Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

çözdümm yaaaavallahi ağzım için dr a gitmedim yaralar var hala fena ama tuzlu su ile gargara yapıom bide antiseptikle fıslıyom ilaç sevmiom ben yhaa habire alarci oluyom zaten:)vallaa bugün kü tablomuz bu 393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com 36.8 ateşim.leke geliyo az az çok aralıklarla.bugün sol kasığım acıyor hafif hafif arada eli kulağındaa:)bide tablo 5 ine işaret komuş acaba ne demek o??senin durumlar nasıl ohh yemişim mamalarııı:))))bende temizlik yapacam bugün hem ev hem kendim bi bıcı yapacam yaa kaç gün oldu korkudan duş alamadım hasta olur düşerim yine diyeeev desen taşınıyoz gibiiheheara ara bakacam hee yazz gelince muahhh

yiterrrr ben çok tembelim ama fitimnmmmmmPPPboşver yat acukkk heçç bişicik olmaasss yaaa

canımcım o 5 dediğin bugün 4 oldu çünkü..ff sana geri sayım verdi..sıfır olunca test yap diyor yani..zaten sana gebelik testi günü de vermiş...5 aralık.....yazıyo aşağıda...hadi hayırlısı bacııımmm.....büyüsün göbüşler...
kolay gelsin bu arada..yine de fazla yorma kendini nolur nolmaz bakhaaaa......bugünde gezmelerdeyim..birazdan çıkıcam....çok öppptümm..

bende fark yaptımmmçok utandım haa kendimden zaten baksam anlayacağım şeyleri soruyorum habire hiçde sevmem ama:)kurcaladım biraz keşfetmekteyim halaacanımm vallahi o veriyorda benim inanasım gelmiyor yaaaniye bölee ahahahaişallah tabiioohh iyi geezzmelerr sanaaaa öperimmmmm

yok be balım ben yatamam alışkanlık işte

kuzum noldu ana..canın mı sıkıldı yoksa..uğramamışsın hiç bi yere....

yok be yewwrummmmmdün regli oldum mütiş baş ağrılı süpre sonikk kanamamm var güldür güldürrrakşam yürüyüş yaptuk acuk avm gesisisonra kuzenlere çaya gettükteftişe gittim evlilik danışmanı derin ahahahagilemedim ondan çok kanammam var salı sınavım var ve başım çatlıy ders çalışıym yandan yandan

bekletince böyle güldür güldür gelirler zaten..benim de yakındır olmam..2 gündür vücut sıcaklığım düşüşte canım..hayırlısı dedik demekki böylesi hayırlıymış...benim tablom da burda...

My Ovulation Chart

GÜÜÜÜNAYYYDINNNNNNNN CANLARIMMMMMMMM

hepinizee harika bir hafta dilerimmmben bir kaç gündür ders çalışmaktayım arpa boyu alamadık ama olsun devammkonu geniş:Smav,im yeterim nazım umutcum tüm canlarrr hepinizeee de mucukklarrrrrr

umarım herkeşler iyidirrr:)bu arada ara ara topici ziyetret eden yazmayan kızçelerr sizede sevgileerrrr:16

Tatlım bugün ateşin kaç merak ettim bakıyom artık çözdüm ya nihayetttttt

canım bende öpüyorum hepinizi

canımcım bugün 36.3 tü ve kırmızılar geldi sabahtan...:)..olsun en azından vücut ısımı tanımış oldum...yen bir aya merhaba..:))

Can kuşşş aynen öle beee:)kırmızılarda bekletmesin tebi kiiiii gelecekse dimi ama canım benim yeni taplomus hayırlı olsun hepümüzünn

Derin merhaba Hayırlı olsunn topiğin,şimdi gördüm.
Seni erdem hastanesi topiğinden tanıyorum.
Bu ateş ölçme nasıl oluyo anlatırmısın biraz her sabah aynı saatte ölçüyoruz evet
Sonra ateş çıkınca yumurtlamışmı oluyoruz tavuk olduk ya resmen gosiye yatalımda civcic ler gelsin

ayyy bende muahh muaaahh muaaahh anam hepimiz kan revanız demi şu an sermavii ben senin bittim yoksaaa

benim dün bitti bugün de temizlendim bi güzel bide kutladık eşimle...yeğenimde vardı internetten oyun oyna sen ben biraz yatacam dedim çizgi filmde açtım gittim kocişimin yanına Daha heyacanlı oluyor kimse olunca biz en iyisi ovulasyon günüde öylemi yapsak en azından görev gibi olmaz...

Hevykkcuum selamlaarrrrrnasılsın ne var ne yok bakalımmmmmmbende 3. denedimm en son mayısta şimdilerde kkda ki arkidişlerimden öğrenereekkk ateş ölçüyorumm ve ovulasyon cihazı kullanıyorummmşimdi ben her sabah ateşimi yataktan kalkmadan dilimin altından ölçüyorum not alıyorumm birde ben tam bilemiyorum nasıl yapılıyor ama ff de bir ateş grafik tablosu yaptım ona gireiyorum.odaha doğru sonuç veriyorrr:)şimdi regli gününden başlayarak ölçtüm ben geçen ay yumurtlama olurken ateş önce bir düşüyor tatlım o arada çalışmaya başlamak gerek ovulasyon tamamlandıktan sonra ateş yükseliyor bizim ateş yükselmeden bolca çalışmamamız gerekliiisonra yine boş bırakmamalı tabi 3-5 gün aralığında bir kaç kez yine denemekte yarar var.sonradaaa ateşimizi ölçmeye devam ediyoruzzz ateşimiz gebelik varsa yükselerek devam ediyor.gebelik yok ise ani bir düşüşle regli geliyor:)mesela benim geçen aay 11. gün 36.6 olan ateşim 12. gün 36.3 e düştü çalışmaya başladık sonraasonra yavaş yavaş yükseldi ve 36.8-36.9 lara çıktı regli olduğum gün öncesi 36.8 iken regli olduğum gün 36.5 e düştü.yani ovulasyon başlayınca düşüyor olduktan sonra yükselmeye başlıyor gebelik varsa bu ateş sürüyor yoksa düşüyor ve kırmızılar geliyor:)

oooo işte bu Nazım bu kaaaateş ölçüyo musun sen canım?

yok ölçmüyorum aslında alıp bende yapayım diyorum ama unutuyorum almayı...adıda aklıma gelmedi şu ateş ölçülen şeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…