Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
folik asit kullanmiyorsan onu kullsnmaya basla . kan degerlerinde eksik olan biseyler varsa onu takviye etmeye basla bence simdiden

folik asit kullanmiyorsan onu kullsnmaya basla . kan degerlerinde eksik olan biseyler varsa onu takviye etmeye basla bence simdiden

Başladım bir hafta oldu eczaneden aldım doktora da sordum kullan hamile kalmak isteyenler için yazıyoruz bu ilacı demişti kullanıyorum şuan da

Peki sen kullanıyomusun doktorun verdiği ilacı ne zamandır kullanıon dedi mi bi hormon un geçince hamile kalabilirsiniz diye
dostinex yazdi . haftada 2 kez kullaniyorum daha gecen hafta kullanmaya basladim 3 kez kullandim daha . dr umutluydu . gorcez bakalim

İnşallah iyi olur bian önce de alırsın bebeğini eline inşallah demedi mi peki ne kadar süre de geçip geçmediğini
2 ay sonra olmazsa bir daha test yapariz gibi bisey dedi . ins olur . yoksa rahim filmi cektirecegim sanirim ondan da korkuyorum acikcasi

Daha adetine var kuzum, gec mayalanmis ola bilir, ki insallah ogledir.
Oluyormu öyle kuzum ya yumurtamın çatladığı günü biliyorum birtek o gün birliktelik oldu birde sonraki gün yani geç döllenme olamaz işde yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim ve negatif .

Benim yaklaşık 1 haftadır 36.7-37.3 arasında değişiyor ateşim sabahları. Acaba adetim yaklaştığı için olabilir mi? Bat 24. Sabah yine test yaptım yine negatif. Ağustos’a kaldım artık kesinleşti.

Pcos rahatsızlığınız var sanırım benimde öyle yapı olarak öyleyiz ama bununla da baş edilebilir. Doğum kontrol kullanmak istemiyorsanız size önereceğim hayıt tohumu + aslan pençesi + civan perçemi karışımı hazırlayıp sabah akşam için hormonları düzenliyor fakat yumurtladığınızı farkettiğinizde bırakın olası hamilelik durumunda düşüğe sebep olabilir. Kist içinde soğan kürü öneriliyor etkisini bilemem bir kaç kere içmiştim sonucunu anlayamadım.Kilonuz varsa ufakta olsa verirseniz düzene girer.Sağlıklı beslenip sporumuzu yaparsak bu hastalığın etkilerini daha az görürüz Yumurta geliştirmek içinde ihtiyacınız olursa bir kaç şey sunabilirim bende deneme aşamasındayım daha yeni çocuk düşünmeye başladık ama sonucu alan çok var

Gebelik olustuysa eger ates yarim derece yukseliyor ve ayni devam ediyor cnm. Degiskenlik varsa pek umut yok gibi

Gebelik olustuysa eger ates yarim derece yukseliyor ve ayni devam ediyor cnm. Degiskenlik varsa pek umut yok gibi
Sabahları ölçtüğümde 36.7-36.8 çıktı ama sabah ölçümediğim gün içinde ölçtüğüm zamanlarda 36.7 ile 37.3 arası değişti hep. Zaten negatif canım benim gebelik yok da acaba ateş adetten mi diye düşündüm

Kızlar Selam. Benim çok fena aklım karışık. Geçen yıl eylül 3 de düşük yaptım. Denemelere devam edıyoruz. 20 Haziranda adetim geldi. (Genelde 30 gündür- 7 gün sürer) Adet belirtilerim olmadı. Sevindim 3 gün kala idrar testi yaptım negatifti. 1 gün kala kan testi yaptırdım 0,100. Tam 20 temmuzda kahverengi bir akıntı geldı. Ara ara geliyor ama günlük pedi doldurmuyor. Sorum 1 acaba geç döllenme oldu da testlerde çıkmıyor olabılır mı? Sorum 2? Ovalasyon testı yapmaya karar verdim ne zaman başlamalıyım. Lütfen yardım.

Canim gec dollenmis ola bilir, insallah ogledir, baze psikolojik de oluyor yalanci hamilelik gibi, cok isteyinde oluyormus ogle. Ovulyasyon testini genelde 7-8 ci gun baslamak lazim soyluyorkar ama ben 5 ci gununden basladim, cunki erken yumurtladigimi biliyordum, ve 11 ci gunumde catladi yumurtam, 5-6 ci gununden basla istersen.

Teşekkür ediyorum. İnş Öyledir. Kahverengi akıntının bitmesini bekleyim ovalasyon testi için değil mi? Bugün 3. Günü. Yoksa bunu adet gibi sayayım 7. Günü başlayım mı?

Himm evet sabah yataktan kalkmadan hatta hic kipirdamadan olctugun atesle yaptigin takip dogru olandir cnm. Gun icinde hareketimize gore atesimiz de degiskenlik goateriyor. Bir de temiz bir olcerle agizdan olcum yapmak gerek.

Teşekkür ediyorum. İnş Öyledir. Kahverengi akıntının bitmesini bekleyim ovalasyon testi için değil mi? Bugün 3. Günü. Yoksa bunu adet gibi sayayım 7. Günü başlayım mı?
Ilkgunu akintin geldigin gunden say cnm. Benim de oyle oluyor. Ilk gun yogun kahverenk akinti geliyo hatta bazen 2gun suruyo. Sonra normal geliyor. Ben o ilk gelen akinti gununu 1.gun sayiyorum. Dr.a gittigimde o da oyle saydi.

Adet gununden sayip 5 ci gununden yaptim ben, benim de adetin 4 cu gununden sonra kahve rengi leke geliyor hep, ogle yaptim. Bol şans sana canım)

Hayır pcos hastası değilim. Sadece bir tane basit kistim var. Başka bir doktora gittiğimde adetle kendiliğinden atılır demişti hatta. Ama kendi doktorum dediğim gibi Doğum kontrol hapı önerdi. Sanırım kendiliğinden oluşmasını bekleyeceğim. Her şeyin bi zamanı var düşüncesindeyim. Zamana bıraktım anlayacağınız:) hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…