- 25 Mayıs 2013
- 346
- 47
- 68
- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
kaç yumurtan vardı kız senın ıkız olma ihtimai var.bende bi yumurta vardı aslında ıkıtanydıde bırı cok kucuk catlamaz dedı doktor o tekınınde tutacagı bellı degıl cok dusuk bı ıhtımal hayırlısı artık
ayyyy ben varim evimi toplim aksama görümceme iftara gitcez buarada göümcem hamile ve benden sonra evlendi duygularımı saklamaya nekadr uğraştımı bır bılsen
seni o kadar iyi anlıyorumkiii ......
bide ortanca göümcemde hamileymş onuda duyduk herkes sız de yapın doktora gıdın felan dıyo bıde benım bıldığım seyleı bana anlatıyolarla bı sıkılıyorum kı ben onu bılıyorum dıyorum yok anlatıyo da anlatıyo tıp cok ilerlmıs felancının kızı varmıs su kadar cocu olmamıs söyle yapmıs olmus offfffffff patlicaaaaam
cnm banda aynısını yapıyorlar biz cahilizya herkes doktor kesildi git gide uzaklaşıyorum herkesten bi ara telfn bile kullanmadım rabbim elbet birgün nasip edecek ama sabır etmek hiç kolay değil ama sabretmek zorundayız şeytanın en sevdiği insanlar sabırsız insanlarmış bide rabbim verirsede hayırlısını verin benim ablam doğuma 3 gün kala bebeği karnında öldü geçen sene 1 ay öncede 7 aylık bitane daha öldü yani beterin beteri var allah evlat acısı göstermesin kimseye çok zorr
cok uzuldum ya kız nıe öyle olduki ne zor
neyse ben cıkıyorum bacım görüşürük gene bye
kimsecikler yok herkez galiba pazar gezmelerin de
ben geldim
yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorumm kimse yok herhal nere kayboldunuz gızlar
çok sevindim RABBİM sağlıklı bi şekilde kucana almayı nasip etsin inş bizlerede versin çok sevinmiş olmalısın canım kac yumurtan vardı[/QUO
inşallah canım..1 yumurtam vardı 17 mm ydi boyutu
ne güzel bi mutluluk canım tebriklerdarısı benim ve bütün isteyen herkezin başına olsun inş canım sende galiba pko var canım çatlatma iğnesi olduğuna göre :44:
bide ne gibi belirtilerin vardı canım herkez de farklı olur gerçi
allah kucağına almayıda nasip etsin klomenlemi yoksa iğneylemi hamile kaldın
klomen ne bilmiyorum sadece ovitrelle iğneyi yaptım kendime cnm.ilk denememizdi..amin canım allah isteyen herkese nasip etsin allah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
slm kızlar.bende geçen hafta bu sabah yaani 21'nde çatlatma iğnemi oldum.ama nedense hiiç umudum yok.forumda bu konuda yazılan e varsa okudum.gerçi doktoların da söylediği gibi bu iğneyle kalma şansımız %15. bari yarı yarıya ihtimal olsaydı.ben zaten bu küçücük oranı duyduğumda umudumu yitirmiştim.ayrıca klomeni de sabah akşam dedi doktor.e malum oruçluyum.sahur-iftar içtim.çok kısa arası bilyosunuz.doktora da böyle söyledm.hiç cvp vermedi.çok ilgisiz zaten.ama onla başladım onla devam ediyim diye değiştirmiyorum doktorumu.iğnemi olmaya gittiğimde hemşire sordu.nerenizden yapılcak.doktor reçetede belirtmemiş dedi??? bende şaşırdım.çünki hiçbşey söylemedi.herkeste olduğu gibi iğneden 36saat sonra ilişki.sonra peşpeşe 3 gün ilişki dedi okadar.başka laf çıkmadı adamın ağzından.gelgelelim hemşire ozaman koldan yapim ama mesuliyet kabul etmem dedi.ne diyimm oldum çıktım.yani bukadar olumsuzluktan mıdır nedir hiiç umudum yok.27yaşındayım.3yıllık evli.1 yıldan fazladır da çocuk için uğraşıyoruz.herşeye bakıldı.ur,kist hiçbirşey yok.tüpler açık.rahimin tertemiz dedi.ama olmuyo.vardır bi vakti saati diyerek avutuyorum kendimi.iğneyi ilk bu ay oldum.doktor 6 ay daha iğneye devam edebilriz dedi.ama ben istemiyorum.her ay bu stresi yaşamak çok zor.test almamak için kendimi zor tutuyorum. (
klomen ne bilmiyorum sadece ovitrelle iğneyi yaptım kendime cnm.ilk denememizdi..amin canım allah isteyen herkese nasip etsin allah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
bende bu ay ovitrelle ile hamile kaldım :) 2 temmuzda iğneyi vuruldum .salı akşamıydı.persembe sabahı cuma akşamı pazar sabahı ilişkide bulunun demişti :) 18 temmuzda da gebelik testi idrar testinde pozitif çıktı.hayırlısı olsun seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?