Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

.)))))))))))))senina teş diyodum kızzz yüskelmişşşişallah inmesin yaaaaaaaaaaaa 37.00 oll ahahahahhaa 9 ay kal işallah aaaaaaaaahahahhaha

baktın mı tabloma..:))..ya bence progestan kullanıyorum ya ondan yükesliyor..yaparmış öye..yani progestan bitene kadar beklemk lazım...düşcekmi sonra bakalım...4 gün daha kullanıcam..

baktın mı tabloma..:))..ya bence progestan kullanıyorum ya ondan yükesliyor..yaparmış öye..yani progestan bitene kadar beklemk lazım...düşcekmi sonra bakalım...4 gün daha kullanıcam..

yapar yaparzaten ateşin ükselmesi gebelikte progestandan oluyor ya regli olacaksak progesteron salgılaması duruyo ve rahiimm bendee öncü birlikleriiii olduğuu haliylee yıkılmaya başlıyorrr kahverengi akıntım var dün ve bugünn

günayyyydınlarrrr:))

yine aynı devam:Sağzımdaa kii yara mıı dişmi çııkarıyom bilemiyomm yaaaaalt çenemdee en arkada bir ıoyuk varr anam yaa:Sateşim yine yanıltıcı olmalı36.9mavüüüü sen napıyosunn:)

eğer ağzındaki yaraysa Kenacort-A diye bir pomad var çok iyi geliyor dene istersen benim evden eksik etmediğim bir ilaç...eşimde geçen hafta diş çıkarıyorum heralde diyordu ilk defa başına gelince panik yapmış bu pomadı kullanmaya başlayınca geçmeye başladı

desene kırkımız karışacak bende yarın bekliyorum ama inşallah gelmez tabii bebek vesilesiyle gelmesin

nazcımm vallaa ne bi bilsemmeskiden vişne çürüğü gibi bi ilaç vardı böle oje gibi sürüyodum onunda muadilleri var kendi yok onlarda tırt:sbi bakam bu dişş diilse dediğine:)aa hakket gelmesin ama bebekliyse yoksa gelsin sinir etmesin adam olsun onu becersin bari vakitli gelmeyi hehehe:)))))))))))))

benimki vaktini pek geciktirmez 30.gün dedimmi sabah erkenden gelir adam gibi...tedavide ilaç kullandığım zamanlarda şaşar erken olurum ... çok nadirende gecikir senede 1 nedendir bilinmez ...
ağız yarası için dedinmi bu ilacı veriyorlarmış başka yokmuş öyle dedi eczacının yalancısıyım inşallah sanada iyi gelir çok zordur bilirim...

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php tablom ama cihaz tekee düştüüü be sermavim yarına gelir reglii:)

canım ben hala pozitif düşünüyorum seninle ilgili...hadi hatalandın diye 0.2 derece yükselmiş olsun...bence hastalanmasaydın bence 36.7 de kalacaktın...tabi yine kötye de alıştırmak lam kendimizi de..ne biliyi..böyle düşünüyorum işte...

Nazımm valla hamiş değilsek vaktiyle gelsin kırmızımız maşallah:)vallahi dilimi sardı yara arkasından doğru zannımca biri dili kopasıca demiş bana hehehe mümkündür ben çok konuşurum yaaaşimdilik tuzlu su kullandımmm çünkü ben çok garip bünyeliyim uçuk için vetavir var mesela ben kullandım yan etki oldum binde bir yazıy ahahahamişlerin kullandığı ilaçlar bile düşün o kadar hafif şeyler bile bende sorun ondan tırmaktayım
mavişşş ne bilim kız buğündee 36.8 çıktı..sanmıyorum hiç ama hasalıktan bu iş...
yorgunum çok yorgunnnnnnnnnnnnnnnn
yiteeeeeeeeeeeeeeerrrr noldu ki kızz:)yorulma otur şöle yaf

AAAAAAAAAAAA kaçırdım mı seni maviiişş yaaaaaaaaaaaaaa

ya dün yoktun baktım baktım sonra kalktım mama yaptım sonra okul haftaya sınav var dünkü dersten sürüne sürüne gittim iştee

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php ahanda taploo düşüşe geçtim bileeeee

yok canım çizginin altına düşene kadar belli olmaz o...günüm yaklaştı diyosun madem, bence 15. günü geçtikten sonra bi test yap sen.......belkim uğulu gelmiştir bu grafik......ben de tam bakayım var yok diye girdim siteye..misafirim geldi..bakamadım. o ara görmüşündür beni....grafiğini koyamamışın canım..gerçi ben seninkini yakından takipteyim...benimki de bu...

http://www.fertilityfriend.com/home/391587

seninki de aşağıdaki .bi yerde paylaşacağın zaman burdan kopyalarsın...

393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

bilmem ki mavim ya yapmam ama benim başıma hep salak şeyler geliyooosanırsam 4 ünü geçmeden hiçbişi yapmam:)işallahh çıkmadık candan ümit kesilmez dimiama azım berbat yaaa o kadar fenayım ki:Shele benim gibi geveze için konuşamamak senin dpo 7 de 7 gün var dimii???az az çözüyom bu işi yaa ben geç anlıyom kalibamm:)eee nasılsın bugün napıosun:)benim evv bakıyla oynuyoo bende bi köşedee alt yazılı diziler eşiliğnde kkya bakıyom:)ales sorularına baktım 4 kesin yanlışla beraberr hatırlayamadığım sorular var söz de:)baktın mı sen:)yayınladılar sonunda bugünbn çok zor sankimmm

benmi oturacağım mümkün değil kız benim işim ancak ben öldüğümde biter

evet canım sen çzödün zaten bu işi..benim 7 günüm var...bugün temizlik yaptım..arkadaşa gittim çaya...karnımı doyurdum pasta börekle geldim...kursa gttim..az önce de eve geldim....böyle işte rutin bir çarşamba yaşadım yani...ağzın için doktora gittin mi canım?...bi de hala lekelenmen devam ediyo mu?..1 hafta olcak leke başlayalı dimi?

Allahh korusuunnn yeterrrrrrrdeme öyle kendine de dikkat ettt bakim anan seni bir daha doğurmayacak hayatımmm

anamda benim gibi 5 tane daha var kızzzz yokluğumu hisetmez bileee
şaka yapıyorum canım yaaaaa biliyorsun yoğunum biraz koşuşturmaca içindeyimmm hep :44::44::44::44::44:ama fit olmamı bu koşuşturmacaya borçluyum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…