Amin canım inşallah gerçekten öyle her şer görünün de bir hayır vardır elbet hayırlı zamanını bekliyor Bende düşünüyorum stres yapıyorum hele ki pco hastalığımdan dolayı oysaki hamile kalmaya engel değil ama insan düşünüyor işte
stres olduğu zaman heyecanda oluyor
gerçi bugün benim hem heyecanım hem stresim kalmadı
ben bu ay ara vereceğim, acelemiz yoktu zaten
inşallah seninde nasibinde ne varsa o olsun
pco hakkında hiç bilgim yok ama inş. düzelir
stres olduğu zaman heyecanda oluyor
gerçi bugün benim hem heyecanım hem stresim kalmadı
ben bu ay ara vereceğim, acelemiz yoktu zaten
inşallah seninde nasibinde ne varsa o olsun
pco hakkında hiç bilgim yok ama inş. düzelir
K8zlar sanırım ben haamileyim emin olmak icin yarın kan vericem adetime 4 gün var daha ama hemen ikinci çizgi çıktı rabbim herkesin gönlüne göre versin
Amin inşallah canım 3,5 senelik evliyim daha yeni bebek düşünmeye başladık 3.ayı denedik olmadı ee biz beklettik onu oda bizi bekletiyor diyorumvardır hayırlı zamanı elbet
K8zlar sanırım ben haamileyim emin olmak icin yarın kan vericem adetime 4 gün var daha ama hemen ikinci çizgi çıktı rabbim herkesin gönlüne göre versin
bende 2014 Mayıs geliniyim, bi zamanlar forumda bilenler bilir (söz, nişan, çeyiz, kız isteme, alyans vs vs) hahahh
sonra 2015 Mayıs annesi oldum
3.5 yaşında kızçem var
bakalım şimdi 2. kez hangi ayın anası olucam
Merhaba bende yeni üyeyim şöyle özet geçeyim 2 ay önce boş gebelik geçirdim bu ay tekrar denedik ovülasyon testiyle 19 yada 21 günde regl oluyorum Eylül 13 de oldum 19 da temizlendim 24.nde teste başladım ama bugün yani 7ekimde regl oldum ve yumurtlamayı görüp görmediğim konusunda emin değilim ama regl olup sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı acaba
Merhaba bende yeni üyeyim şöyle özet geçeyim 2 ay önce boş gebelik geçirdim bu ay tekrar denedik ovülasyon testiyle 19 yada 21 günde regl oluyorum Eylül 13 de oldum 19 da temizlendim 24.nde teste başladım ama bugün yani 7ekimde regl oldum ve yumurtlamayı görüp görmediğim konusunda emin değilim ama regl olup sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı acaba