Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle doktora gitmesen belli olmuyor neyin nolduğu.. canım biz yumurtlama günlerini değerlendirdik ne zaman test yapmaya baslıyım sence bugün 21. Gün

canım ben çatlamadan 7 gün sonra başlıyorum
23. gün yap bence sen

Benim yumurtlama 19. Gün oldu 23. Günde belli olur mu ki

canım bende oluyor
düşük yaptıgım gebeliklerimi söyleyeyim

28 ags bat iken 20 agustos silik çizgi

8 şubat bat iken 1 şubat silik çizgi

döllenme zamanı belli ise bir hafta sonra çıkıyor zaten

yarın gece degerlendircez bakalım :)

Benim ara ara regl gibi ağrılarım oluyor karnımın altında normal mi sence

evet normal ben cok severim ağrıları :)

kendimi dinlerim hep ve hoşuma gider hissettiğim her ağrı ve batma

çünkü en afilli gebelik belirtileridir

Hayırlsıı olsun canım. Biz de degerlendirdik 3 gün Pazar günü yoğun şeffaf akıntım vardı ama test silikti. Dün azalmıştı akıntı ama test çift çizgiydi bugün de bakıcam

bak bakalım :) kuzum çalışma olduysa sorun yok :) gerisi Rabbime kalmış
hayırlı haberlerimiz olsun bu ay inşallahh

evet normal ben cok severim ağrıları :)

kendimi dinlerim hep ve hoşuma gider hissettiğim her ağrı ve batma

çünkü en afilli gebelik belirtileridir
Geçen ayda böyle olmuştu kist olduğunu öğrenmiştim ondan tedirginim umarım dediğin gibi hamilelik belirtisidir bu sefer

Akıntım devam etmekle birlikte sağ kasığımda batma gibi minik ağrılar var bu yumurtlama olduğu anlamına mı geliyor tecrübeli arkadaşlar yardım:)

canım bu normal olması gerektiği gibi bir test
ama gebelikte ille de lh koyu çıkacak diye birşey yok
gebelik testini adet günün geçerse tekrarla bence
bu benim ovulasyon testimdi. bugun adetim gecikti. hep 3 4 gun erken olurdu. hala olmadi gebelik testim de negatif wn ufak bir belirtim yok regle ya da gebeliğe dair. anlam veremedim

ilk gebeligimde idrar testimi 3 4 un gecince yapmistim aninda iki cizgi de cikmisti. simdi anlamadim gitti. ilkinde yerlesme kanamasi olmamıştı ama hiaaettim her asamayi icimde bir bilye sanki yuvarlandi durdu. yerini bulunca da siskinligim geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…