stres olduğu zaman heyecanda oluyorAmin canım inşallahgerçekten öyle her şer görünün de bir hayır vardır elbet hayırlı zamanını bekliyor Bende düşünüyorum stres yapıyorum hele ki pco hastalığımdan dolayı oysaki hamile kalmaya engel değil ama insan düşünüyor işte
Sizi de fazla bekletmeden gelir bebişiniz fazla düşünmemeye çalışstres olduğu zaman heyecanda oluyor
gerçi bugün benim hem heyecanım hem stresim kalmadı
ben bu ay ara vereceğim, acelemiz yoktu zaten
inşallah seninde nasibinde ne varsa o olsun
pco hakkında hiç bilgim yok ama inş. düzelir
sen de umarım beklemezsin, hatta hiç ummadığın anda gelsin bebek sanaSizi de fazla bekletmeden gelir bebişiniz fazla düşünmemeye çalışİnşallah canım düzelen bir şey değil de etkilerini azaltıyorsun hastalığın
Amin inşallah canımsen de umarım beklemezsin, hatta hiç ummadığın anda gelsin bebek sana
annelik harika bişey yaşa ve gör
Hayırlı olsun canım çok sevindim hamilesindir inşallah çizgi çıkması çok zor bozukluk yoksaK8zlar sanırım ben haamileyim emin olmak icin yarın kan vericem adetime 4 gün var daha ama hemen ikinci çizgi çıktı rabbim herkesin gönlüne göre versin
Tekrarloycam ikitane aldm.bilerek ne olur ne olmaz diye zaten çizgi çokmasını bile beklemiyordum ki yaHayırlı olsun canım çok sevindim hamilesindir inşallah çizgi çıkması çok zor bozukluk yoksa
bende 2014 Mayıs geliniyim, bi zamanlar forumda bilenler bilir (söz, nişan, çeyiz, kız isteme, alyans vs vs) hahahhHayırlı olsun canım çok sevindim hamilesindir inşallah çizgi çıkması çok zor bozukluk yoksa
Gözün aydin cnmmmEki Görüntüle 2195789 testi tekrarladm dahada koyu çıktı çok şükür kızlar
Allah razı olsun canım rabw tüm isteyenlere nasib etsin inşaallahGözün aydin cnmmm
Cnm reglden hemen sonrada yumurtlayan var belki ozaman olmustur kaçırmışsındır reglin biter bitmez dene akintilarini takip etMerhaba bende yeni üyeyim şöyle özet geçeyim 2 ay önce boş gebelik geçirdim bu ay tekrar denedik ovülasyon testiyle 19 yada 21 günde regl oluyorum Eylül 13 de oldum 19 da temizlendim 24.nde teste başladım ama bugün yani 7ekimde regl oldum ve yumurtlamayı görüp görmediğim konusunda emin değilim ama regl olup sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı acaba
21 günde regl oluyor iseniz adetin bitimine yumurtluyor olabilirsiniz çünkü yumurtlamadan 14 gün gecince adetiniz gelir ayin 22 yada 23 ünde yumurtlama olmus olabilirMerhaba bende yeni üyeyim şöyle özet geçeyim 2 ay önce boş gebelik geçirdim bu ay tekrar denedik ovülasyon testiyle 19 yada 21 günde regl oluyorum Eylül 13 de oldum 19 da temizlendim 24.nde teste başladım ama bugün yani 7ekimde regl oldum ve yumurtlamayı görüp görmediğim konusunda emin değilim ama regl olup sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı acaba
21 günde regl oluyor iseniz adetin bitimine yumurtluyor olabilirsiniz çünkü yumurtlamadan 14 gün gecince adetiniz gelir ayin 22 yada 23 ünde yumurtlama olmus olabilir
Rica ederim cnm cok erken oluyorsun buda adet sonrasi hemen yumurtluyorsun demekYa 19 yada 21 de oluyorum bu ay 19 günde oldum inşAllah artık buraya atarım teste başlayınca çok teşekkür ederim
Haklısın canım bitince bakalım inşAllah hayırlı haberler alırım hepimiz alırız InşAllahRica ederim cnm cok erken oluyorsun buda adet sonrasi hemen yumurtluyorsun demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?