Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla canım bende 6 gün günümden geçtim daha gebelik testi yapmadım ama dün ovulasyonda sağdaki çizgim çok koyu we kalın 2 pink çıktı.sanırım adete yakın böyle oluyor...

senin ovulasyon testin adetini 6 gün geçe pikmi hala?

adet bitelimi 7 gün?
Hayır canım. Adetimin 7. günü. Adet döngüm 24 ila 27 arasında. Geçen ay incir kürü yapmıştım sanırım ondan dolayı 20. Gün peak görmüştüm. Tabi geç adet olmuştum. Bu ay'da hemen yumurtladım. Fotoğraflarını attıklarım 7. Güne ait. Bugün yine test yaptım silikleşmeye başladı. Değerlendirdik hayırlısı artık :)

enemm erken öğrencen bebişi desene :)

Kızlar meraba ben 21 günde adet oluyorum her ay nettir yani bugün adetimin son günü yumurtlama ne zaman olur bilgi verir misiniz ve kaç gün sürüyo yumurtlama

Kızlar meraba ben 21 günde adet oluyorum her ay nettir yani bugün adetimin son günü yumurtlama ne zaman olur bilgi verir misiniz ve kaç gün sürüyo yumurtlama

canım sen adet tarihinle beraber 7.günden iti,baren hergün ovülasyon testi yap çift gördüğün günleri 1 gün war 1 gün yok değerlendir..

Kizlar dr a gittim. 1 yumurtam varmis, (olcusu 15) hep en az 4 olurdu. Ama tutmamisti, belki bu biri tutar insallah. Adetimin 8 ci gunu, ovulyasyon testi yapicam yine. Bu ay hepimiz seviniriz insallah.

Kızlar size bir şey danışacağım
Muhtemel yumurtlama günüm Temmuz’un 2 idi
Bugün ayın 3 ama bende hala akıntı yok
Adetim bittikten sonra 3 gün şeffaf beyaz karışımı bir akıntı geldi onun dışında da bir akıntım olmadı
Eskiden hep adetim bittikten bir hafta sonra yoğun bir şeffaf akıntım olurdu derdim ki yumurtlama haftam
Ama ilk defa bu ay öyle bir şey olmadı
Geçen aydan beri bebek düşünüyoruz acaba yumurtlamadım mı diye merak ettim
Adetim düzenli 30 günde bir geliyor hep

Illaki akıntı olacak diye birşey yok ovulasyon testi ile yumurtladigimi anlayabilirsin canım bu ay benimde akintim olmadi

Bu gun son iki gune ragmen cok silik cikti, 5 dk sonra hem de, ama 2 gun once daha kirmiziydi, normal mi boyle olmasi?

Arkadaşlar merhabalar.
Benim bat 18 temmuz. Periodum 26 gün. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. 2016 Aralık’tan bu yana iki defa hamile kaldım ama kaybettim iki bebeğimi de. Şimdi testlerimi yorumlayabilir misiniz? Üzerine kırmızı uzun işaret koyduğum gün bir de test yapamadığım 30 haziran günü birliktelik oldu.

Bu arada telefonda kullandığım uygulamada ovulasyon günüm yarın görünüyor. Ama çizgi hiç de koyulaşacakmış gibi durmuyor. Bayağı bi moralim bozuldu o yüzden.

Kizlar ovulasyon testi yaptim bugun bakabilir misiniz bilgi verirseniz sevinirim

Eklentiler

• 20180705_124407-1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar bir sey sorycagim bu gun seffaf akintim var yumurtladikdan sonrami baslar seffaf akinti?ya bu gunmu catlicak akintidan sonra

Adetimin 11 ci gunu kizlar

Eklentiler

• 351474D2-3C21-4B02-99CC-9D3CCAB09B27.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…