Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım akıntıyı ben farketmiyorum mesela
ona takılma

Kızlar bende adet düzensizliği var 34 günde bir adet görüyorum normali 28. Ben geçen ay 24ünde adet oldum onun öncesinde 21inde adet olmuştum çocuk sahibi olmak istiyorum nasıl yumurtlama dönemini anlayabilirim?

Bu gun dr gittim kizlar, yumurtam catlamis demek ki dunki testim dogruymus, dun degerlendirdik. Hepimize bu ay sonu 2 cizgili testler dilegiyle....

Kizlarr bata 5 gün kala yaptım benimkini de yorumlarmışsınız bu ay ilk ovulasyon testi kullanisimdi

Eklentiler

• 20180707_202203.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 107
Kizlarr bata 5 gün kala yaptım benimkini de yorumlarmışsınız bu ay ilk ovulasyon testi kullanisimdi
Canim genelde adetten 8 gun falan sonra başlanıyor normalde, çok nadir görülüyor iki kere yumurtlama olursa ancak bata 5-4 gun kala yumurtlarsın bence boşuna yapıyorsun gibi suan

Canim genelde adetten 8 gun falan sonra başlanıyor normalde, çok nadir görülüyor iki kere yumurtlama olursa ancak bata 5-4 gun kala yumurtlarsın bence boşuna yapıyorsun gibi suan
Bu ay ovulasyon testimi yaptım 19. Gun yumurtladım bu erken gebelik testim canim

Yaa kızlar yaaa benim ovu testlerim yumurtlama yoksa çok silik gri şekilde çıkardı ama bu defa 10 gündür koyu çıkıyor neden olabilirki ya. Kontrol çizgisinden koyu değil ama normalde böyle çıkmazdı.Yumurtladığım gündede aynen böyle çıkmıştı geçen ay. Bir tane örnek atayım

Kızlar şimdi test yaptım böyle çıktı cevap verebilirmisiniz hiçbir bilgim yok

Eklentiler

• IMG_1490.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…