- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
inşş canım benim çifte doğum günü yaşarsınız bitanem rabbim mutluluğumuza mutluluk katar26 sında çat iğnesi oldum evet cnm yumurtalarım çok oluşmutu ama önemli olan sağlıklı ve tutması hastaneye giderken çok umutsuzdum doktorum çoğul gebelik riski var diyince umutlandım bide eve dönünce baktımtımki test günü eşimin doğum günü dahada bi coştum kendi kendime ama yienede boşluk var içimde bilmiyorum
benim 1 tanecik yumurtam var dı bebişim inşş onlar bize mucize olarak geri dönerler bacımmkaç yumurtan vardı kız senın ıkız olma ihtimai var.bende bi yumurta vardı aslında ıkıtanydıde bırı cok kucuk catlamaz dedı doktor o tekınınde tutacagı bellı degıl cok dusuk bı ıhtımal hayırlısı artık
üzülme bitanem ya rabbim inşş bizlerde nasip edecek o günleriayyyy ben varim evimi toplim aksama görümceme iftara gitcez buarada göümcem hamile ve benden sonra evlendi duygularımı saklamaya nekadr uğraştımı bır bılsen
canım öncelikle ablana rabbim sabır versin eminim hiç kolay değildir allahım daha beterinden korusun sözün bittiği dedikleri yer bu olsa gerek...cnm banda aynısını yapıyorlar biz cahilizya herkes doktor kesildi git gide uzaklaşıyorum herkesten bi ara telfn bile kullanmadım rabbim elbet birgün nasip edecek ama sabır etmek hiç kolay değil ama sabretmek zorundayız şeytanın en sevdiği insanlar sabırsız insanlarmış bide rabbim verirsede hayırlısını verin benim ablam doğuma 3 gün kala bebeği karnında öldü geçen sene 1 ay öncede 7 aylık bitane daha öldü yani beterin beteri var allah evlat acısı göstermesin kimseye çok zorr
birak canım o dengesizleri kendi haline takılsınlar öyleekızlaaarrr ben geldim kimse yok ama ayy hasretim aynen dediğin gibi mesela kv üst komşusuyla karşılaştık kapıda kvdeden çıkıyodum bana diyoki e artık zamanı geldi seninde diyo sanki ben bilmiyorum nasıl sinir olmuştum öyle diyince
bu ay benim de bi yumoşum vardı canım 20mm inş benimki de bi mucize olurçok sevindim RABBİM sağlıklı bi şekilde kucana almayı nasip etsin inş bizlerede versin çok sevinmiş olmalısın canım kac yumurtan vardı[/QUO
inşallah canım..1 yumurtam vardı 17 mm ydi boyutubize bol bol dua et tatlım
pko yoktu sadece 2 kimyasal düşük yapmıştım 1 sene içinde .düşüklerden sonra 3 ay dinlenme verdi.sonra 2 ay denedik kendiliğinden catlasın diye tutturamadık bu ay artık çatlatalım dedi doktor :) vallahı ben hamile olduğumu anlamadım cünkü adet öncesi belirtilerimin hepdi vardı.kasık ağrısı bel sırt ağrısı memelerde hassasiyet vs :) catlatma iğnesinden 16 gün sonra sonucu pozitif gördüm :)..
