Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün 11.günüm ve ovulasyon testim bu şekilde geçen ay 12.gün çift çizgiyi yakalamıştım. Bana bi akıl verin kafam çok karışıyor şu ovulasyon testleri ile siz çift çizgiyi gördüğünüz günmü birlikte oluyorsunuz yoksa çift çizgiyi görüp o çift çizgi silikleşmeye başlayıncamı birlikte oluyorsunuz ? Bildiğim kadarıyla çift çizgi silikleşmeye başlayınca yumurta çatlıyormuş yani aşağı yukarı çift çizgiden 24 saat sonra filan silikleşiyor . Hangi zamanı değerlendirmeliyim ?

Eklentiler

• 42202DA9-9512-4294-869E-0015ADF52B72.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 63
Canım dün öğrendim sonra gece 2 bucuk gibi ilişkiye girdik bugün yine gireceğiz hergün girmek sorun yaşatmaz değilmi hamile kalmak istiyorum
Hergün ilişkiyi doktorlar kesinlikle önermiyorlar ileri hızlı sperm sayısını düşüyormuş gün aşırı ilişki olsun canim

Arkadaşlar lütfen ovulasyon testimi yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• 64412FF3-2BF7-45B4-AB42-8451CCD74397.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 68
Canım 8 temmuz pik olmussun hatta akşamına yumurtan çatlamış görünüyor bence bugün birliktelik olmalı saat geç olmadan çünkü yumurta sadece 24 saat canlı kalabiliyor bol sanslar

Bu arAda çookkk teşekkürr ederimmm:)
Rica ederim canim bende bu ay ovulasyon testi kullandim şuan beklemedeyim regl ime 5 gün kala erken gebelik testi yaptim şuan beklemedeyim ins Rabbim hepimizin kucağını doldursun

Eklentiler

• 20180707_202202.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 68
Slm kizlar yumurtlamami 24 haziranda test ile bulfum vs ama bat geçti bugün olmam gerekiyodu ovu testi yaptim gene gebelik varmıdır sizce teşekkür ederim

Eklentiler

• 20180709_181203.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 20180709_165451.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar yokmu bana bir yardımcı olan

Hergün ilişkiyi doktorlar kesinlikle önermiyorlar ileri hızlı sperm sayısını düşüyormuş gün aşırı ilişki olsun canim
Canım ben bu öğlen yine test yaptım bi çizgi silik çıktı dün yaptığımda pik olmuştu testim ilişkiye girdim bugün ilişkiye girmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…