo neler yaşatıyo işte zamanla herşeyi öğreniyoruz canım inşş ilkinde o mutluluğu sen tadarsın ben yaşamadım darısı senin başına olur
ay evet yaa zaten sinir oluyorum herşey düzgün gidiyor ama nedense döllenmiyor çok garip gerçekten :44::44::44::44::44:

hoşgeldiiinnnnn

ahh canım benim de kafamın basmadığı tek konu bu şaka bi yana da canım rabbim demek ki nasip edeceği zamanı biliyo canım gönül ister ki tek sefer de olsun kimse bu kadar uğraşmasın acı çekmesin üzülmesin ama herşey Allahtan bebişim

gızlar naber nasılsınız keyifler nasıl

idare dere canım test günüm bayrama denk geleceği için çok gerginim keşke bayramdan sonraya kalsaydı :18::18::18:inşş rabbim çifte bayram yapmayı nasip eder tatlım

sen de var mı bi değişiklik :44:

Son düzenleme:
idare dere canım test günüm bayrama denk geleceği için çok gerginim keşke bayramdan sonraya kalsaydı :18::18::18:inşş rabbim çifte bayram yapmayı nasip eder tatlım

sen de var mı bi değişiklik :44:

aynen canım ya inş çifte bayram yasarız ya.ay ne bilim bugün bi acayip bişyim ağlıyaım var ya

gızlar naber nasılsınız keyifler nasıl
iyiyiz canım nasıl olalım bekleme modundayım ben 14 günüm var reglime bakalım hayırlısı olsun inşallah

aynen öyle aslında ilk isticeğimiz rabbim ama biz doktorlardan medet bekliyoruz görüyoruz ki doktorlarda bişey yapamıyorlar herşey Allah'a kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…