- Konu Sahibi kkaardelen
-
Çıkmaması normal mi senceBiraz daha bekleyip kan testi ver istersen daha kesin sonuç alabilirsin canım
Tam olarak hatırlamıyorum ama test pozitif çıktıktan 1 ya da 2 gün sonra şeffaf akıntıya döndü ama yoğun şekildeydi ondan sonra da gittikçe azaldı şu an çok az varMerhaba ayın 20sinde test pozitif cıkmış bundan kaç gün önce o şeffaf sünen akıntı başladı
Normal bence çünkü HCG ilk kanda sonra idrarda yükseliyor.Bildiğim kadarıyla eğer gebelik yeniyse idrarda hemen çıkmayabiliyormuşÇıkmaması normal mi sence
Direkt kan ver bence kesin sonuç için. İnşallah gebelik vardır canımKızlar benim de 7 ekim regl, 11 bde bitti 17 ekimde pik gördüm, benim de o günden beri kasık ve bel ağrısı var 2-3 gündür de bacaklarıma ağrı giriyor dün awox yaptım ama tabiki negatif. 8 gün olmuştu yumurtlamadan beri hatta 18 i silik o günden itibaren saydım ovulasyona göre 1 kasım takvime göre 4 kasım regl günü 3-5 gün sonra test yapacağım hatta direkt kan mı versem bilmiyorum
Kan vermek için çok müsait değilim ya o yüzden gidemiyorum restaurant işletiyorum çıkamıyorum o yüzden. Böyle böyle kendi kendimi dinleyerek emin olucam gibi duruyo inşallah vardır o kadar hayalim ki artık yani kendime kafama taktığım son ay diye söz verdimDirekt kan ver bence kesin sonuç için. İnşallah gebelik vardır canım
Stres yapma lütfen. Stres oldukça iyi sonuçlara ulaşmamız zor görünüyor. Müsait olamıyorsan birkaç tane farklı markalardan test alıp belirli aralıklarla yapabilirsin testleri. Zaten varsa günden güne idrar testinde daha net çıkacaktır. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayaline kavuşursunKan vermek için çok müsait değilim ya o yüzden gidemiyorum restaurant işletiyorum çıkamıyorum o yüzden. Böyle böyle kendi kendimi dinleyerek emin olucam gibi duruyo inşallah vardır o kadar hayalim ki artık yani kendime kafama taktığım son ay diye söz verdim
İnşallah kuzum desteğin için teşekkür ederimStres yapma lütfen. Stres oldukça iyi sonuçlara ulaşmamız zor görünüyor. Müsait olamıyorsan birkaç tane farklı markalardan test alıp belirli aralıklarla yapabilirsin testleri. Zaten varsa günden güne idrar testinde daha net çıkacaktır. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayaline kavuşursun
Rica ederim canım benimİnşallah kuzum desteğin için teşekkür ederim
merhaba belli ki ovulasyon testinden anlıyorsun. yardımcı olabilir misin bana da pik yapmış mı çatlamış mı görselleri ileteyim; ikili olan dün ve ondan önceki güne ait , tekli olan bugün yaptım.Aynı ağrıları yaşıyorum cnm ben adet bittikten sonra başladım ovulasyon piki 19 unda gördüm adetim 21 Ekim olacaktı olmadım yumurtladım yani ayın 22 sinden itibaren ağrılarım başladı kaşık larda bacaklarım
Henüz pik yapmamış T daha koyu olacak aynı testi kullanıyorummerhaba belli ki ovulasyon testinden anlıyorsun. yardımcı olabilir misin bana da pik yapmış mı çatlamış mı görselleri ileteyim; ikili olan dün ve ondan önceki güne ait , tekli olan bugün yaptım. Eki Görüntüle 3665139 Eki Görüntüle 3665138
Bak bunlar da benim testlerim atayım karşılaştır isdersenmerhaba belli ki ovulasyon testinden anlıyorsun. yardımcı olabilir misin bana da pik yapmış mı çatlamış mı görselleri ileteyim; ikili olan dün ve ondan önceki güne ait , tekli olan bugün yaptım. Eki Görüntüle 3665139 Eki Görüntüle 3665138
merhaba belli ki ovulasyon testinden anlıyorsun. yardımcı olabilir misin bana da pik yapmış mı çatlamış mı görselleri ileteyim; ikili olan dün ve ondan önceki güne ait , tekli olan bugün yaptım. Eki Görüntüle 3665139 Eki Görüntüle 3665138
Bence o iki tane olan testtin alttaki pik gibiHenüz pik yapmamış T daha koyu olacak aynı testi kullanıyorum
Pik değil bence benimkini attım pikte T daha koyu oluyorBence o iki tane olan testtin alttaki pik gibi
Senin attığın görsele baktım da işte seninkinin rengine de benziyor o da.Bence o iki tane olan testtin alttaki pik gibi
evet doğru söylüyorsun öyle olması lazım ama belki bu da yeterince büyüdü anlamına geliyordur veya da Pcos olduğu için lh dalgalanması yüksek seyrediyordur ondan tam pik çıkmıyordur. Moralim bozuluyor ya bir türlü istediğim gibi tam pik göremedim şu testlerde…Pik değil bence benimkini attım pikte T daha koyu oluyor
Benimde çatlamam 6 gün sonra oldu deliye döndüm anlatamam kiste dönüşecek sandım adetim iki gün gecikti şuan hamile miyim bilmiyorum belirtim de yok ayrıca yarın doğum günüm yani hamile olsam dünyalar benim olurduSenin attığın görsele baktım da işte seninkinin rengine de benziyor o da.
evet doğru söylüyorsun öyle olması lazım ama belki bu da yeterince büyüdü anlamına geliyordur veya da Pcos olduğu için lh dalgalanması yüksek seyrediyordur ondan tam pik çıkmıyordur. Moralim bozuluyor ya bir türlü istediğim gibi tam pik göremedim şu testlerde…
Çok da bir belirti aramamak lazım herkesin illa bir yeri ağrıyacak şişecek mide bulanacak diye bir kaide yok sonuçta. Kan testi ver en iyisi orda varsa vardır yoksa da bir dahakine artık ne yapalım. bir umut bende bekliyorum ama daha pik bile göremedim kaç aydır kaldı ki döllenecekBenimde çatlamam 6 gün sonra oldu deliye döndüm anlatamam kiste dönüşecek sandım adetim iki gün gecikti şuan hamile miyim bilmiyorum belirtim de yok ayrıca yarın doğum günüm yani hamile olsam dünyalar benim olurdu
Valla beklemekle geçiyo ömrümüz bir ay boyunca hep aynı konuÇok da bir belirti aramamak lazım herkesin illa bir yeri ağrıyacak şişecek mide bulanacak diye bir kaide yok sonuçta. Kan testi ver en iyisi orda varsa vardır yoksa da bir dahakine artık ne yapalım. bir umut bende bekliyorum ama daha pik bile göremedim kaç aydır kaldı ki döllenecek
Evet insan kafaya çok takıyor başka şeye de odaklanamıyor başkalarının yazdıklarını sürekli okuyorum kendimle bağdaştırmaya çalışıyorum emsal görüyorum örnekleri falan bakalım daha ne kadar böyle geçecek. Güzel haber alırsan bize de yaz bari umarım bende alırım ve yazmak nasip olur :)Valla beklemekle geçiyo ömrümüz bir ay boyunca hep aynı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?