anladım canım benim sende az şeyler yaşamamışsın canım sonun da bak hayırlısıyla kavuştun bebeğine inşş sağlıkla doğmasını nasip eder rabbim
benim de pek belirtim yok gibi biraz hafif bi bel ağrısı o kadar başka da bişey yok
canım hayırlısı olur inşallah iyi düşün olucak de rabbim inşallah vericektirBEN DUN ARANIZA KATILDIM YENI UYEYIM INTERNETTEN BEBEKLE ILGILI BISEY ARASTIRINCA HEP KADINLAR KULUBUNDE YAZILAN MESAJLAR CIKIYORDU KARSIMA BEN DE BU YUZDEN UYE OLMAYA KARAR VERDIM
DUN SABAH SAAT 8DE PREGNYL İĞNEMİ VURDURDUM BUGUN SAAT 5DE AŞILAMA YAPILACAK KALBIM YERINDEN CIKCAK SIMDI:2::2::2:
akideşlerimmmm nelerdesiniz yavv yine kimsecikler yokk
canım hayırlısı olur inşallah iyi düşün olucak de rabbim inşallah vericektir
ben varım gıııı
BEN DUN ARANIZA KATILDIM YENI UYEYIM INTERNETTEN BEBEKLE ILGILI BISEY ARASTIRINCA HEP KADINLAR KULUBUNDE YAZILAN MESAJLAR CIKIYORDU KARSIMA BEN DE BU YUZDEN UYE OLMAYA KARAR VERDIM
DUN SABAH SAAT 8DE PREGNYL İĞNEMİ VURDURDUM BUGUN SAAT 5DE AŞILAMA YAPILACAK KALBIM YERINDEN CIKCAK SIMDI:2::2::2:
hoşgeldinn canımmm
hoşbulduuukkk :) ayy c.tesi doktora gittim yumurtalarım çatlamış artık beklicem bakalım rüyamda da doktor diyordu ki bu ay yumurtaların yok bu ay olmıcak çocuğun diyodu ayy nasıl üzüldüm sonra uyandım ohh dedim rüyaymış
aşılaman hayırlı olsun tatlıminşş güzel sonuçlar alırsın ilk aşılamam mı olacak çok heyacanlı olduğuna göre
ben geldim
ay evet yaa zaten sinir oluyorum herşey düzgün gidiyor ama nedense döllenmiyor çok garip gerçekten :44::44::44::44::44:maşallah canım ya çok güzel bi haber bu inşş böyle bebiş haberini vermekte nasip olur tatlım
şu çatlak yumurtalar tutsun artıkkkkkkkkk
ben geldim
BEN DUN ARANIZA KATILDIM YENI UYEYIM INTERNETTEN BEBEKLE ILGILI BISEY ARASTIRINCA HEP KADINLAR KULUBUNDE YAZILAN MESAJLAR CIKIYORDU KARSIMA BEN DE BU YUZDEN UYE OLMAYA KARAR VERDIM
hoşgeldin canım aramızainş tutar ilk aşılamamı kac yaındasın canım
anladım canım benim de ilk ay klomenle denendi ama ilaç tepkime vermedi sonra iğnelere geçtik zaten bu ay 3. aşılamam yapıldı sana bakılırsa ben baya bi tecrübeliyimevet ilk aşılama 2ay klomen denedık gecen ay kanamam oldu asılamaya bu ay olcak
allahım su gunlerde coooooooooookkkk mutlu etsın bızlerı ınsallah
ay evet yaa zaten sinir oluyorum herşey düzgün gidiyor ama nedense döllenmiyor çok garip gerçekten :44::44::44::44::44:
hoşgeldiiinnnnn
evet ilk aşılama 23 yasındayım 3,5 yıllık evlıyım
gızlar naber nasılsınız keyifler nasıl
idare dere canım test günüm bayrama denk geleceği için çok gerginim keşke bayramdan sonraya kalsaydı :18::18::18:inşş rabbim çifte bayram yapmayı nasip eder tatlım
sen de var mı bi değişiklik :44:
iyiyiz canım nasıl olalım bekleme modundayım ben 14 günüm var reglime bakalım hayırlısı olsun inşallahgızlar naber nasılsınız keyifler nasıl
anladım canım benim de ilk ay klomenle denendi ama ilaç tepkime vermedi sonra iğnelere geçtik zaten bu ay 3. aşılamam yapıldı sana bakılırsa ben baya bi tecrübeliyimhayat insana neler öğretiyo neler yaşatıyo işte zamanla herşeyi öğreniyoruz canım inşş ilkinde o mutluluğu sen tadarsın ben yaşamadım darısı senin başına olur
ahh canım benim de kafamın basmadığı tek konu buşaka bi yana da canım rabbim demek ki nasip edeceği zamanı biliyo canım gönül ister ki tek sefer de olsun kimse bu kadar uğraşmasın acı çekmesin üzülmesin ama herşey Allahtan bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?