Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
stres olduğu zaman heyecanda oluyor
gerçi bugün benim hem heyecanım hem stresim kalmadı
ben bu ay ara vereceğim, acelemiz yoktu zaten
inşallah seninde nasibinde ne varsa o olsun
pco hakkında hiç bilgim yok ama inş. düzelir

Sizi de fazla bekletmeden gelir bebişiniz fazla düşünmemeye çalış İnşallah canım düzelen bir şey değil de etkilerini azaltıyorsun hastalığın

Sizi de fazla bekletmeden gelir bebişiniz fazla düşünmemeye çalış İnşallah canım düzelen bir şey değil de etkilerini azaltıyorsun hastalığın
sen de umarım beklemezsin, hatta hiç ummadığın anda gelsin bebek sana
annelik harika bişey yaşa ve gör

sen de umarım beklemezsin, hatta hiç ummadığın anda gelsin bebek sana
annelik harika bişey yaşa ve gör
Amin inşallah canım 3,5 senelik evliyim daha yeni bebek düşünmeye başladık 3.ayı denedik olmadı ee biz beklettik onu oda bizi bekletiyor diyorumvardır hayırlı zamanı elbet

Hayırlı olsun canım çok sevindim hamilesindir inşallah çizgi çıkması çok zor bozukluk yoksa
bende 2014 Mayıs geliniyim, bi zamanlar forumda bilenler bilir (söz, nişan, çeyiz, kız isteme, alyans vs vs) hahahh
sonra 2015 Mayıs annesi oldum
3.5 yaşında kızçem var
bakalım şimdi 2. kez hangi ayın anası olucam

Merhaba bende yeni üyeyim şöyle özet geçeyim 2 ay önce boş gebelik geçirdim bu ay tekrar denedik ovülasyon testiyle 19 yada 21 günde regl oluyorum Eylül 13 de oldum 19 da temizlendim 24.nde teste başladım ama bugün yani 7ekimde regl oldum ve yumurtlamayı görüp görmediğim konusunda emin değilim ama regl olup sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı acaba

Cnm reglden hemen sonrada yumurtlayan var belki ozaman olmustur kaçırmışsındır reglin biter bitmez dene akintilarini takip et

21 günde regl oluyor iseniz adetin bitimine yumurtluyor olabilirsiniz çünkü yumurtlamadan 14 gün gecince adetiniz gelir ayin 22 yada 23 ünde yumurtlama olmus olabilir

Lütfen yardım!!!!
Adetim 1 gün sürdü ve ben bu ay ovülasyon testine başlamak istiyorum bugün 6.günüm
Ne zaman başlamalıyım lütfen cvp!!!

Eklentiler

• 6ADF2D21-ACE4-4D4E-805B-8E4E30D0FB77.webp
    11 KB · Görüntüleme: 59
21 günde regl oluyor iseniz adetin bitimine yumurtluyor olabilirsiniz çünkü yumurtlamadan 14 gün gecince adetiniz gelir ayin 22 yada 23 ünde yumurtlama olmus olabilir

Ya 19 yada 21 de oluyorum bu ay 19 günde oldum inşAllah artık buraya atarım teste başlayınca çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…