Canım dün öğrendim sonra gece 2 bucuk gibi ilişkiye girdik bugün yine gireceğiz hergün girmek sorun yaşatmaz değilmi hamile kalmak istiyorumOvulasyon testiyse pik olmussun canim
Hergün ilişkiyi doktorlar kesinlikle önermiyorlar ileri hızlı sperm sayısını düşüyormuş gün aşırı ilişki olsun canimCanım dün öğrendim sonra gece 2 bucuk gibi ilişkiye girdik bugün yine gireceğiz hergün girmek sorun yaşatmaz değilmi hamile kalmak istiyorum
Banamı yazdın canım onuCanım 8 temmuz pik olmussun hatta akşamına yumurtan çatlamış görünüyor bence bugün birliktelik olmalı saat geç olmadan çünkü yumurta sadece 24 saat canlı kalabiliyor bol sanslar
Evet canım sana yazdimBanamı yazdın canım onu
Bu arAda çookkk teşekkürr ederimmm:)Evet canım sana yazdim
Rica ederim canim bende bu ay ovulasyon testi kullandim şuan beklemedeyim regl ime 5 gün kala erken gebelik testi yaptim şuan beklemedeyim ins Rabbim hepimizin kucağını doldursunBu arAda çookkk teşekkürr ederimmm:)
Bu hafif silik gibi hamilelik var sanırımmmRica ederim canim bende bu ay ovulasyon testi kullandim şuan beklemedeyim regl ime 5 gün kala erken gebelik testi yaptim şuan beklemedeyim ins Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Test yapmaya birdaha cesaret edemedim 1.5 senedir hep husrAna uğramaktan yoruldum yarin regl günüm olmazsam tekrar yapacagimBu hafif silik gibi hamilelik var sanırımmm
Aaaa bende korkuyorummm uzuun bir süre olmaz diyeTest yapmaya birdaha cesaret edemedim 1.5 senedir hep husrAna uğramaktan yoruldum yarin regl günüm olmazsam tekrar yapacagim
Bende polikistik over var canım ondan cnimAaaa bende korkuyorummm uzuun bir süre olmaz diye
Anladımmm canımm Allah gönlüne göre verir inşallahBende polikistik over var canım ondan cnim
Kızlar yokmu bana bir yardımcı olanKızlar bugün 11.günüm ve ovulasyon testim bu şekilde geçen ay 12.gün çift çizgiyi yakalamıştım. Bana bi akıl verin kafam çok karışıyor şu ovulasyon testleri ile siz çift çizgiyi gördüğünüz günmü birlikte oluyorsunuz yoksa çift çizgiyi görüp o çift çizgi silikleşmeye başlayıncamı birlikte oluyorsunuz ? Bildiğim kadarıyla çift çizgi silikleşmeye başlayınca yumurta çatlıyormuş yani aşağı yukarı çift çizgiden 24 saat sonra filan silikleşiyor . Hangi zamanı değerlendirmeliyim ?
Canım ben bu öğlen yine test yaptım bi çizgi silik çıktı dün yaptığımda pik olmuştu testim ilişkiye girdim bugün ilişkiye girmelimiyimHergün ilişkiyi doktorlar kesinlikle önermiyorlar ileri hızlı sperm sayısını düşüyormuş gün aşırı ilişki olsun canim
O smn bugünde dene canım sonra 3 4 daha gün aşırı ilişki olsun benceCanım ben bu öğlen yine test yaptım bi çizgi silik çıktı dün yaptığımda pik olmuştu testim ilişkiye girdim bugün ilişkiye girmelimiyim
canım noldu regl oldun mu ?Rica ederim canim bende bu ay ovulasyon testi kullandim şuan beklemedeyim regl ime 5 gün kala erken gebelik testi yaptim şuan beklemedeyim ins Rabbim hepimizin kucağını doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?