OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

cnm valla sayamadım ben çünkü doktorum ooo deyince korktum bende kist diye o anda kalbim nasıl hızlı atıyordu aklım gitti yani ... bide özülme zaten her kadında ayda bir tane yumurta oluşuyor herkeste öyle 4 5 tane olmuyor yani kısmetse zaten gelmiştir değilsede zamanı varmış demektir

seni o kadar iyi anlıyorumkiii ......

bide ortanca göümcemde hamileymş onuda duyduk herkes sız de yapın doktora gıdın felan dıyo bıde benım bıldığım seyleı bana anlatıyolarla bı sıkılıyorum kı ben onu bılıyorum dıyorum yok anlatıyo da anlatıyo tıp cok ilerlmıs felancının kızı varmıs su kadar cocu olmamıs söyle yapmıs olmus offfffffff patlicaaaaam

cnm banda aynısını yapıyorlar biz cahilizya herkes doktor kesildi git gide uzaklaşıyorum herkesten bi ara telfn bile kullanmadım rabbim elbet birgün nasip edecek ama sabır etmek hiç kolay değil ama sabretmek zorundayız şeytanın en sevdiği insanlar sabırsız insanlarmış bide rabbim verirsede hayırlısını verin benim ablam doğuma 3 gün kala bebeği karnında öldü geçen sene 1 ay öncede 7 aylık bitane daha öldü yani beterin beteri var allah evlat acısı göstermesin kimseye çok zorr

cok uzuldum ya kız nıe öyle olduki ne zor

kimsecikler yok herkez galiba pazar gezmelerin de

ben geldim
yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorumm kimse yok herhal nere kayboldunuz gızlar

kızlaaarrr ben geldim kimse yok ama ayy hasretim aynen dediğin gibi mesela kv üst komşusuyla karşılaştık kapıda kvdeden çıkıyodum bana diyoki e artık zamanı geldi seninde diyo sanki ben bilmiyorum nasıl sinir olmuştum öyle diyince

slm kızlar.bende geçen hafta bu sabah yaani 21'nde çatlatma iğnemi oldum.ama nedense hiiç umudum yok.forumda bu konuda yazılan e varsa okudum.gerçi doktoların da söylediği gibi bu iğneyle kalma şansımız %15. bari yarı yarıya ihtimal olsaydı.ben zaten bu küçücük oranı duyduğumda umudumu yitirmiştim. ayrıca klomeni de sabah akşam dedi doktor.e malum oruçluyum.sahur-iftar içtim.çok kısa arası bilyosunuz.doktora da böyle söyledm.hiç cvp vermedi.çok ilgisiz zaten.ama onla başladım onla devam ediyim diye değiştirmiyorum doktorumu.iğnemi olmaya gittiğimde hemşire sordu.nerenizden yapılcak.doktor reçetede belirtmemiş dedi??? bende şaşırdım.çünki hiçbşey söylemedi.herkeste olduğu gibi iğneden 36saat sonra ilişki.sonra peşpeşe 3 gün ilişki dedi okadar.başka laf çıkmadı adamın ağzından.gelgelelim hemşire ozaman koldan yapim ama mesuliyet kabul etmem dedi.ne diyimm oldum çıktım.yani bukadar olumsuzluktan mıdır nedir hiiç umudum yok.27yaşındayım.3yıllık evli.1 yıldan fazladır da çocuk için uğraşıyoruz.herşeye bakıldı.ur,kist hiçbirşey yok.tüpler açık.rahimin tertemiz dedi.ama olmuyo.vardır bi vakti saati diyerek avutuyorum kendimi.iğneyi ilk bu ay oldum.doktor 6 ay daha iğneye devam edebilriz dedi.ama ben istemiyorum.her ay bu stresi yaşamak çok zor.test almamak için kendimi zor tutuyorum.(

pko yoktu sadece 2 kimyasal düşük yapmıştım 1 sene içinde .düşüklerden sonra 3 ay dinlenme verdi.sonra 2 ay denedik kendiliğinden catlasın diye tutturamadık bu ay artık çatlatalım dedi doktor :) vallahı ben hamile olduğumu anlamadım cünkü adet öncesi belirtilerimin hepdi vardı.kasık ağrısı bel sırt ağrısı memelerde hassasiyet vs :) catlatma iğnesinden 16 gün sonra sonucu pozitif gördüm :)..

hoşgeldin canım senınle aynı günde çat iğnesi yapmışız.yani aynı tarihte sonuçları alcaz ben 5 ağustosta tahlıl vercem bakalım artık yüzdelik dilimlere fazla takılma derim sonuçta ALLAH nasip edecekte olacak.olacağı varsa olur canını sıkma.iğne koldan bacaktan karından baldırdan yapılabiliyo yani yanlış olmamış takma kafana.bi de hangi şehirdesin.benim doktorumda çok anlatmaz bişeyi ama ben hep sorarım cevabını alırım doktor konusunda kafna takılıyosa kesınlıkle değiştir içine sinmeli en önemlisi Rabbim yardımcın olsun kucaklarımızı doldursun inş aramıza tekrar hoşgeldin

klomen ne bilmiyorum sadece ovitrelle iğneyi yaptım kendime cnm.ilk denememizdi..amin canım allah isteyen herkese nasip etsin allah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah

inşallaaaaahhhhh RABBİM ver bizede ver hayırlı ver sağlıklı ver uzun ömürlü ver ver ALLAHım ver

BEN DUN ARANIZA KATILDIM YENI UYEYIM INTERNETTEN BEBEKLE ILGILI BISEY ARASTIRINCA HEP KADINLAR KULUBUNDE YAZILAN MESAJLAR CIKIYORDU KARSIMA BEN DE BU YUZDEN UYE OLMAYA KARAR VERDIM
DUN SABAH SAAT 8DE PREGNYL İĞNEMİ VURDURDUM BUGUN SAAT 5DE AŞILAMA YAPILACAK KALBIM YERINDEN CIKCAK SIMDI:2::2::2:

canım cok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…