Test çoksa yap canım koyulaşır inşYa o kadar heyecanlıyım ki bugünden başlayacam neredeyse ovulasyon testinemeraktan ölecem sanirim
Evet canımYUMurtladıktan 14 gün sonra adet olması mı gerekiyor
Daha uzun sürenler de varmış ama.Evet canım
Çok ya test olmaz mı başlayayım öyleyseTest çoksa yap canım koyulaşır inş
Olabilir canım ben tam 14 gün sonra oluyorum. Erken olanda vardır belkiDaha uzun sürenler de varmış ama.
Benim 32 gün sürüyor döngüm 12 aralıkta adet olmam lazım bu ay 24 ünde yumurtladıysam 14 gün sonra 8 aralık oluyor yani döngüm kısalmış mı oluyor ..Evet canım
Bizi de haberdar et burdan ben bile heycanlandimÇok ya test olmaz mı başlayayım öyleyse
Olur tatlımBizi de haberdar et burdan ben bile heycanlandim
Benim 32 gün sürüyor döngüm 12 aralıkta adet olmam lazım bu ay 24 ünde yumurtladıysam 14 gün sonra 8 aralık oluyor yani döngüm kısalmış mı oluyor ..
Döngüne gore 4 gun erken yumurtlamissin. 8-12 i arası regl tarihin. Ben genelde 14 gün sonra olurum ama arkadaşın dediği gibi gec olanlarda varmış. Mesela benimde regl 11 iydi ama 1 hafta geç yumurtladigim için 18ine kaydıBenim 32 gün sürüyor döngüm 12 aralıkta adet olmam lazım bu ay 24 ünde yumurtladıysam 14 gün sonra 8 aralık oluyor yani döngüm kısalmış mı oluyor ..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ..teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinEvet aynen öyle canım.
Bu yüzden geçtiğimiz 2 ay ben hep 1 hafta erken regl oldum 9. Gün yumurtladim ve 14 gün sonra regl olduğum için 1 hafta erken oldu kanama.
Ama şuan 11. Gün deyim hala ovülasyon olmadı koyuluk yok bu ay vaktinde regl olacam anlaşılan tabi hamile kalmazsam umudumda yok amaaa..
Neler öğrendim bu forumda evlenmeden önce hiç beklemediğim hesaplanmadığım günleri şimdi sayıyorum hesaplıyorum. Tatlı heyecanlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin ..teşekkür ederim bilgilerin için canımDöngüne gore 4 gun erken yumurtlamissin. 8-12 i arası regl tarihin. Ben genelde 14 gün sonra olurum ama arkadaşın dediği gibi gec olanlarda varmış. Mesela benimde regl 11 iydi ama 1 hafta geç yumurtladigim için 18ine kaydı
Benim de dün ve bugün kopkoyu çıktı 2 günde anca yumurtluyorum galibaOlur tatlımetmez miyim.
Amin canım.Neler öğrendim bu forumda evlenmeden önce hiç beklemediğim hesaplanmadığım günleri şimdi sayıyorum hesaplıyorum. Tatlı heyecanlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin ..teşekkür ederim bilgilerin için canım
İnşallah ya4 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum ben bu kez olsun istiyorum artık. Hiç bir sorunda yok. Olmaması için bir neden de yok yani.
Ne testi bu ovulasyon mu?Selam kizlar adetime 3 gun var benim testim size ne diyo. hamile ola bilirmiyimEki Görüntüle 1921099
Hadi ya aynı saatlerde mi yaptın testi canım? Benimde 1 aralikta akşam yaptım koyuydu 2 aralıkta gündüz koyu akşama doğru siliklesmeye başlamıştıBenim de dün ve bugün kopkoyu çıktı 2 günde anca yumurtluyorum galiba
Benim de dün ve bugün kopkoyu çıktı 2 günde anca yumurtluyorum galiba
Evet canım 2 gün ust uste aynı saatte yaptım koyu çıktı.Hadi ya aynı saatlerde mi yaptın testi canım? Benimde 1 aralikta akşam yaptım koyuydu 2 aralıkta gündüz koyu akşama doğru siliklesmeye başlamıştı
Benim normalde 11 iydi ama 1 hafta geç yumurtlayinca 18 ine kaydı canimaynıyız 2 gündür koyuydu bende de..
benim bat 21 aralık
senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?