Canimm bi bakarmisin ya.dun kan testi verdim 0.17 cikti.ovulasyon testi kullaniyodum 18. Ve 21. Gunlerde koyuluklari yakaladim bu gunlerin ustunden 8 gun gecti.son iliskinin ustunden de 10 gun gecti.sizce hcg yukselir mi? erken mi baktirdim yoksa. kafam cok karisik ve moralim bozuldu.
Canimm bi bakarmisin ya.dun kan testi verdim 0.17 cikti.ovulasyon testi kullaniyodum 18. Ve 21. Gunlerde koyuluklari yakaladim bu gunlerin ustunden 8 gun gecti.son iliskinin ustunden de 10 gun gecti.sizce hcg yukselir mi? erken mi baktirdim yoksa. kafam cok karisik ve moralim bozuldu.
Eki Görüntüle 2162785
Kızlar merhaba ben de yeni katıldım araniza bat 17 temmuz, bu ay başladım ovulasyon testi kullanmaya, testlerimi yorumlayabilir misiniz rica etsem
evet canım döllenme zamanına bağlı herşey
mesela yumurta erken çatlarda döllenirse adete 9 kala bile çıktıgını gördüm
ama bünyeden de farkeder
mesela kiminde agır işler
yumurtlama zamanımız aynı olan bir arkadaşla ki batlarımız da aynıydı
test yaptık benim bir hafta kala çıktı onun iki gün kala
senin testlerinde iniş çıkışlar da var
adeti bekle bakalım bi
evet canım döllenme zamanına bağlı herşey
mesela yumurta erken çatlarda döllenirse adete 9 kala bile çıktıgını gördüm
ama bünyeden de farkeder
mesela kiminde agır işler
yumurtlama zamanımız aynı olan bir arkadaşla ki batlarımız da aynıydı
test yaptık benim bir hafta kala çıktı onun iki gün kala
senin testlerinde iniş çıkışlar da var
adeti bekle bakalım bi
Burda damlatma degil canim, delikler olan yeri idrar dolu kapa sokucaksin. Benimkinin icinde ogle yaziyor daha denemedim adetimin bitmesini bekliyorum.
Evet bu erken gebelik testi.21.gunde koyuluk yakalamistim ama son iliski 19.gundu.kan testi de yaptirmistim 29.gunde oda negatifti.adet belirtisi hic bisey de yok.kafam cok karisti umudum tukendi bu aydan
Evet bu erken gebelik testi.21.gunde koyuluk yakalamistim ama son iliski 19.gundu.kan testi de yaptirmistim 29.gunde oda negatifti.adet belirtisi hic bisey de yok.kafam cok karisti umudum tukendi bu aydan