kuzum biraz zor gibi
çünkü pik oldugunda yumurta çatlamış olmuyor çatlamaya bir gün kaldı diyor son ilişkinin üzerinden 3 gün geçmiş oluyor spermler ölmüş olabilir
çalışma yapmak lazım :) elinde olmayan sebeplerden ötürü olamamış olsun diğer aya :)
Merhaba kızlar sizlere bir şey soracaktım 30 günde bir adet oluyorum yumurtlama günü olarak 2 Temmuz’u gösteriyor ama bende akıntı falan yok adetimin bitiminden hemen sonra 3 gün falan akıntım olmuştu
Adetim düzenli o yüzden ovulasyon testi almadım
Merhaba kızlar sizlere bir şey soracaktım 30 günde bir adet oluyorum yumurtlama günü olarak 2 Temmuz’u gösteriyor ama bende akıntı falan yok adetimin bitiminden hemen sonra 3 gün falan akıntım olmuştu
Adetim düzenli o yüzden ovulasyon testi almadım
Tekrar merhabalar. Bu durumda çatlamış mı oluyor? Dün test yapamamıştım. Adetimin bittiği gün yani 5. gün yapışkan akıntım başladı. 7. Gündeyim ve Halen daha var ama azaldı biraz. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
valla canım bende 6 gün günümden geçtim daha gebelik testi yapmadım ama dün ovulasyonda sağdaki çizgim çok koyu we kalın 2 pink çıktı.sanırım adete yakın böyle oluyor...
valla canım bende 6 gün günümden geçtim daha gebelik testi yapmadım ama dün ovulasyonda sağdaki çizgim çok koyu we kalın 2 pink çıktı.sanırım adete yakın böyle oluyor...