Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef ki degerlendirme gbi imkanimjz olmadi esim sehir disina cikmisti.bu aydan umut yok yani

kuzum biraz zor gibi
çünkü pik oldugunda yumurta çatlamış olmuyor çatlamaya bir gün kaldı diyor son ilişkinin üzerinden 3 gün geçmiş oluyor spermler ölmüş olabilir
çalışma yapmak lazım :) elinde olmayan sebeplerden ötürü olamamış olsun diğer aya :)

Merhabalar, bugün adetimin 7. Günü sanırım erken yumurtluyorum. Geçen ay da 20. gün peak olmuştu. Bugün ilişki olmalı değil mi?

Selam kuzular. Adetimin 6 ci gunu. Adetim kahve rengli akintiyla devam ediyor ve ovulyasyon testim.

Eklentiler

• E4EB17E1-C8FC-4E64-A519-1418FF9AE865.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba kızlar sizlere bir şey soracaktım 30 günde bir adet oluyorum yumurtlama günü olarak 2 Temmuz’u gösteriyor ama bende akıntı falan yok adetimin bitiminden hemen sonra 3 gün falan akıntım olmuştu
Adetim düzenli o yüzden ovulasyon testi almadım

canım eger 2 temmuz diyorsa bugün yarın ve diğer günü değerlendirin

Tekrar merhabalar. Bu durumda çatlamış mı oluyor? Dün test yapamamıştım. Adetimin bittiği gün yani 5. gün yapışkan akıntım başladı. 7. Gündeyim ve Halen daha var ama azaldı biraz. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Kizlar birsey sormak istiyorum adetimin 3.gunu boyle net cikmasi normal mi ovu. Testinin merak ettim sormak istedim kafam karisti

Eklentiler

• 20180702_085904-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar birsey sormak istiyorum adetimin 3.gunu boyle net cikmasi normal mi ovu. Testinin merak ettim sormak istedim kafam karisti

valla canım bende 6 gün günümden geçtim daha gebelik testi yapmadım ama dün ovulasyonda sağdaki çizgim çok koyu we kalın 2 pink çıktı.sanırım adete yakın böyle oluyor...

valla canım bende 6 gün günümden geçtim daha gebelik testi yapmadım ama dün ovulasyonda sağdaki çizgim çok koyu we kalın 2 pink çıktı.sanırım adete yakın böyle oluyor...
Ben suan adet oluyorum zaten adetimin 3 gunundeyim ben silik olmasini bekliyordum net beklemiyordum

Benimde bata 4 gün var ve negatiff malesef belki erkendır daha lh testı yapmısmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…