Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

oylede benim yumurtalarimda azalma var erken menopo dedi doktor o yuzden acele davranmam gerek
Canım nasıl yani? horman degerlerıne baktırdın mı ne cıktı? ben de gunlerdır bunlarla ugrasıyorum
fsh ve amh hormonlarım anormal yarın doktora gıdecegım cıdden cok agladım bende.

Ya ağlamayın rabbım bıran once sağlıgınıza kavusmayı kucaklarınızı doldurmayı nasıp etsin

sımdı okudum canım degerını benım de 1.00 cıktı. gercekten cok uzgunum. yumurta rezervi ile alakalı ve benım de yasım 25. Rabbım hayırlı vakıtte versın dıyoruz ama uzulmeden edemıyoruz. M Mutluluk1515 canım benım de adet gecıkmemın sebebı arastırılıyor ve testlerım cok ıyı degıl. bakalım belkı asılama belkı tup bebek...

Canım nasıl yani? horman degerlerıne baktırdın mı ne cıktı? ben de gunlerdır bunlarla ugrasıyorum
fsh ve amh hormonlarım anormal yarın doktora gıdecegım cıdden cok agladım bende.
canim senin amh degerin kac ciktiki ve doktor folikul saydimi senin

iyide arkadasim senin degerin iyiki amh degerinmi 1 cikti benim 0.34 dusun yani sen bu kadar uzuluyorsan benim olmem lazim

amh tek basına bı sey ıfade etmez dıyorlar fsh ıle degerlendırılır. ben doktora gıdecegım yarın hıcbı seyımı saymadı . ama sende uzulme ve bence farklı bırkac doktora daha gıt. ıkı gundur arastırmalarıma gore bahsettıgımız deger cok onemlı ve acıl mudahale olması gerekır.ben mı karamsar oldum acaba Y yagmur_20 bu konuda acılmıs topıc var mı canım

canim benim bir rahat ol allah icin sen kim istedide yaptirdin bu testi ben tup bebek uzmanina gittim yunurtalikalrima bakarken 5 yumurtan var dedi ve bu belki donemseldir ama amh degerine bakalim dedi yani adam yasim itibariyle kondurmadi bile ustune bide hsg cekildim ben birsey cikmadi 3 ay daha bekle dedi sonra asilama yapicaz dedi rahat ol ve guzel bir doktora git sadece

gercekten mı canımm:)) bende testın sonucunu bırkac saat once ogrendım dunyam karardı bu halıme esım de cok kızdı . ama ne yapılır doktor ne der bılmıyorum .guvendıgım doktora gıdecegım ama benı tatmın etmezse baska doktorda bulurum ınsallah. sana da ozel dua edecegım en de bana et olur mu Y yagmur_20

e
ederim cnm tabikife unutma ama boyle olmazsa asilama yada tup bebek muhakkak olur tabi allah izin verirsede cunku az da olsa kaliteli yumurta uretiyoruzdur

benım adet gunum on gun gecınce gıttım doktora kıst mı var acaba dıye sonra hormon tahlılı ıstedı fsh yuksek cıkınca amh de baktır dedı boylece ogrenmıs olduk

olur dımı canımm nette okudugum yorumlar benı cok uzdu fsh 11 . senın fsh kac canım?
olur dımı canımm nette okudugum yorumlar benı cok uzdu fsh 11 . senın fsh kac canım?
allah izin verirse olur tabikide canim onun bir ol demesine bakiyor bebislerimiz amh degeri daha onemli cnm cunku fsh dusuruluyor ilaclarla falan ama dusunsene benim degerim nerdeyse 0 zorlasam bildigin menopoza giricem yaaa cok komik dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…