- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde 23.gunum akıntım da yok yumurtlama testı bakıldı kanda yumurtlama cokmadıKızlar iyice kafam karıştı. Bugün akıntı başladı bende ama ovülasyon testi hâlâ negatif gösteriyor. Bu ne demek oluyor?
4 gündür hergün test yapıyorum ama hep negatif sonuçSon adetim 16 Kasımdı, yani 21 gün geçmiş, çoktan yumurtlama olması gerekiyordu. Bir sonraki adetim 19 aralık.
Aynı durum bn de de geçerli canım bugün 20.günüm akıntım var ama test negatif anlamadım bn deKızlar iyice kafam karıştı. Bugün akıntı başladı bende ama ovülasyon testi hâlâ negatif gösteriyor. Bu ne demek oluyor?
4 gündür hergün test yapıyorum ama hep negatif sonuçSon adetim 16 Kasımdı, yani 21 gün geçmiş, çoktan yumurtlama olması gerekiyordu. Bir sonraki adetim 19 aralık.
Neye bakıldı kanda sana canım bn de baktirsam mi kiBenımde 23.gunum akıntım da yok yumurtlama testı bakıldı kanda yumurtlama cokmadı![]()
Yumurtladımmı yumurtlamadımmı dıye baktı cnmNeye bakıldı kanda sana canım bn de baktirsam mi ki
Progesterona mi baktı canım kandaYumurtladımmı yumurtlamadımmı dıye baktı cnm
Valla beNim bu ay adet bitti akinti basladi normalde birkac gun olurdu anlardim bu ay gicikligina hergun akinti vardi test yapiyordum cikmiyordu seninle ayni 20.gune kadar yaptim bitti test sonra olduysa bilemicem artik.bende 14ile16 aralik bekliyotum adeti bakalimKızlar iyice kafam karıştı. Bugün akıntı başladı bende ama ovülasyon testi hâlâ negatif gösteriyor. Bu ne demek oluyor?
Valla beNim bu ay adet bitti akinti basladi normalde birkac gun olurdu anlardim bu ay gicikligina hergun akinti vardi test yapiyordum cikmiyordu seninle ayni 20.gune kadar yaptim bitti test sonra olduysa bilemicem artik.bende 14ile16 aralik bekliyotum adeti bakalim
23.gunum hala yumurta akı kovamı akıntım olmado hala koyulasmadı cnm benım ama gunde bıkere yapıyorum kacordım mo acabaKızlar çoklu uygun testlerden alın bıkmadan yapın aniden koyulaşıyor ben bi keresin de 36. Gün de gördüm adet düzensizliği olan arkadaşlar ya yumurta takibi yaptıracak yada ovu testiyle takip edecek rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah
Yapmaya devam et canm yaptıklarını atma adet olduğun günde 14 gün geriye ay o gün yumurtlamışsındır gün gün telefona cek daha net görürsün23.gunum hala yumurta akı kovamı akıntım olmado hala koyulasmadı cnm benım ama gunde bıkere yapıyorum kacordım mo acaba
Aynen valla onlu test aldim cikmadi otuzlu alip bastan.sona yapacaksin yoksa zor gibi obur ay oyle yapacagim artik elimizi cebimize cok atacagiz bu gidisleVallah bende aynısını düşündüm gıcıklığına mı oluyor bunlar acabaçok sinirlerim bozuluyor insanın hevesi kaçıyor vallah ya
21.gunumde hormon testı yaptırdım yumurtlamamıs cıktım buay cnm haşa lhşer negatıf 23.gunumYapmaya devam et canm yaptıklarını atma adet olduğun günde 14 gün geriye ay o gün yumurtlamışsındır gün gün telefona cek daha net görürsün
İşte yapmaya devM et daha ovulasyon olmamış demekki inşalllah yakalarsın21.gunumde hormon testı yaptırdım yumurtlamamıs cıktım buay cnm haşa lhşer negatıf 23.gunum
Yarın 24. Gun cnm 28 29 da adet oluyorum normalde yumurtlamam dıye korkuyorum buay normalde 20 21 de yumurtlardım cok gec kaldıİşte yapmaya devM et daha ovulasyon olmamış demekki inşalllah yakalarsın
Bakalım ne zaman adet olacaksın yumurtlamadan da adet olabilirsin bence geç yumurtlucan sen devM et testlereYarın 24. Gun cnm 28 29 da adet oluyorum normalde yumurtlamam dıye korkuyorum buay normalde 20 21 de yumurtlardım cok gec kaldı