.)))))))))))))senina teş diyodum kızzz yüskelmişşşişallah inmesin yaaaaaaaaaaaa 37.00 oll ahahahahhaa 9 ay kal işallah aaaaaaaaahahahhaha
baktın mı tabloma..:))..ya bence progestan kullanıyorum ya ondan yükesliyor..yaparmış öye..yani progestan bitene kadar beklemk lazım...düşcekmi sonra bakalım...4 gündaha kullanıcam..
günayyyydınlarrrr:))
yine aynı devam:Sağzımdaa kii yara mıı dişmi çııkarıyom bilemiyomm yaaaaalt çenemdee en arkada bir ıoyuk varr anam yaa:Sateşim yine yanıltıcı olmalı 36.9mavüüüü sen napıyosunn:)
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php tablom ama cihaz tekee düştüüü be sermavim yarına gelir reglii:)
eğer ağzındaki yaraysa Kenacort-A diye bir pomad var çok iyi geliyor dene istersen benim evden eksik etmediğim bir ilaç...eşimde geçen hafta diş çıkarıyorum heralde diyordu ilk defa başına gelince panik yapmış bu pomadı kullanmaya başlayınca geçmeye başladı
desene kırkımız karışacak bende yarın bekliyorum ama inşallah gelmez tabii bebek vesilesiyle gelmesin
nazcımm vallaa ne bi bilsemmeskiden vişne çürüğü gibi bi ilaç vardı böle oje gibi sürüyodum onunda muadilleri var kendi yok onlarda tırt:sbi bakam bu dişş diilse dediğine:)aa hakket gelmesin ama bebekliyse yoksa gelsin sinir etmesin adam olsun onu becersin bari vakitli gelmeyi hehehe:)))))))))))))
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php tablom ama cihaz tekee düştüüü be sermavim yarına gelir reglii:)
sol hayatımmmm sen naıslsın bakem
benimki vaktini pek geciktirmez 30.gün dedimmi sabah erkenden gelir adam gibi...tedavide ilaç kullandığım zamanlarda şaşar erken olurum ... çok nadirende gecikir senede 1 nedendir bilinmez ...
ağız yarası için dedinmi bu ilacı veriyorlarmış başka yokmuş öyle dedi eczacının yalancısıyım inşallah sanada iyi gelir çok zordur bilirim...
mavişşş ne bilim kız buğündee 36.8 çıktı..sanmıyorum hiç ama hasalıktan bu iş...canım ben hala pozitif düşünüyorum seninle ilgili...hadi hatalandın diye 0.2 derece yükselmiş olsun...bence hastalanmasaydın bence 36.7 de kalacaktın...tabi yine kötye de alıştırmak lam kendimizi de..ne biliyi..böyle düşünüyorum işte...
yiteeeeeeeeeeeeeeerrrr noldu ki kızz:)yorulma otur şöle yafyorgunum çok yorgunnnnnnnnnnnnnnnn
AAAAAAAAAAAA kaçırdım mı seni maviiişş yaaaaaaaaaaaaaa
ya dün yoktun baktım baktım sonra kalktım mama yaptım sonra okul haftaya sınav var dünkü dersten sürüne sürüne gittim iştee
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php ahanda taploo düşüşe geçtim bileeeee
yok canım çizginin altına düşene kadar belli olmaz o...günüm yaklaştı diyosun madem, bence 15. günü geçtikten sonra bi test yap sen.......belkim uğulu gelmiştir bu grafik... ...ben de tam bakayım var yok diye girdim siteye..misafirim geldi..bakamadım. o ara görmüşündür beni....grafiğini koyamamışın canım..gerçi ben seninkini yakından takipteyim... benimki de bu...
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com
seninki de aşağıdaki .bi yerde paylaşacağın zaman burdan kopyalarsın...
393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Nazımm valla hamiş değilsek vaktiyle gelsin kırmızımız maşallah:)vallahi dilimi sardı yara arkasından doğru zannımca biri dili kopasıca demiş banahehehe mümkündür ben çok konuşurum yaaa şimdilik tuzlu su kullandımmm çünkü ben çok garip bünyeliyim uçuk için vetavir var mesela ben kullandım yan etki oldum binde bir yazıy ahaha hamişlerin kullandığı ilaçlar bile düşün o kadar hafif şeyler bile bende sorun ondan tırmaktayım
mavişşş ne bilim kız buğündee 36.8 çıktı..sanmıyorum hiç ama hasalıktan bu iş...
yiteeeeeeeeeeeeeeerrrr noldu ki kızz:)yorulma otur şöle yaf
benmi oturacağım mümkün değil kız benim işim ancak ben öldüğümde biter
bilmem ki mavim ya yapmam amabenim başıma hep salak şeyler geliyooo sanırsam 4 ünü geçmeden hiçbişi yapmam:)işallahh çıkmadık candan ümit kesilmez dimi ama azım berbat yaaa o kadar fenayım ki:Shele benim gibi geveze için konuşamamak senin dpo 7 de 7 gün var dimii???az az çözüyom bu işi yaa ben geç anlıyom kalibamm:) eee nasılsın bugün napıosun:)benim evv bakıyla oynuyoo bende bi köşedee alt yazılı diziler eşiliğnde kkya bakıyom:)ales sorularına baktım 4 kesin yanlışla beraberr hatırlayamadığım sorular var söz de:)baktın mı sen:)yayınladılar sonunda bugünbn çok zor sankimmm
Allahh korusuunnn yeterrrrrrrdeme öyle kendine de dikkat ettt bakim anan seni bir daha doğurmayacak hayatımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?